Kies de juiste DJ company

Kies de juiste DJ company

Waar kunt u die DJ vinden die van uw feest een succes maakt?

Veel mensen boeken tegenwoordig een DJ via een DJ company? Bij Sound2Light kunt u ook terecht voor het inhuren van een ervaren discjockey. Bij ons weet u van te voren waar u aan toe bent. De DJ zal persoonlijk contact met u opnemen en rekening houden met uw muzikale wensen. Deze DJ service is altijd inclusief alle benodigde apparatuur. Denk aan speakers, een mixer, DJ meubel en verlichting. Dus u zult niet voor de verrassing komen te staan dat er een DJ komt opdraven die verwacht dat alles er al staat!

Wij leveren graag de juiste DJ voor het juiste feest. We hebben geen groot assortiment aan DJ’s zoals sommige andere DJ company’s. Bij ons kunt u bewust en persoonlijk kiezen uit de DJ’s, zodat u weet wat u boekt. Ook de set up kan tot in detail naar maat worden aangepast.

DJ Company met persoonlijke service

Bij grotere DJ company bedrijven is deze service vaak erg onpersoonlijk. Het is maar afwachten welke DJ komt opdagen en wat voor spullen hij bij zich heeft. Nog niet eens gesproken over de vraag òf de DJ wel apparatuur meebrengt. Er zijn heel wat DJ’s die zich verhuren en verwachten dat de apparatuur klaarstaat wanneer ze arriveren. Als dit het geval is, lijkt de DJ wellicht voordelig, maar kost het nog heel wat om de juiste apparatuur in te huren. In zo’n geval is goedkoop echt duurkoop.

Allround DJ Drive In Show op maat

U huurt niet elke week een DJ in. Dus voor deze speciale gelegenheid wilt u uiteraard ook kwaliteit! Laat dit dan niet aan het toeval over en vermijd het risico dat u met een hobby DJ of onprofessionele apparatuur te maken krijgt. Elk feest en feestlocatie is anders kwa grootte, aantal gasten, budget en wensen. Sound2Light bespreekt deze vooraf met de klant om teleurstellingen achteraf te voorkomen.

Boek een huis DJ van de DJ company van Sound2Light voor een gegarandeerde kwaliteits apparatuur, professionaliteit en tevredenheid:

Kijk hier voor onze DJ’s: DJ’s Sound2Light

Wanneer u bij Sound2Light een DJ inhuurt, krijgt u altijd een prijsopgave inclusief apparatuur.

Vragen? Neem contact op voor meer informatie of speciale wensen!

____________________________________________

logo_s2lLicht en Geluid voor al uw Evenementen!
Licht | Geluid | DJ Service | Stage Support

www.Sound2Light.nl
Bel: 06 15 016 015 | 06 42 11 99 00
Email: contact (at) sound2light.nl

sound2light.nl   sound2light.nl

* Algemene Voorwaarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *