Entertainment Inhuren

Wilt u voor uw evenement artiesten boeken ter entertainment? Dan kunt u Sound2Light het geluid, de verlichting, backline apparatuur en DJ gear laten verzorgen voor door u geboekte artiest(en).

 

Artiesten Boeken

Sound2Light heeft diverse artiesten in het portfolio. Deze kunt u via ons inhuren. Bent u op zoek naar een artiest om uw gasten te vermaken?
Momenteel kunt u via Sound2Light diverse DJ’s boeken voor allerlei soorten evenementen en muzieksoorten. Van Schoolfeest tot bedrijfsborrel.

Huur een of meerdere DJ´s voor uw feest of evenement. Inclusief uiteenlopende licht en geluid opties. Ook leuk in combinatie met een van de andere acts hieronder!

Band Live Muziek Entertainment inhuren Stage Support Sound2Light

Live Band Optreden

Bij Sound2Light kunt u ook een Band boeken voor Live Muziek tijdens uw event.

Aangename live Jazz of Popmuziek voor uw feest of receptie? We werken met diverse bandjes en leveren tevens de benodigde techniek om uw event van gezellige live muziek te voorzien! Van zowel Jazz tot populaire Pop muziek.

Entertainment bij Live Muziek Band optreden
Band Suit Luise Hilton Sound2Light Live Muziek Entertainment
Suit Luise Band Born Sanders Sound2Light Live Muziek Entertainment

Nederlandse Volkszanger

´Kris van de Straat´ brengt graag Nederlandstalige muziek ten gehore tijdens uw feest of evenement. Neem contact op voor beschikbaarheid!

Deze vrolijke volkszanger brengt een vertrouwde Hollandse Sound naar uw evenement. Hij is een entertainer pur sang, die het publiek weet op te zwepen. Ieder optreden heeft hij al snel de lachers op zijn hand. Met Kris is uw evenement gegarandeerd een groot meezing feest!

Entertainment Kris Nederlandse Volkszanger
Saxofonist inhuren Sound2Light DJ Booth tafel huren

Saxofonist

Huur een Live Saxofonist optreden in om uw evenement meer stijl en sfeer te geven. Zo heeft u niet gelijk een hele band bezetting nodig om tijdens de avond toch van live muziek te kunnen genieten!

Ook erg leuk samen met een DJ die de rest van de avond draait!

Human Mirror bal Show Act

Op zoek naar een spectaculaire show? Wellicht is dit iets voor uw evenement.

Een artiest in een bijzonder glasspiegel pak zet een bijzondere show neer. Dit in combinatie met een Sound2Light Lichtshow met rook Waardoor er een magische ACT ontstaat.

Danseres Act inhuren

Wilt u een leuke dans act met een of meerdere dansers? We zoeken graag de juiste (dans) act bij uw feest. Laat ons uw thema en uw wensen weten voor advies op maat.

POI LED Lichtshow

Op zoek naar een spectaculaire show? Wellicht is een POI Show iets voor uw event.

 

Artiesten

Momenteel zijn we met diverse artiesten in onderhandeling. Heeft u bepaalde wensen voor uw event? Bel ons om een en ander te overleggen. We denken graag met u mee.

Bent u artiest en zou u graag via Sound2Light aanvragen willen ontvangen? Neem contact met ons op!

Stage Support voor Entertainers

Heeft u al een artiest ingehuurd of op het oog?

Ook in dat geval kunt u bij Sound2Light terecht voor technische ondersteuning met licht en geluid etc.

Backline inhuren Yamaha stage piano huren Artiesten boeken inhuren entertainment

Neem contact op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.