Beeld & Geluid voor evenementen

Sound2Light verzorgt diverse manieren ‘beeld’ en geluid voor seminars, congressen, uitvaarten en andere gelegenheden. Handig voor bijvoorbeeld fotoslides, presentaties en films.

Voor verschillende gelegenheden, locaties en wensen zijn verschillende opties mogelijk:

Een TV Beeldscherm is zeer geschikt voor een klein gezelschap, of ter aanvulling van grotere schermen. Ook geschikt bij daglicht.

Een Beamer met Projectiescherm is uitermate geschikt om aan een groter publiek een film of presentatie te laten zien. Ideaal bij donkere omstandigheden.

Mocht u een Monitor Beeldscherm(en) wensen voor de spreker, dan kunnen we dat uiteraard ook voor u verzorgen. We hebben 25 inch Philips schermen op een statiefje. Wel zo handig als u tijdens de presentatie niet steeds achterom wilt kijken om de Slides te zien…

Een LED Scherm is een groot helder beeldscherm dat opgebouwd is uit enorm veel kleine LED lampjes.

Het is heel helder en daardoor ook van afstand goed zichtbaar. LED Schermen zijn zowel voor binnen als buiten mogelijkheden in te zetten.

 

Previous slide
Next slide
 • Super vriendelijke en professionele service. Last minute hadden we een geluidsset nodig voor een buitenfeestje voor plusminus 100-150 personen. Het team zette alles op, en kwam na afloop ook de set… read more

  Koike Hess Avatar Koike Hess
  17 juni 2023

  Vorige week hebben Mario en Chantal van Sound2light het licht en geluid verzorgt tijdens de opening van onze nieuwe bedrijfspand. Er werd goed meegedacht. Mede door hun was de sfeer… read more

  delta lima Avatar delta lima
  18 juli 2022

  Super-service! Snel en zeer klantvriendelijk. Voor een evenement had ik met spoed een televisie met standaard nodig, dit werd binnen een uur geregeld. Heel fijn, nogmaals veel dank!

  Marinka Vukojevic Avatar Marinka Vukojevic
  15 augustus 2023
 • Hele fijne, snelle en betrouwbare service. Chantal is super meedenkend en ontzettend fijn om mee te werken. Zal zeker weer voor deze partij kiezen bij ons volgende evenement!

  Mona Abdi Zadeh Avatar Mona Abdi Zadeh
  27 oktober 2023

  Super service! Ik had erg kort dag een aanvraag gedaan en ik werd snel en goed geholpen en goed geadviseerd. Het was super opgezet, het maakte ons event af. Dankjewel… read more

  Juliette Dersigni Avatar Juliette Dersigni
  28 maart 2022