Stage Support Lichtshow Paul Elstak Sound2Light

Sound2Light Stage Support

Sound2Light werkt vaak met artiesten ‘achter de schermen’. Wij noemen dit ‘Stage Support’. Denk aan (live) optredens van DJ’s, bands, zangers en public speakers. 

Doorgaans gaat het daarbij om: Geluid, Verlichting, Backline en Crew (technici). Stage Support omvat o.a. de geluidsinstallatie, verlichting en techniek. 

Zowel op- en afbouw met Soundcheck als technische ondersteuning tijdens het event! U kunt ook instrumenten bij ons inhuren, zoals elektrische piano’s.

Komt er een artiest of band optreden op uw feest of evenement? Vraag de artiest en/of band daarom om de ‘Technische Rider‘. Hierin staan alle eisen op technisch gebied voor een optreden. In de technische rider staat duidelijk uitgelegd welke apparatuur de artiest of band nodig heeft, welke technici vereist zijn e.d.

Neem contact op met Sound2Light voor een Stage Support aanbod op Maat!

Wanneer u een of meerdere DJ’s op uw evenement of feest laat draaien, hebben die apparatuur nodig voor het optreden. Denk aan DJ Gear, DJ booth, Monitor speakers.

Wij hebben apparatuur en techniek voor band ondersteuning tijdens een optreden. Er gaat niks boven live muziek!

Naast de audio visuele techniek, verhuren we indien gewenst ook een Yamaha Stage Piano.

Wij hebben apparatuur en techniek voor het uitlichten van een Catwalk. Daarnaast verzorgen we indien gewenst ook de geluidsapparatuur voor muziek en microfoon(s)

Huur Techniek en technicus in om uw artiest te laten schijnen!

Previous slide
Next slide

Diverse opties

Het huren van DJ Gear, Instrumenten, Geluidsapparatuur en Verlichting bij Sound2Light omvat doorgaans altijd ‘Stage Support’. In combinatie met levering en op- en afbouw.

> Klik hier als u op zoek bent naar: een Geluidsinstallatie.

> Klik hier als u op zoek bent naar: Verlichting!

> Klik hier als u op zoek bent naar: een DJ Drive In Show. Ideaal voor DJ’s zonder eigen apparatuur en/of geluidsinstallatie.

Qua licht en geluid zijn er uiteraard diverse combinaties samen te stellen naar wens.

Tegenwoordig is streaming de normaalste zaak van de wereld. Vele Content Makers vloggen of streamen live hun podcasts op diverse platforms. Sound2Light adviseert en helpt bij het verbeteren van licht en geluid! Kijk voor enkele verlichting tips alvast ons filmpje over Ver/belichting.

Samenwerking

Bent u een artiest of locatie en op zoek naar een partij voor techniek? Interesse om samen te werken? Dat kan eenmalig of op frequente basis. Sound2Light is uw AV partner. Met redelijke prijzen en persoonlijke service. Set ups kunnen van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Neem contact op voor een samenwerking op maat!

5/5