Licht huren regio Amsterdam

Sound2Light is graag creatief met licht en denkt dan ook graag mee over de beste verlichting van uw locatie of evenement. Zowel vaste als tijdelijke installaties. Bij Sound2Light is er veel mogelijk. Zie hieronder voor wat opties. Er zijn vele verschillende mogelijkheden van verlichten. Klik op de links voor meer specifieke informatie.

Diverse verlichting opties:

Bij Sound2Light Amsterdam kunt u feestverlichting huren voor uiteenlopende evenementen en feesten. De mogelijkheden zijn zeer divers. Wanneer er weinig budget of eisen zijn, kan er met eenvoudige middelen al heel wat worden bereikt. Is er meer budget en meer wensen, dan verzorgen we graag luxere Verlichting. Het aanbod is heel divers en uitgebreid en aldus altijd maatwerk. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing voor elke gelegenheid. Zo kan elk feest een luxe uitstraling hebben.

Uplighting is ideaal in te zetten als Sfeerverlichting. Sfeerverlichting kan een gigantisch verschil maken voor uw evenement. Wij adviseren u hierbij graag. Mail ons een foto van het gebouw of de ruimte voor advies op maat. 

Maatwerk Licht Logo Projecties zorgen voor een persoonlijk noot tijdens uw event en laten uw merk of boodschap extra opvallen!

Wilt u een voorwerp, podium of persoon uitlichten? 

Kijk dan eens bij onze spotlight opties en vraag ons om advies.

Bent u op zoek naar het spectaculaire ZOEKLICHTEN effect? 

Lees dan verder over onze Skyspots. 

"Let there be light..."

Onderschat het licht niet!

Of het nu gaat om een spotlight, uplighting of om mooie feest verlichting, licht is enorm sfeerbepalend. Hiermee kunt u een persoonlijke stempel op uw event drukken. Een spotlight kan ervoor zorgen dat uw spreker of product niet in het donker ‘verdwijnt’. Verlichting in verschillende kleuren kunnen een evenement enorm opfleuren.

Kleuren zijn medebepalend voor emoties en humeur. Denk aan de ‘moodlighting verlichting’ van Philips. Al met al is ‘licht’ best belangrijk dus als u een geslaagd evenement wilt organiseren.

verlichting huren amsterdam

"In the right Light, at the right Time,
everything is extraordinary"

'Flikker vrije' Verlichting

Sound2Light werkt met LED verlichting. Doordat deze verlichting ‘flikker vrij’ is, zal een fotograaf geen last hebben van de lampen, Normaal sta je daar niet zo bij stil, maar toch goed om in gedachten te houden als er een fotograaf op uw event aanwezig zal zijn om alles vast te leggen.

"Waar licht is, kan men foto's maken..."

Maatwerk Lichtshows

Sound2Light verzorgt ook maatwerk verlichting voor feesten en lichtshows ter ondersteuning van DJ’s en live bands. Onze Light Designer bestuurd in dat geval met veel plezier de lichtshow tijdens uw event. Daardoor zal de verlichting niet ‘zijn eigen gang gaan’, maar beheerst en gecontroleerd bewegen. Wij streven altijd naar mooie kleuren combinaties en passende bewegingen. Met een mooie show als resultaat.

Neem vandaag nog contact op om wensen en mogelijkheden te bespreken!

Testimonials

5/5