Podium Huren voor uw Evenement

Heeft u een podium nodig voor een bijeenkomst of feest? Sound2Light verzorgt ook uw podium! Onze podiumdelen zijn 2×1 meter en zijn voorzien van een anti-slip laag.

 

 

Diverse Podium hoogten mogelijk

Afhankelijk van uw behoeften kan het podium naar uw wensen worden gemoduleerd. Meest voorkomende is 40 cm en 60 cm hoogte. Bij 60 cm hoogte raden wij aan een trap aan uw podium toe te laten voegen voor een gemakkelijke entree. Ook kunnen verschillende hoogten worden gecombineerd van 20 / 40 / 60 / 100 cm.

Previous slide
Next slide

Mooi en Veilig Podium

Wij zorgen ervoor dat het podium netjes en veilig staat. De podiumdelen zullen aan elkaar bevestigd worden om verschuiving en gevaarlijke situaties te voorkomen.

Podium met Rok

Vergeet niet een podiumrok bij uw podium te bestellen. Door het podkum af te rokken, ziet het er  netjes en opgeruimd uit. Uiteraard is het ook mogelijk om juist voor een stoer podium zonder rok te kiezen.

  • Een Sound2Light Podium boekt u samen met levering en opbouw.

Podium met Trap

Om makkelijk het podium te betreden kunt u een podiumtrap erbij bestellen. Dit zorgt ervoor dat sprekers of artiesten makkelijk het podium op en af kunnen.

Monitor Speakers Geluidslnstallatie huren Amsterdam Sound2Light

Belangrijk: 

* Gelieve tijdens het event alleen de artiesten op het podium toe te laten en geen publiek. Dit i.v.m. de veiligheid van apparatuur en aanwezigen.

* Probeer ook te voorkomen dat men drankjes / glazen / flesjes op de speakers of het podium zet. Dit vergroot namelijk de kans op gebroken glas op de (dans)vloer, wat voor een onveilige situatie kan zorgen. Tevens kan er vochtschade aan apparatuur ontstaan. 

* Afbouwen en ophalen doen we doorgaans direct na afloop van het event (tenzij anders afgesproken). Hierbij zullen we ook soundchecken, zodat de borg snel terugbetaald kan worden als alle apparatuur in dezelfde goede staat verkeerd als bij levering.

* Gelieve niemand de Sound2Light apparatuur te laten afbouwen of verplaatsen zonder overleg.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vandaag nog een offerte aan op maat. Laat ons weten wat u aan materiaal nodig heeft, ook op gebied van verlichtingspeakersmicrofoons en beeldschermen. Wij verzorgen dit graag voor u!

Previous slide
Next slide