Licht, Geluid & Techniek voor Livestream Events

U kunt licht, geluid en techniek voor uw online en hybride events laten verzorgen door Sound2Light. Door de Coronamaatregelen vinden steeds meer evenementen en bijeenkomsten (deels) online plaats. Er komt doorgaans meer bij kijken dan in eerste instantie gedacht.

Denkt u na over de optie om uw evenement om te gaan zetten naar een ‘Live Stream Meeting’? Voor een Live Stream komen de sprekers op locatie voor de opname. De gasten of werknemers kunnen middels het internet thuis achter de computer ‘live’ het programma (alsnog) volgen, zonder fysiek op locatie aanwezig te zijn. Op die manier kan de meeting gewoon doorgaan!

Previous
Next

Social Media Support

Maak je content voor Social Media als Youtube, Tiktok etc? We ondersteunen ook met licht en/of geluid! Neem contact met ons op!

Live Stream Techniek

In dat geval heeft u een camera, microfoons en/of headsets en een technicus met mengpaneel nodig. En wellicht ook beeldschermbeamer met scherm en/of spot verlichting om de sprekers goed zichtbaar te maken tijdens de opnames. Sound2Light is u daarbij graag van dienst.

Ga je liever (eerst) zelf aan de slag? Hieronder wat gratis verlichting TIPS van ons. Succes!

Interesse? Bel of mail ons vandaag nog!