Livestream Event Techniek

Bij het organiseren van een Livestream Event, komt heel wat kijken op gebied van techniek. U kunt licht, geluid, Camera’s en Livestream techniek voor uw online en hybride events laten verzorgen door Sound2Light. Tegenwoordig vinden steeds vaker bijeenkomsten en events deels online plaats. Ook wel Hybride events genoemd.

Livestream Techniek Licht Geluid Microfoons Techniek inhuren Sound2Light Audio Lighting Livestream event Business event
Livestream Licht Geluid Microfoons Techniek inhuren Sound2Light Audio Lighting Livestream event

Denkt u na over de optie om uw evenement om te gaan zetten naar een ‘Live Stream Meeting’? Voor een Live Stream komen de sprekers op locatie voor de opname. De gasten of werknemers kunnen middels het internet thuis achter de computer ‘live’ het programma (alsnog) volgen, zonder fysiek op locatie aanwezig te zijn. Op die manier kan de meeting zowel in de zaal als vanuit de hele wereld ‘LIVE’ worden bijgewoond!

Livestream Licht Geluid Microfoons Techniek inhuren Sound2Light Audio Lighting Livestream event
Livestream event Sound2Light Geluid Verlichting

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Livestream Event Techniek

Social Media Support

Maak je content voor Social Media als Youtube, Tiktok etc? We ondersteunen ook met licht en/of geluid! Neem contact met ons op!

Live Stream Techniek

In dat geval heeft u een camera, microfoons en/of headsets en een technicus met mengpaneel nodig. En wellicht ook beeldschermbeamer met scherm en/of spot verlichting om de sprekers goed zichtbaar te maken tijdens de opnames. Sound2Light is u daarbij graag van dienst.

Ga je liever (eerst) zelf aan de slag? Hieronder wat gratis verlichting TIPS van ons. Succes!

Interesse? Bel of mail ons vandaag nog!