Verkoop Verlichting en Geluidinstallatie

Indien u zelf een geluidsinstallatie en/of verlichting zou willen aanschaffen voor uw bedrijf of horeca gelegenheid, neem dan contact met ons op. Soun2Light doet ook verkoop van licht en geluid. Naast projectmatige verhuur van geluid en verlichting, levert en installeert sound2light ook permanente installaties voor o.a. horecagelegenheden en vergaderlocaties.

Deskundig advies & Vaste Installatie

Bent u op zoek naar een nieuwe installatie of een nieuwe look? Sound2Light is geeft u graag advies voor licht en/of geluid op uw locatie. Wij werken met merken als RCF voor hoogwaardige speakers en American DJ voor verlichting. Sound2Light is officieel dealer van deze gerenomeerde bedrijven.

Graag maken een afspraak om vrijblijvend langs te komen om een inschatting te maken. Vervolgens kunnen we desgewenst een gedetailleerd advies voor u maken met een verkoop en installatie plan. Zowel binnen als buiten mogelijkheden.

Naast advies voor professionele licht- en geluidsapparatuur, kunnen deze ook door Sound2Light worden geïnstalleerd. Hierbij kunnen we scherpe concurrerende prijs maken. 

Uplighting Sound2light Outdoor Verlichting Mandelahuisje Amsterdam

Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden!