Uplighting Sfeerverlichting

Uplighting heeft een prachtig effect bij stijlvolle locaties als oude kerken en kastelen. Desalniettemin kan ook een eenvoudig zaaltje, feesttent, industriële ruimte, sportkantine of clubgebouw worden omgetoverd in iets bijzonders met mooie verlichting!

Uplighting Huren

 # Groene Uplighting voor het Ireland Tourism Event bij Amsterdam Flavours op het Westergasfabriek terrein

Wat maakt de Uplighting van Sound2Light zo bijzonder?

Met kleurrijke verlichting kan Sound2light elke ruimte bijzonder maken! Doordat de kleuren van de LED lampen bijna oneindig kunnen worden ingesteld, kan de kleur naar wens, smaak of thema worden aangepast. Hierdoor kunt u de ruimte ‘personificeren’ naar smaak.

Uplighting Huren

Sfeerverlichting Uplighting Huren

Hieronder lichten we graag toe wat de Uplighting van Sound2Light zo bijzonder maakt:

1) HEX LED Uplighting in plaats van RGB Verlichting
2) Krachtige LED’s
3) Draadloos / op Accu
4) Draadloos Bestuurbaar
5) IP Outdoor Verlichting
6) Flikkervrij

Uplighting Sound2Light Licht en Geluid Verhuur Amsterdam Sfeerverlichting

# Van Loon Museum Amsterdam | Pastel Party

Oog voor detail

Bij Sound2Light hebben we oog voor detail. Graag maken we uw event zo mooi mogelijk. Het is onze ervaring dat er vaak meer Uplights wenselijk zijn dan aanvankelijk gedacht. Sommige details zijn soms nagenoeg onopvallend. Dit valt vaak pas op als je het effect verwijderd. Zie hieronder bijvoorbeeld het verschil bij wel of niet verlichten van de entree van een prachtig landhuis. Oordeel zelf. Hoe wilt u uw gasten het liefst ontvangen?

Uplighting

# Landgoed Waterland | Uplighting Entree – links zonder en rechts met Uplighing!

1) HEX LED in plaats van RGB Verlichting

Niet alle Uplighting die voor verhuur wordt aangeboden is gelijk aan elkaar. Let hier goed op voordat u beslist wat u wilt inhuren.

Vaak zijn aangeboden Sfeerverlichting lampen ‘RGB’. RGB staat voor rood, groen en blauw. Deze kleuren worden gemengd om zo alle andere kleuren (inclusief gemengd wit) te genereren. Een RGB kleuren  led kan namelijk door rood, groen en blauw te mengen wel een illusie van wit licht genereren. Ook zal de kleur nooit mooi egaal zijn en zullen er zich randen van diverse kleuren voordoen.

Sound2Light werkt met HEX LED lampen. Deze bevatten alle 6 basiskleuren; rood, groen, blauw, wit, amber en UV.  Met deze 6 kleuren kunnen zeer veel kleur combinaties worden gecreëerd, waaronder ook bijvoorbeeld pastel kleuren. We kunnen de verlichting precies in de kleur van uw keuze afstellen. HEX lampen zijn een stuk duurder in aanschaf, maar produceren dan ook veel mooiere kleuren en het licht wordt als prettiger ervaren. De foto’s hieronder ziet u voorbeelden van Uplighting met HEX LED Lampen.

“Maak uw locatie extra sfeervol en persoonlijk. Kleur is emotie. Met mooi licht zullen uw gasten graag langer blijven en de gelegenheid ook positiever herinneren!”

2) Krachtige LED’s

Naast een beperktere kleurenkeuze (RGB ipv HEX) is er ook veel verschil in de kwaliteit van de Uplighting. Zo is er bijvoorbeeld ook verschil in LED’s. Sommige lampen zijn een stuk minder krachtig. Bijvoorbeeld LED’s met 10 W in plaats van 8W. Sound2Light levert u mooi en krachtig licht voor een zichtbaar resultaat.

” Sound2Light’s Uplighting maakt uw evenement of feestlocatie sfeervol en persoonlijk!”

Uplighting Sfeerverlichting Huren Sound2Light

# Uplighting Atelier

3) Draadloze Sfeerverlichting / Wireless Uplighting

De Sound2Light HEX LED lampen zijn draadloos.  Door gebruik te maken van accu’s en draadloze besturing. Geen lelijke, onhandige kabels door de ruimte, die ontsieren en gevaarlijk kunnen zijn.

Desgewenst kan de verlichting hierdoor tijdens het event ook makkelijk worden aangepast. Ook is het op- en afbouwen een stuk sneller door kabelloos te kunnen werken. Ook prettig voor de locatie als de afbouw sneller gaat! Praktisch dus en een stuk veiliger.

Geen stroom of stopcontacten nodig. Goed in te zetten in die lastige hoekjes… waardoor de ruimte bijzonder verlicht wordt.

4) Draadloze  aansturing

De lampen kunnen draadloos met elkaar worden verbonden, waardoor ze draadloos aangestuurd kunnen worden indien nodig. Daardoor kunnen de lampen ook deel uitmaken van een door ons bestuurde lichtshow. Hierdoor kunnen klanten ervoor kiezen:

  • de lampen in te laten stellen op een kleur naar wens
  • de lampen tegelijkertijd langzaam te laten faden van kleur naar kleur
  • de lampen gebruiken in een door Sound2Light light-designer aangestuurde lichtshow

5) IP Outdoor Verlichting

Deze kleurrijke verlichting kan ook heel goed buiten worden ingezet bij outdoor evenementen. De lampen zijn waterbestendig en kunnen dus prima worden neergezet, bijvoorbeeld in de tuin om een gezellige sfeer te creëren. Ideaal om muurtjes, bomen, planten of een partytent mee te belichten.

Uplighting Sfeerverlichting Huren Sound2Light

6) Flikkervrije Verlichting

Sound2light maakt gebruik van de nieuwste technologie. Door het gebruik van LED verlichting van hoge kwaliteit, zijn de lampen niet alleen zuinig, maar ook prettig voor de fotograaf. Met onze LED verlichting kan de fotograaf zorgeloos ‘flikkervrij’ foto’s maken. Wel zo prettig voor PR events, fotoshoots of welk event waar foto’s van worden gemaakt dan ook! 

 

Previous
Next

Video beelden van Uplighting door Sound2Light:

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Wij nodigen u uit onderstaand filmpje te bekijken. Dit ‘belicht’ hoe belangrijk licht is voor de sfeer!

# VEBAN Eindejaarsborrel Buiksloterkerk | Lichtprojecties, Uplighting, Audio, DJ Service

"In the right Light, at the right Time,
everything is extraordinary"

Aaron Rose

Wilt u meer info of een vrijblijvende offerte voor uw event? Contacteer ons! CONTACT.