De compacte RCF Geluidsinstallaties hebben een combinatie van Top met Sub. Grotere setups kunnen naar wens worden gecombineerd. 

SUBS worden alleen verhuurd in combinatie met tops. We leveren geen losse SUBS. We adviseren u graag.

RCF SUB 905-AS II

Deze compacte 15-inch actieve Sub woofers zijn voorzien van een krachtige interne versterker en cross-over. De 905-AS Subs beschikken over de meest geavanceerde RCF woofer technologie. Daarnaast zijn ze uitgerust met de nieuwe generatie 2200 Watt digitale versterker met een zeer hoge output, extreem lage vervorming en ongelooflijk natuurlijk geluid.

Ze produceren dan ook het typerende punchy RCF-bassound. Een perfecte mix van bass, hoge SPL. Zeer geschikt voor bands of DJ’s.

Ze laten zich goed combineren met de tops hierboven. In combinatie een een stevige geluidsset!

RCF SUB 905-AS II huren Sound2Light Amsterdam
Geluidsinstallatie Speakers huren Lichtset Wash parren huren

RCF SUB 8004-AS

Deze krachtige RCF 18” subwoofer is uitermate geschikt voor professionele toepassingen. De berkenhouten kasten leveren uitzonderlijk lage frequenties en staan garant voor ultieme prestaties!

Ideaal in combinatie met de RCF NXL24-A of RCF ART 745-AS (zie hieronder). De subwoofer is zowel horizontaal als verticaal te positioneren, afhankelijk van de ruimte.

– krachtige 18” subwoofer met een 4-inch spreekspoel
– geschikt voor professionele toepassingen
– uitzonderlijk lage frequenties
– 1250W digitale versterker module

Compacte Geluidsinstallatie huren rcf nxl 24Lichtset Wash parren huren Sound2Light
Movingheads Lichtshow Sound2Light Verlichting en Backdrop huren
RCF Geluidsinstallatie huren Amsterdam Sound2Light Geluidsinstallatie

RCF TTS 18-A II (SUB)

Deze actieve subwoofer heeft de hoogste geluidsdruk van alle vergelijkbare 18 inch subs (1000 Watt). Dit veroorzaakt een goed voelbare geluidsdruk. De woofer kan erg lage frequenties weergeven.

Deze Sub is een heuse topper en een van de krachtigste 2×18 “subwoofers op het gebied van live muziek. De geluiddruk is ideaal voor grotere evenementen, festivals en feesten.

Welke geluidsinstallatie in uw geval geschikt is hangt mede af van de locatie, het aantal gasten, wat voor muziek (live / DJ / playlist) u gaat laten horen. Mail ons zoveel mogelijk info, liefst met foto’s van de locatie en wij geven een passend advies!

Testimonials

5/5