School events organiseren

U kunt bij Sound2Light terecht voor ontzorging van uiteenlopende School Evenementen. Van Schoolfeest tot open dagen en meetings of studiedagen! Zie hieronder.

Knallend Schoolfeest!

Een Schoolfeest is super leuk als start of afsluiting van het schooljaar. Studentenverenigingen organiseren wellicht regelmatig een studentenfeest. Wat de reden ook is, de sfeer moet qua licht en geluid kloppen. 

 

U kunt bij Sound2Light een Schoolfeest DJ inhuren en de benodigde DJ GearDJ BoothSpeakers en VerlichtingMet een complete Sound2Light ‘School DJ Drive In Show’ bent u in een keer klaar voor een coole Schoolparty.

Bij Sound2Light kunt u met zowel een klein als groot budget terecht. Wij passen ons aanbod aan op de locatie, het budget en de wensen van de school. Het kan van simpele tot een uitgebreide luxe setup. Is er een thema? We denken graag mee over de aankleding en opties. Zijn er acts of optredens tijdens het feest? Overleg met ons voor het beste resultaat.

Bel vandaag nog ter kennismaking en een maatwerk voorstel. Indien gewenst, kunnen we ook uw locatie bezoeken om een goed advies te kunnen geven.

DJ inhuren Schoolfeest DJ Drive In show met pipe and drape backdrop
DJ booth meubel tafel eigen logo amsterdam sound2light Schoolfeest
Schoolfeest DJ Drive In Show School Event

Tijdens een Open Dag wil een school zich promoten bij potentiële nieuwe leerlingen en hun ouders. Sound2Light voorziet uw schoollocatie tijdens open dagen graag van licht en geluid. Bijvoorbeeld door middel van extra verlichting kunt u nieuwe leerlingen sfeervol onthalen.

Ook met een DJ en wellicht feestverlichting kunt u een gezellige sfeer genereren. In sommige gevallen is een DJ workshop een leuke aanvulling op een open dag.

Open Dag School

Uplighting Open Dag School ROC TOP
Sound2Light DJ Workshop ROC

School Meeting

Vaak is er extra AV Techniek nodig voor grote School Meetings en studiedagen. Denk aan geluidsinstallatie, verlichting, projecties etc.

School Event Meeting setup met Scherm en Beamer Audio Sound2Light
Beeld Licht Geluid Sound2Light Business Event School
VOVA School Event Meeting Beeld Licht Geluid Sound2Light
School Event MBO Diner Podium 5x3 Projectiescherm met beamer Geluidsinstallatie
Beeld Licht Geluid MBO Diner School Event

Schoolvoorstelling

Wanneer er voor een schoolvoorstelling techniek nodig is, kan Sound2Light daarbij faciliteren. Denk aan geluidsinstallatie, verlichting, projecties etc.

School Event Schoolfeest Open Dag Sound2Light

Benieuwd wat we voor uw school kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Audio Technicus Sound2Light
5/5