Een Fashion Event organiseren

Previous
Next

Catwalk Verlichting

Organiseer een catwalk en laat Sound2Light het licht, geluid en de muziek verzorgen. Van uplighting tot spotverlichting, logo projectie en nog veel meer.

Zowel designers als modemerken en fashion retailers kunnen in Sound2Light een partner vinden om de belangrijke invulling van licht en geluid te verzorgen voor de show. Hierbij behoort ook een Catwalk tot de mogelijkheden. Wij bedenken graag een oplossing die bij uw budget past.

Kledingmerken en PR Bureau’s organiseren regelmatig PR Events om merken en nieuwe collecties onder de aandacht te brengen. Voor deze gelegenheden werken wij graag samen om de belichting te optimaliseren. Bij een PR event is de aankleding en sfeer erg belangrijk. Wanneer u een evenement gaat organiseren, wilt u een beleving creëren. Wij denken graag met u mee, om uw merk, kleding en modellen zo goed mogelijk te laten uitkomen en te laten stralen!

Fashionshow zijn altijd maatwerk en een leuke uitdaging om met de juiste verlichting het beste uit het Fashion Event te halen. Graag worden wij tijdig bij een evenement betrokken zodat we mee kunnen denken en adviseren. Indien gewenst vooraf samen de locatie bekijken voor een vrijblijvend advies.

# IRVINX Fashionshow | ARTEMIS Hotel Amsterdam

# Vincent Burger Juwelenshow | Rozendaal

Fashion PR Event

Ook bij Fashion Events verzorgt Sound2Light graag sfeervolle en nodige verlichting om het evenement goed uit te lichten.

Previous
Next

# River Island PR Event | Ivy Lee Marketing PR Agency | Amsterdam

# C&A Promotie Event | Friends of the Brands | The Tailor Bar Krasnapolsky

# PUMA Event | Studio Automat Amsterdam

Glamourland Fashionshow with Pixeltubes Huis ten Duin

LED Pixeltubes Verlichting

De LED Pixeltubes kunnen een enorme toegevoegde waarde hebben tijdens modeshows. Vooral op evenementen waarbij er geen goede verlichting voor de fashion show aanwezig is. Ideaal om de outfits en eventuele podium blokken te verlichten.

Bijzondere verlichting voor specifieke belichting. Deze draadloze LED Pixeltubes zijn een unieke en bijzondere oplossing voor mode shows voor een verrassend resultaat. Kijk voor meer info op: LED Pixeltubes

Catwalks en Fashionshows. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing op uw locatie, met uw wensen en budget in gedachte.

Gaat u een Fashion Event of een PR event organiseren? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op contact@sound2light.nl, of bel met 06 15016015 voor de mogelijkheden!

5/5
"De samenwerking tijdens een event in onze fotostudio is erg goed bevallen. De wijze hoe alles wordt opgebouwd van de audio tot het licht is ons zeer goed bevallen. Daarnaast heeft Sound2light onwijs veel kennis in huis om je goed te kunnen adviseren per project/event."
Lisa van der Lee
Studio Automat
5/5
“Hartelijk dank voor jullie inzet en enthousiasme tijdens de IRVINX Haute Couture fashion show bij het ART hotel te Amsterdam! Mooi verzorgd licht en geluid. De muziek mix van de DJ beviel ook prima. De gobo met m’n logo was mooi, zag er strak uit. Goede tip om deze op de vloer te projecteren. Ik kijk terug op een aangename samenwerking.”
Irving Voster
IRVINX
5/5
“Bedankt voor de ondersteuning met licht, geluid en DJ service tijdens mijn Sieradenshow in Roosendaal.”
Vincent Burger
Vincent Burger Design