Geen Fashion Event zonder Licht en Geluid

Catwalks, Fashion en modeshows. Sound2Light helpt u graag goed uit de verf te komen. Of het nu gaat om een gerenommeerd of opkomend merk.

Wij denken graag met u mee over de beste oplossing op uw locatie, met uw wensen en budget in gedachte.

Previous
Next

Catwalk Verlichting

Organiseer een catwalk en laat Sound2Light het licht, geluid en de muziek verzorgen. Van sfeerverlichting tot spotverlichting, logo projectie en nog veel meer.

Zowel designers als modemerken en fashion retailers kunnen in Sound2Light een partner vinden om de belangrijke invulling van licht en geluid te verzorgen voor de show. Hierbij behoort ook een Catwalk tot de mogelijkheden. Wij bedenken graag een oplossing die bij uw budget past.

Kledingmerken en PR Bureau’s organiseren regelmatig PR Events om merken en nieuwe collecties onder de aandacht te brengen. Voor deze gelegenheden werken wij graag samen om de belichting te optimaliseren.

Bij een PR event is de aankleding en sfeer erg belangrijk. Wanneer u een evenement gaat organiseren, wilt u een beleving creëren. Wij denken graag met u mee, om uw merk, kleding en modellen zo goed mogelijk te laten uitkomen en te laten stralen!

Fashionshow zijn altijd maatwerk en een leuke uitdaging om met de juiste verlichting het beste uit het Fashion Event te halen. Graag worden wij tijdig bij een evenement betrokken zodat we mee kunnen denken en adviseren. Indien gewenst vooraf samen de locatie bekijken voor een vrijblijvend advies.

# IRVINX Fashionshow | ARTEMIS Hotel Amsterdam

Fashion PR Event of Winkel opening

Ook bij Fashion Events verzorgt Sound2Light graag sfeervolle en nodige verlichting om het evenement goed uit te lichten. En geluid voor spraak en/of muziek.

Of het nu gaat om een evenement in uw winkel of op een tijdelijke locatie, wij zijn u graag van dienst!

DJ Setup Feestelijke Opening Freitag
winkelopening Feestelijke Opening met Licht en Geluid
DJ Setup Feestelijke Opening Freitag winkelopening Feestelijke Opening met Licht en Geluid
Previous
Next

# River Island PR Event | Ivy Lee Marketing PR Agency | Amsterdam

# C&A Promotie Event | Friends of the Brands | The Tailor Bar Krasnapolsky

# PUMA Event | Studio Automat Amsterdam

Glamourland Fashionevent fashionshow with Pixeltubes Huis ten Duin

LED Pixeltubes Verlichting

De LED Pixeltubes kunnen een enorme toegevoegde waarde hebben tijdens modeshows. Vooral op evenementen waarbij er geen goede verlichting voor de fashion show aanwezig is. Ideaal om de outfits en eventuele podium blokken te verlichten.

Bijzondere verlichting voor specifieke belichting. Deze draadloze LED Pixeltubes zijn een unieke en bijzondere oplossing voor mode shows voor een verrassend resultaat. Kijk voor meer info op: LED Pixeltubes

Fashion Shoot of Video Verlichting

Ook als u een fashionshoot of video rapportage of videoclip gaat opnemen kan SOUND2LIGHT u helpen met de juiste verlichting. Of het nu gaat om Spot Verlichting of bewegend licht. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Verlichting Fotoshoot Fashionshoot

Gaat u een Fashion Event of een PR event organiseren? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op contact@sound2light.nl, of bel met 06 42119900 voor de mogelijkheden!

5/5