Astera LED Pixeltubes huren

Wanneer er tijdens uw event bijzondere verlichting gewenst is, zijn Astera AX1 Led Pixeltubes een leuke optie. Deze TL look lampen zijn ideaal om een alternatieve look en/of bijzondere show te creëren. En een leuke bijdrage aan een door Sound2Light aangestuurde Lichtshow.

Astera LED Pixeltubes zijn krachtige 28 watt RGBW LED tubes. Ze zijn ideaal in te zetten bij feesten, optredens, evenementen en film sets. Ook erg leuk om in een lichtshow te verwerken!

Met de Astera LED Pixeltubes heeft u een hele bijzondere lichtset om de show mee te maken! Of het nu gaat om een livestream opname of live show.

Draadloze LED Verlichting

Een groot bijkomend voordeel is dat ze volledig draadloos kunnen functioneren. Zowel wat stroomtoevoer als aansturing betreft zijn deze tubes zonder kabels te gebruiken. Dus als u op zoek bent naar draadloze verlichting, is dit een serieuze kandidaat.

Dankzij de interne accu’s zijn de Pixeltubes multi-inzetbaar en zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Laat u verrassen door de uiteenlopende opties!

 De Astera’s zijn een toffe aanvulling voor de setup van de verlichting! We denken graag met u mee over de opstelling en bediening van de lichtshow.

Astera DJ Lichtshow

De Astera’s zijn goed in te zetten als sfeerverlichting ter aankleding van een locatie. De Tubes zijn ook interessante verlichting voor bij een auto en/of productpresentatie. Met behulp van uw eigen creativiteit zijn de mogelijkheden bijna oneindig.

Ook voor op de bune of ter aankleding van een podium, zijn de tubes uitermate geschikt.
 

Onze Lichtontwerper denkt graag met u mee!

Entertainment inhuren Band Born Sanders Americain met Dotz en Astera Led Pixeltubes

Band Verlichting

Originele verlichting voor bands. Met de LED Pixeltubes krijgt een band een extra dimensie om naar te willen kijken, met allerlei verschillende shows en looks.

Erg leuk in combinatie met LED PARREN op een Tbar achter de band.

De Astera LED Pixeltubes zijn alleen te bestellen in combinatie met een Sound2Light Lichttechnicus / Lightdesigner. Deze zorgt tijdens het event voor een gecoördineerde en passende lichtshow, waar de Pixeltubes een onderdeel van (kunnen) uitmaken.

Toneel Showlicht

De Pixeltubes zijn goed in te zetten als sfeerverlichting ter aankleding van een locatie. Deze verlichting is interessant voor auto en/of productpresentaties. Met behulp van uw eigen creativiteit zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Onze Lichtontwerper denkt graag met u mee!

Ook voor op de bune of ter aankleding van een podium, zijn de Astera’s uitermate geschikt.

Studio Verlichting

Astera LED Pixeltubes zijn flikkervrij en aldus ook ideaal in te zetten voor fotografie of filmopnames / muziekvideo’s.

 

Bekijk het filmpje hiernaast voor inspiratie.

Fashion Show Verlichting

De LED Pixeltubes zijn een leuke toegevoegde waarde bij fashionshows. Ideaal om de outfits en eventuele podium blokken te verlichten.

Ook als catwalk verlichting zijn deze LED Tubes uiterst geschikt.

Fashion Event Astera LED Pixeltubes
Astera LED Pixeltubes Fashion Event business winkel opening
Fashionshow with Sound2Light LED Pixeltubes

Outdoor LED Verlichting

Ook als u een Outdoor oplossing zoekt kunt u de LED Pixeltubes inzetten. De tubes zijn IP65 en aldus ook geschikt voor gebruik in de buitenlucht. Dus ook bij outdoor evenementen zijn deze veelzijdige buizen te gebruiken. Of het nu regent of niet…. 

Benieuwd naar de opties voor uw evenement? Neem contact met ons op voor advies op maat. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!

AsteraBox

voor draadloze Aansturing

Om de Astera LED Pixeltubes aan te sturen, heeft u een Astera ART7 zender en AsteraBox CRMX tablet. Daarmee kunnen ze draadloos worden aangestuurd.

Asterabox Zender en Tablet voor aansturing Astera LED Pixeltubes
Astera Pixel LED Tubes Trap

Installatie en Bediening

U kunt de Sound2Light Astera LED Pixeltubes alleen inhuren inclusief transport en installatie. Onze Lightdesigner zal ze tijdens uw evenement voor u bedienen. Zo heeft u geen omkijken naar de verlichting en haalt u het meeste uit deze bijzondere lampen.