Whisper System huren

Previous
Next

 (Foto’s Buikslotermeerplein Theater: Tim Hillege)

Een Whisper System is een draadloos audio communicatiesysteem. Andere benamingen zijn rondleidingsysteem, vertaalsysteem, vertaalapparatuur, fluisterset of fluistersysteem. Een vernuftig stukje techniek dat in diverse gevallen een uitkomst kan zijn.

Een Fluister set bestaat uit:

  • Transmitter(s); een zender met microfoon voor tolk of rondleider
  • Receivers; ontvangers met oortje voor de individuele deelnemer

Maak fluisteren hoorbaar!

Voor zowel tolken als rondleiders is een Whisper System ideaal om goed verstaanbaar te zijn voor de gasten. De toepassingen zijn zeer uiteenlopend. Voorbeeld toepassingen:

– Simultaan vertaling bij een conferentie
– Lezing zonder geluidsoverlast (soort ‘silent disco’ maar dan anders)
– Zakelijke rondleidingen (bijvoorbeeld een fabriek rondleiding)
– Beursbezoek

De kwaliteit van allerlei soorten begeleide bezoeken, conferentie vertalingen of activiteiten waarbij er een groep mensen aanwezig zijn, verbeterd duidelijk door de toevoeging van een audio systeem. In dit soort gevallen zijn speakers geen optie en kan er gekozen worden voor een draagbaar individueel audio systeem; een ‘Fluistersysteem’.

Ook is dit systeem ideaal te gebruiken voor recreatieve doeleinden:

– Rondleiding in een museum
– Stads rondleiding
– Gegidste fietstocht / toertocht

Tevens ontstaat er met gebruik van een Fluistersysteem geen geluidsoverlast voor andere personen die niet bij uw groep horen. Wel zo prettig!

Whisper System Fluisterset huren amsterdam zuidas

Fluisterset Amsterdam

Heeft u een fluister systeem nodig voor uw groep in Amsterdam? Dan verzorgt Sound2Light dit graag voor u. Doorgaans varieert de huurperiode van 1 tot een aantal dagen. Vanaf 3 dagen kunt u korting krijgen op de daghuurprijs. Wij kunnen ook de levering voor u verzorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Fluisterset groep tour Whisper System Huren Amsterdam Groep Sound2Light

Ideaal systeem voor rondleidingen in Musea

In een museum mag vaak niet hard worden gesproken. De fluistersystemen zijn dan ook uitermate geschikt voor een rondleiding in een museum of tentoonstelling. In sommige musea zijn ze voor groepsrondleidingen zelfs verplicht. Vraag altijd even bij het museum na wat de regels zijn.

Bent u ook op zoek naar een gids voor uw groep? Neem dan contact op met Amsterdam VIP Tours.

5/5