Feest / DJ / Disco Verlichting huren

Bent u op zoek naar een oplossing voor verlichting? Feest verlichting is onze passie! Sound2Light adviseert en faciliteert graag de verlichting voor uw evenement of feest. Zowel zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten als particuliere feesten als bruiloften verzorgt Sound2Light graag uw verlichting op maat. U kunt verlichting voor evenementen, tv-programma’s of ter ondersteuning van een DJ, band of artiest.

Of u DJ of Disco verlichting wilt huren bent u bij Sound2Light ook aan het goede adres. Met een breed assortiment, bieden wij u graag disco verlichting op maat voor de ruimte, het soort feest en het beschikbare budget. Het kan van eenvoudig DJ Wash verlichting tot zeer uitgebreide luxe verlichting met diverse luxe lichteffecten

feestverlichting huren Movingheads Lichtshow Huren Party Verlichting Amsterdam Zaanstreek Sound2Light


Rookmachine(s)

Indien toegestaan op de locatie, adviseren wij om een rookmachine in te zetten wanneer u disco verlichting gebruikt. Lees hier waarom: Huur een Rookmachine


LICHTSHOW 

Indien u graag een eigen lichtshow wilt samenstellen, is het wellicht interessant om een licht / truss brug te huren waar diverse licht effecten op gemonteerd kunnen worden. U kunt hiervoor diverse lampen uitkiezen. Een mooi alternatief voor een T-bar of wind-up systeem.

Sound2Light helpt u graag met het samenstellen van uw lichtshow. U kunt hier ook een mixer bij huren om de lichtshow tijdens het feest te bedienen. Of u kunt voor een kleine meerprijs de lichttechnicus van Sound2Light de verlichting op de avond zelf laten besturen.

Verlichtingsplan op maat

Zoals u hierboven heeft gezien is er een wijde range aan verlichting beschikbaar. Van eenvoudige feestverlichting tot diverse luxe lichtshow mogelijkheden. Wij kennen onze producten door en door en adviseren u dan ook graag.

Neem contact op met Sound2light voor een verlichtingsplan op maat. Vertel ons uw situatie, uw budget en uw wensen. Dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen doen om het gewenste resultaat te bereiken tijdens uw feest of evenement.

Lichtshow Besturing door Sound2Light

Voor een eenvoudig feest waarbij er een klein budget is voor de verlichting, kan de verlichting op de ‘automatische piloot’ worden gezet, waarbij diverse ‘scenes’  automatisch afdraaien. OF verlichting kan op Sound to Light worden gezet.

Heeft u meer wensen voor de verlichting, dan blijven wij graag bij uw event om de aansturing van de verlichting te verzorgen. Door de verlichting te coördineren, zal dit veel ‘rustiger’  overkomen. Ook zal dit voorkomen dat bijvoorbeeld de verlichting tijdens een speech nog heel wild blijft door bewegen. Dit is doorgaans onwenselijk. Sound2Light verzorgt graag persoonlijk de verlichting, zodat deze deel van de beleving door deze te coördineren met de muziek en diverse mooie kleuren combinaties. Hierdoor zal de verlichting een wel overdachte oogstrelende show worden.

Deze service is aan te raden voor professionele producties, zakelijke bijeenkomsten en luxe feesten en evenementen. Denk ook aan bedrijfsfeesten en bruiloften. De verlichting op uw feest was nog nooit zo mooi!

Vraag naar de mogelijkheden voor een luxe lichtplan met bediening om uw event uniek te maken. Mail naar contact@sound2light.nl, of bel met 06 15016015 voor ons advies!

* De prijzen zijn op aanvraag, afhankelijk van de totaal bestelling.

* Sound2Light hanteert scherpe prijzen voor kwalitatief hoogstaande apparatuur. De LED lampen zijn milieu vriendelijk, duurzaam en energie zuinig. De verlichting wordt harmonieus op elkaar afgestemd, zodat de lichtshow niet chaotisch overkomt.  Doordat de LED lampen ‘flikker vrij’ zijn, kunnen er probleemloos foto’s worden gemaakt.

* Wilt u verlichting huren, dan adviseren wij onze lichtdesigner / technicus bij te boeken voor een verbluffend resultaat.