Feest Verlichting Huren

Feest Verlichting huren

Bent u op zoek naar een oplossing voor verlichting? Feest verlichting is onze passie! Sound2Light adviseert en faciliteert graag de verlichting voor uw evenement of feest. Zowel zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten als particuliere feesten als bruiloften verzorgt Sound2Light graag uw verlichting op maat. U kunt verlichting voor evenementen, tv-programma’s of ter ondersteuning van een DJ, band of artiest.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op contact@sound2light.nl, of bel met 06 15016015 voor de mogelijkheden!

verlichting huren bij http://Sound2Light.nl

Feest / DJ / Disco Verlichting

Als u DJ of Disco verlichting wilt huren bent u bij Sound2Light ook aan het goede adres. Met een breed assortiment, bieden wij u graag disco verlichting op maat voor de ruimte, het soort feest en het beschikbare budget. Het kan van eenvoudig DJ Wash verlichting tot zeer uitgebreide luxe verlichting met diverse luxe lichteffecten.

– Movingheads Verlichting

Movingheads zijn draaiende lichteffecten met diverse spectaculaire lichtshows. De lightdesigner verzorgt gedurende het feest allerlei shows met diverse effecten en kleuren shows te creëren.

Er is verschil tussen spot moving heads en wash moving heads. De eerste heeft een smalle lens en kan gebruikmaken van gobo’s om figuren aan de lichtstraal te geven. De laatste heeft een grote lens en kan grote oppervlakten verlichten. Deze hebben geen gobo’s maar wel een kleurenschijf of CMY-kleurmenging. Ook zijn er skybeamers, grote moving heads die tot soms wel dertig kilometer ver kunnen schijnen. Deze kunnen soms gobo’s of kleuren hebben.

Klik hier voor meer informatie over de movingheads in ons assortiment: Movingheads Huren.

Movinghead prijzen: op aanvraag

Video van een feest waarbij moving heads zijn ingezet:

– DOTZ T-PAR | LED DJ Wash Verlichting

Populaire LED PAR Wash Verlichting voor achter de DJ of band. Dit is een mooie basis disco verlichting voor een DJ of band voor een mooi gekleurde dansvloer. De kleuren van deze LED PAR DJ Wash verlichting zijn heel mooi en warm en hebben een luxe uitstraling.

– LED Discobal | Starburst LED beam effect

De Starburst is een zes-in-één RGBWYP LED beam effect. Een roterende bol die scherpe LED stralen de ruimte in stuurt in verschillende kleuren (rood, groen, blauw, wit, geel en paars). Dit effect is voorzien van de laatste LED-technologieën, wat een eindeloos aantal kleurencombinaties mogelijk maakt.

Het ontwerp gaat uit van het conventionele spiegelbol-effect, maar in plaats van dat er een lamp op de bol schijnt en vervolgens lichtbundels terugkaatst, is de lichtbron geplaatst in de bol. De Starburst kan plat op de grond geplaatst worden, alsook in een truss of aan het plafond.

Deze retro ‘oldschool’ verlichting in een modern jasje, zal zeker mooie herinneringen uit het verleden oproepen voor velen. Erg leuk bij een 70-s & 80-s party! Een heel sfeervol lichteffect dat in het filmpje hieronder te zien is in combinatie met de LED PAR DJ Verlichting.

– Chauvet Gigbar Disco Verlichting

Dit is onze basis Disco Verlichting met diverse leuke lichteffecten. Zeer compacte set-up met 4 in 1 lichten voor een zeer dynamische disco licht show ervaring. Het lichtsysteem bevat 2 LED parren, LED Derby lampen, een laser en een strobe effect. Door ingebouwde UV-lampen (blacklight) wordt een intensievere kleurmix verkregen met heftigere effecten. Ook ideaal als disco verlichting op een klein feestje.

Verlichting huren Gig bar Sound2light.nlverlichting huren Gig Bar Sound2Light.nl

– ADJ UV COB Cannon | UV / ‘Blacklight’ Verlichting

UV Verlichting, in de volksmond ookwel ‘blacklight’ genoemd, is verlichting met een paarse gloed die een heel speciaal effect creëert met alle witte en neon kleuren. Ideaal dus voor ‘Blacklight Parties’! Onmisbaar op themafeesten die zwart / wit of neon als thema hebben!

Sound2Light beschikt over ‘Blacklight kanonnen’! Met deze LED verlichting krijgt uw evenement een spannende UV gloed.

– Strobe Effect (ADJ Freq 5 Strobe)

Strobe is een snel repeterend flitslicht. De ADJ FREQ 5 Strobe is een stellair stroboscoopeffect met 5-Zone LED’s en Chase Effect. Een leuk effect ter opvulling van een lichtshow om op een energieke wijze het podium of de dansvloer te verlichten. Met meer dan 1200 strobe-impulsen per minuut biedt de FREQ 5 Strobe een spectaculaire stroboscoopshow.

Het lichteffect heeft een ophangbeugel die zowel verticaal als horizontaal kan worden gemonteerd. 

Stroboscoop Strobe Effect

– Laser Effecten

Voor een dansfeest kunt u bij Sound2Light ook laser effecten bijboeken. Er is een laser effect mogelijk achter de DJ, of in de zaal.
Dit effect komt het best tot zijn recht in een donkere ruimte. Aangezien het effect alleen met rook duidelijk te zien is, zijn lasers alleen te boeken in combinatie met een hazer of rookmachine. Check goed op de locatie of dat is toegestaan. Vraag naar de mogelijkheden.

– Mini Dekker Licht Effect LZR Moonflower / Laser

Een leuk en handzaam LED Moonflower Effect voor kleine feestjes. Met 2 x 10 Watt RGBW Quad LED’s, een Stroboscoop Effect en 7 verschillende shows (evt. DMX aanstuurbaar). Deze kleine Derby lamp vult de kamer met dansende lichtbundels, doordat de RGBW LEDs van 10 Watt talloze lichtstralen genereren. De diverse modi zorgen voor color fades, color change of statische kleuren. Ideaal te combineren met de DOTZ T-PAR. 

– Licht Brug / Truss Brug

Indien u graag een eigen lichtshow wilt samenstellen, is het wellicht interessant om een licht / truss brug te huren waar diverse licht effecten op gemonteerd kunnen worden. U kunt hiervoor diverse lampen uitkiezen. Een mooi alternatief voor een T-bar of wind-up systeem.

Sound2Light helpt u graag met het samenstellen van uw lichtshow. U kunt hier ook een mixer bij huren om de lichtshow tijdens het feest te bedienen. Of u kunt voor een kleine meerprijs de lichttechnicus van Sound2Light de verlichting op de avond zelf laten besturen.

– Rookmachine(s)

Indien toegestaan op de locatie, adviseren wij om een rookmachine in te zetten wanneer u disco verlichting gebruikt.

Lees hier waarom: Huur een Rookmachine

Verlichtingsplan op maat

Zoals u hierboven heeft gezien is er een wijde range aan verlichting beschikbaar. Van eenvoudige feestverlichting tot diverse luxe lichtshow mogelijkheden. Wij kennen onze producten door en door en adviseren u dan ook graag.

Neem contact op met Sound2light voor een verlichtingsplan op maat. Vertel ons uw situatie, uw budget en uw wensen. Dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen doen om het gewenste resultaat te bereiken tijdens uw feest of evenement.

Lichtshow Besturing door Sound2Light

Voor een eenvoudig feest waarbij er een klein budget is voor de verlichting, kan de verlichting op de ‘automatische piloot’ worden gezet, waarbij diverse ‘scenes’  automatisch afdraaien. OF verlichting kan op Sound to Light worden gezet.

Heeft u meer wensen voor de verlichting, dan blijven wij graag bij uw event om de aansturing van de verlichting te verzorgen. Door de verlichting te coördineren, zal dit veel ‘rustiger’  overkomen. Ook zal dit voorkomen dat bijvoorbeeld de verlichting tijdens een speech nog heel wild blijft door bewegen. Dit is doorgaans onwenselijk. Sound2Light verzorgt graag persoonlijk de verlichting, zodat deze deel van de beleving door deze te coördineren met de muziek en diverse mooie kleuren combinaties. Hierdoor zal de verlichting een wel overdachte oogstrelende show worden.

Deze service is aan te raden voor professionele producties, zakelijke bijeenkomsten en luxe feesten en evenementen. Denk ook aan bedrijfsfeesten en bruiloften. De verlichting op uw feest was nog nooit zo mooi!

Vraag naar de mogelijkheden voor een luxe lichtplan met bediening om uw event uniek te maken. Mail naar contact@sound2light.nl, of bel met 06 15016015 voor ons advies!

_______________________________________________________________

* De prijzen zijn op aanvraag, afhankelijk van de totaal bestelling.

* Sound2Light hanteert scherpe prijzen voor kwalitatief hoogstaande apparatuur. De LED lampen zijn milieu vriendelijk, duurzaam en energie zuinig. De verlichting wordt harmonieus op elkaar afgestemd, zodat de lichtshow niet chaotisch overkomt.  Doordat de LED lampen ‘flikker vrij’ zijn, kunnen er probleemloos foto’s worden gemaakt.

* Wilt u verlichting huren, dan adviseren wij onze lichtdesigner / technicus bij te boeken voor een verbluffend resultaat.