UV Verlichting huren Blacklight Party Light Sound2Light

Blacklight Party met UV Verlichting!

Laat uw Blacklight Party verzorgen door Sound2Light. We ontzorgen u graag op gebied van licht / geluid / DJ etc. Met sterke UV lampen is succes gegarandeerd. Regelt u de gasten en de dress-code, doen wij de rest!

Wat is UV of Blacklight?

UV Verlichting, in de volksmond ookwel ‘blacklight’ genoemd, is verlichting met een paarse gloed die een heel speciaal effect creëert met alle witte en neon kleuren. Ideaal dus voor ‘Blacklight Parties’! Onmisbaar op themafeesten die zwart / wit of neon als thema hebben!

Personeelsfeest UV verlichting huren blacklight party Sound2Light Amsterdam
UV verlichting blacklight party Blacklight S2L

Blacklight Parties zijn HOT!

Voor zowel RETRO feesten als Moderne feesten, met blacklight zit je altijd goed! Het geeft net even die extra dimensie aan je feest!

UV verlichting huren blacklight party amsterdam

- UV COB Cannon | UV / Blacklight Verlichting

Sound2Light beschikt over ‘Blacklight kanonnen’! Met deze LED verlichting krijgt uw evenement een spannende UV gloed.

Deze UV COB Cannon is een mooi ogende LED Lamp met een krachtige ultraviolet licht opbrengst. Een UV lamp met hoogwaardige COB LED’s voor een mooi Blacklight ‘lichtvloed’ effect. De keuze voor een UV Blacklight Wash verlichting. Maar als wenselijk ook met pulse en strobe effecten voor elk soort evenement. Deze lamp kan in Sound Active (ookwel bekend als Sound2Light) worden ingesteld of manueel worden bediend. Ook is de lamp volledig DMX compatible.

UV Party Blacklight Schoolfeest

- UV LED BAR20 IR

The UV LED BAR20 IR heeft een hoge ultraviolete output. Deze LED backlight lamp komt indien gewenst met een UC IR draadloze afstandsbediening voor makkelijke bediening op afstand, waarmee de lamp aan/uit gezet kan worden en de intensiteit van de UV Strobes kan worden beheerst. Ideaal voor UV wash light op een podium, in nachtclubs, bowlingbanen, rollskate / skateboard faciliteiten en andere evenementen locaties waar UV Blacklight passend is.

UV LED BAR20 IR UV Blacklight Party huren

Geeft u een blacklight party? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

UV Verlichting huren Blacklight Party Amsterdam

* De prijzen zijn op aanvraag, afhankelijk van de totaal bestelling. Vraag een offerte op maat.

* Sound2Light hanteert scherpe prijzen voor kwalitatief hoogstaande apparatuur. De LED lampen zijn milieu vriendelijk, duurzaam en energie zuinig. De verlichting wordt harmonieus op elkaar afgestemd, zodat de lichtshow niet chaotisch overkomt.  Doordat de LED lampen ‘flikker vrij’ zijn, kunnen er probleemloos foto’s worden gemaakt.

* Wilt u verlichting huren, dan adviseren wij onze lichtdesigner / technicus bij te boeken voor gecoördineerd resultaat.