Wat is UV of Blacklight?

UV Verlichting, in de volksmond ookwel ‘blacklight’ genoemd, is verlichting met een paarse gloed die een heel speciaal effect creëert met alle witte en neon kleuren. Ideaal dus voor ‘Blacklight Parties’! Onmisbaar op themafeesten die zwart / wit of neon als thema hebben!

Blacklight Parties zijn HOT!

Voor zowel RETRO feesten als Moderne feesten, met blacklight zit je altijd goed! Het geeft net even die extra dimensie aan je feest! UV Blacklight Huren Party

– UV COB Cannon | UV / Blacklight Verlichting

UV Blacklight huren AmsterdamSound2Light beschikt over ‘Blacklight kanonnen’! Met deze LED verlichting krijgt uw evenement een spannende UV gloed. Deze UV COB Cannon is een mooi ogende LED Lamp met een krachtige ultraviolet licht opbrengst. Een UV lamp met hoogwaardige COB LED’s voor een mooi Blacklight ‘lichtvloed’ effect. De keuze voor een UV Blacklight Wash verlichting. Maar als wenselijk ook met pulse en strobe effecten voor elk soort evenement. Deze lamp kan in Sound Active (ookwel bekend als Sound2Light) worden ingesteld of manueel worden bediend. Ook is de lamp volledig DMX compatible.

– UV LED BAR20 IR

The UV LED BAR20 IR heeft een hoge ultraviolete output. Deze LED backlight lamp komt indien gewenst met een UC IR draadloze afstandsbediening voor makkelijke bediening op afstand, waarmee de lamp aan/uit gezet kan worden en de intensiteit van de UV Strobes kan worden beheerst. Ideaal voor UV wash light op een podium, in nachtclubs, bowlingbanen, rollskate / skateboard faciliteiten en andere evenementen locaties waar UV Blacklight passend is.
UV LED BAR20 IR UV Blacklight huren Geeft u een blacklight party? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

_______________________________________________________________

* De prijzen zijn op aanvraag, afhankelijk van de totaal bestelling.

* Sound2Light hanteert scherpe prijzen voor kwalitatief hoogstaande apparatuur. De LED lampen zijn milieu vriendelijk, duurzaam en energie zuinig. De verlichting wordt harmonieus op elkaar afgestemd, zodat de lichtshow niet chaotisch overkomt.  Doordat de LED lampen ‘flikker vrij’ zijn, kunnen er probleemloos foto’s worden gemaakt.

* Wilt u verlichting huren, dan adviseren wij onze lichtdesigner / technicus bij te boeken voor een verbluffend resultaat.