Uplighting Huren

Uplighting | Gezellige Sfeerverlichting

Uplighting kan sfeervol licht creëren, waardoor ruimtes en/of objecten mooi worden belicht of verlicht tijdens uw evenement. Binnen kunnen de muren, kroonluchters, open haarden etc. schitterend worden geaccentueerd. Buiten bijvoorbeeld gebouw, tenten, kunst en bomen.

Ook ideaal voor locaties zonder stroom of outdoor!

Uplighting Huren

# Van Loon Museum Amsterdam | Pastel Party

Elegante Uplighting – een stijlvolle oplossing

Uplighting Huren ElementHexIP

* ADJ Element HEX IP

Met deze elegante lamp is het mogelijk om onopvallend een sfeervolle ambiance te creëren. De 4 LED’s zijn zeer veelzijdig met 6-in-1 RGBAW+UV LED. Doordat ze zijn voorzien van accuvoeding, zijn ze zonder kabels in te zetten. Door de uitermate zuinige LED’s gaan ze een hele avond mee. Zowel voor binnen als buiten evenementen. Ideaal op luxe locaties en bijvoorbeeld beurs stands.

Deze WiFly draadloze LED Par kan door onze technicus draadloos worden aangestuurd en ingesteld naar wens.

Uplighting Evenement AndazHotel

Andaz Hotel Amsterdam

Tevens zijn deze sfeerlichten in te zetten in als verlichting in een Glow Totem bij een luxe Sound2Light DJ setup.

Krachtige Outdoor Uplighting

Ideaal bij hoge plafonds en bomen!

* ADJ WiFly EXR HEX5 IP Accu LED

Uplighting Huren Outdoor ADJ 5HEX IPDeze WiFly EXR HEX5 IP is een unieke armatuur. Hij kan namelijk volledig draadloos opereren. Hiervoor is hij voorzien van een stevige, oplaadbare lithium-batterij en een draadloze WiFly-ontvangst module. U heeft dus geen kabels nodig bij deze armatuur waardoor hij erg geschikt is voor snelle outdoor-klussen. Regen en stof zullen geen enkel probleem vormen voor deze lampen.

Deze armatuur bevat 5 HEX LEDs. De aanduiding HEX staat voor de vijf kleuren (en UV) die elke lamp kan weergeven. Doordat elke LED over een vermogen van 5 Watt beschikt, wordt er een bijzonder hoge lichtopbrengst gegenereerd. Hij kan in 6 verschillende modi opereren waaronder een Color Fade-, een Auto Run en DMX-modus.

Ook deze lamp kan volledig draadloos functioneren dankzij een stevige, oplaadbare lithium-batterij en een draadloze WiFly-ontvangst module. U heeft dus geen last van kabels en is uiterst geschikt voor buiten gebruik, aangezien regen en stof niet deren…

Kleuren lichtbron: rood, groen, blauw, wit, amber.

Uplighting Sfeerverlichting Evenement

Onderdeel van een Lichtshow

Uplighting als onderdeel van een Lichtshow Sound2Light

# Andaz Hotel Amsterdam | Uplighting als onderdeel van een Lichtshow | Trouwfeest

Extra veel LED’s ter Uplighting van hoge gevels –

Nieuw in ons assortiment:

UPlighting Outdoor Inhuren Amsterdam Sound2Light

* ADJ 32 HEX Panel IP

Ideaal voor locaties waar extra krachtige verlichting nodig is om het gewenste effect te behalen. Zoals hoge gevels en plafonds. Vraag ons om advies op maat!

Deze IP65 genormeerde multifunctionele licht armatuur is geschikt voor binnen en buitentoepassingen. Zeer veelzijdig te gebruiken dankzij wash-, blinder- en een kleurenstrobe functie. De 32 x 10W HEX LEDs (6-in-1-RGBWA+UV) heeft een projectiehoek van 24 graden. De robuste lamp  kan tegen de elementen, zand, stof en vocht. Door een diffusiefilter kan eventueel een andere projectiehoek worden ingesteld om het gewenste resultaat te behalen. Ook deze lamp in ons aanbod is flikkervrij voor film en tv uitzending.

Deze lampen zijn ook mooi om in te zetten voor sfeervolle en kleurrijke verlichting van een ruimte: Instagram Sfeerverlichting.

* ADJ 15 HEX BAR IP

Deze mooie bar heeft 15 RGBWA+UV LED-lampen. Met de ingebouwde kleurenmacro’s en ingebouwde programma’s kunnen deze ook goed in een lichtshow worden geïntegreerd. Ze kunnen bediend worden met RDMX (draadloos DMX). Ook in de buitenlucht te gebruiken, want ook deze lamp kan tegen regen.

Waarom Uplighting van Sound2Light?

Met kleurrijke verlichting kan Sound2light elke ruimte bijzonder maken! De kleur van de LED lampen kan bijna oneindig worden ingesteld, zodat de kleur naar wens en smaak of thema kan worden aangepast.

Hieronder lichten we graag toe wat de Uplighting van Sound2Light zo bijzonder maakt:

1) HEX LED Uplighting in plaats van RGB Verlichting
2) Krachtige LED’s
3) Draadloos / op Accu
4) Draadloos Bestuurbaar
5) IP Outdoor Verlichting
6) Flikkervrij

Meer weten? Lees verder en bekijk meer foto’s op onze pagina: Uplighting van Sound2Light.

Uplighting Beursstand

Wilt u meer info of een vrijblijvende offerte voor uw event? Contacteer ons! CONTACT.

“In the right light, at the right time, everything is extraordinary” – Aaron Rose

____________________________________________

Sound2Light provided excellent lighting and sound for our international corporate event at Amsterdam Flavours last night. Highly recommend their professional, friendly and service-minded business. Thank you Chantal and Mario for helping to make our event such a success.” – Jacqueline Keogh, Tourism Ireland

“Friendly and professional services! Thank you!” – Rad Mina, MONKI