TV Beeldscherm Huren

U kunt een TV scherm ideaal gebruiken voor het weergeven van PowerPoint presentaties, het vertonen van foto’s of video’s. De Sound2Light TV Schermen worden op een TV Standaard geplaatst voor gebruik. U kunt de schermen desgewenst huren in combinatie met een laptop of uit breiden met meerdere schermen.

Gebruik een TV beeldscherm bij uw presentatie voor een duidelijk beeld en een professionele uitstraling! Of het nou op een beursstand , een zakelijke meeting of uitvaart is.

Previous
Next

Diverse maten TV schermen te huur

Met onze flatscreen SAMSUNG TV schermen, brengt u zowel films als presentaties goed in beeld. Of het nu een DVD, Blu-ray, televisie of een online videodienst wilt bekijken, dankzij de 4K UHD ondersteuning komt alles scherp in beeld.

U kunt bij ons terecht voor diverse maten flatscreen TV beeldschermen: 

– 45 inch –  99 x  56 cm – Ideaal als u slechts een klein scherm nodig heeft.

– 49 inch – 108,5 x  61 cm – Prima te gebruiken voor een presentaties of slideshow.

– 65 inch – 143 x  80 cm – De SAMSUNG 65 inch is de populairste maat. Super voor presentaties met een mooi groot scherm.

– 85 inch – 216 cm diagonaal = 188 x 105 cm – Ideale kijkafstand: 4,25 mtr

De SAMSUNG 85 inch is een ideale oplossing als u een groot scherm wilt inzetten, maar niet voor een LED scherm wilt gaan.

 

Ideale kijkafstand tot tv beeldscherm

De ideale kijkafstand tot een televisie is afhankelijk  van het formaat van de tv. Als leidraad kunt u het diagonaal van de tv in cm vermenigvuldigen met 2. 

Met die vuistregel kun je dit aanhouden:

Bij 45 inch (114 cm diagonaal) is de ideale kijkafstand: 2,25 mtr

Bij 49 inch (124,5 cm diagonaal) is de ideale kijkafstand: 2.48 mtr

Bij 65 inch (165 cm diagonaal) is de ideale kijkafstand: 3,25 mtr

Bij 85 inch (216 cm diagonaal) is de ideale kijkafstand: 4,25 mtr

 

Daarbij is uiteraard ook nog van belang wat u gaat doen. Met gamen, is het doorgaans prettiger om dichter op het scherm te zitten. Ga je sport kijken, dan is een grotere afstand vaak gewenster. Hier kunt u allerlei interessante berekeningen en TV weetjes vinden: TV Weetjes.

 

TV scherm voor uw evenement

TV schermen zijn ideaal in te zetten als u met een groep op een bepaalde locatie een film of sportwedstrijd wilt bekijken. Maar ook om tijdens een evenement, beurs of bruiloft een slideshow aan de gasten te laten zien. Ook ideaal voor het vertonen van een sportwedstrijd, film, video of slideshow. Desgewenst mogelijk in combinatie met een geluidsinstallatie.

De LCD tv schermen worden voor u op locatie geïnstalleerd en (op de gewenste hoogte) op een stevige voet gemonteerd . Leverbaar met een clicker voor bij uw laptop presentatie en geluidsinstallatie voor het geluid.

Bij Sound2Light kunt u tevens een beeldscherm huren in combinatie met een racesimulator.

# 49 inch TV met RCF geluidsinstallatie in Breitling winkel PC Hooftstraat Amsterdam

 

TV scherm huren voor EK Wedstrijd vertoning

Wilt u een TV scherm huren voor de vertoning van de EK voetbal wedstrijden deze zomer? Reserveer dan nu! Wees er snel bij, want verhuurd = verhuurd.

Neem contact op voor de mogelijkheden.