TV Beeldscherm Huren

Previous
Next

Gebruik een TV beeldscherm bij uw presentatie voor een duidelijk beeld en een professionele uitstraling! Of het nou op een beursstand , een zakelijke meeting of uitvaart is.

U kunt bij ons terecht voor diverse maten tv schermen. Onze populairste maat is de: SAMSUNG 65 inch Flatscreen. Mooi en helder 65 inch beeldscherm (165 cm diagonaal) zowel films als presentaties scherp in beeld. Of het nu een DVD, Blu-ray, televisie of een online videodienst wilt bekijken, dankzij de 4K UHD ondersteuning komt alles scherp in beeld.

TV voor vertoning beelden

TV schermen zijn ideaal in te zetten als u met een groep op een bepaalde locatie een film of sportwedstrijd wilt bekijken. Maar ook om tijdens een evenement, beurs of bruiloft een slideshow aan de gasten te laten zien. Ook ideaal voor het vertonen van een sportwedstrijd, film, video of slideshow. Desgewenst mogelijk in combinatie met een geluidsinstallatie.

De LCD tv schermen worden voor u op locatie geïnstalleerd en (op de gewenste hoogte) op een stevige voet gemonteerd . Leverbaar met een clicker voor bij uw laptop presentatie en geluidsinstallatie voor het geluid.

Bij Sound2Light kunt u tevens een beeldscherm huren in combinatie met een racesimulator.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

# 50 inch TV met RCF geluidsinstallatie in Breitling winkel PC Hooftstraat Amsterdam