TV Beeldscherm huren 85 inch op statief Sound2Light

TV Beeldscherm Huren

Huur een TV Beeldscherm voor uw meeting, beurs of evenement bij Sound2Light. Wij leveren en installeren de apparatuur voor u op locatie.

U kunt een TV scherm ideaal gebruiken voor het weergeven van PowerPoint presentaties, het vertonen van foto’s of video’s. De Sound2Light TV Schermen worden op een luxe TV Standaard geplaatst. U kunt de schermen desgewenst huren in combinatie met een laptop of uit breiden met meerdere schermen.

Gebruik een TV beeldscherm bij uw presentatie voor een duidelijk beeld en een professionele uitstraling! Of het nou op een beursstand , een zakelijke meeting of voor een trouwerij of uitvaart is.

Diverse maten TV schermen te huur

Met onze flatscreen SAMSUNG TV schermen, brengt u zowel films als presentaties goed in beeld. Of het nu een DVD, Blu-ray, televisie of een online videodienst wilt bekijken, dankzij de 4K UHD ondersteuning komt alles scherp in beeld.

U kunt bij ons terecht voor diverse maten flatscreen TV beeldschermen: 

 

65 Inch Beeldscherm

Een 65 inch beeldscherm is 143 x  80 cm op luxe staand statief. Het 65 inch SAMSUNG beeldscherm is de populairste maat. Super voor presentaties met een mooi groot scherm. Zie hieronder. Ook mogelijk met dubbele set-up.

TV Beeldschermen en Geluid huren Sound2Light
TV Beeldschermen huren Amsterdam Sound2Light 65 inch op statief
Beeld en Geluid TV Beeldscherm Huren 65 inch
65 inch TV Beelscherm huren met Geluid Huren Amsterdam Sound2Light
TV Beeldschermen Huren 65 inch met geluidsinstallatie RIJKS
TV Huren Amsterdam Sound2Light 65 inch Amsterdam Zaanstreek
TV Verticaal 49 inch Huren Sound2Light

49 Inch Beeldscherm

Voor kleinere setups hebben we ook een 49 inch beeldscherm (108,5 cm x  61 cm). Prima te gebruiken voor een presentaties of slideshow voor een klein gezelschap. Geschikt bij kleinere ruimte en niet al te veel publiek of bij passage scherm of als display. Zie hieronder.

Tevens mogelijk als verticaal scherm (zoals hiernaast).

 

TV Beeldscherm huren 49 inch
TV Beeldscherm huren 49 inch business event
TV Beeldscherm huren Amsterdam 49 inch op statief Sound2Light
TV Beeldscherm AV Services huren Sound2Light

85 Inch Beeldscherm

Voor grotere evenementen zou u kunnen gaan voor een 85 inch. Dit TV Beeldscherm is 216 cm diagonaal (188 x 105 cm). Ideaal voor presentaties en video vertoningen bij grotere gezelschappen. De is een ideale oplossing als u een groot scherm wilt inzetten, maar niet voor een Beamer met projectiescherm of LED Scherm wilt gaan. Dit beeldscherm is tevens mogelijk dubbel te bestellen voor een extra brede set-up.

 

IJkantine TV Beeldscherm huren besloten event Amsterdam
TV Beeldscherm Huren Amsterdam Sound2Light
DJ Booth Podium TV huren 85 inch Sound2Light Amsterdam
85 inch TV Beeldscherm huren Sound2Light met pipe and drape business event
Dubbel TV Beeldscherm 85 inch
Dubbel TV Scherm huren 85 inch Sound2Light

Ideale kijkafstand tot tv beeldscherm

De ideale kijkafstand tot een televisie is afhankelijk  van het formaat van de tv. Als leidraad kunt u het diagonaal van de tv in cm vermenigvuldigen met 2. 

Met die vuistregel kun je dit aanhouden:

Bij 45 inch (114 cm diagonaal) is de ideale kijkafstand: 2,25 mtr

Bij 49 inch (124,5 cm diagonaal) is de ideale kijkafstand: 2.48 mtr

Bij 65 inch (165 cm diagonaal) is de ideale kijkafstand: 3,25 mtr

Bij 85 inch (216 cm diagonaal) is de ideale kijkafstand: 4,25 mtr

 

Daarbij is uiteraard ook nog van belang wat u gaat doen. Met gamen, is het doorgaans prettiger om dichter op het scherm te zitten. Ga je sport kijken, dan is een grotere afstand vaak gewenster. Hier kunt u allerlei interessante berekeningen en TV weetjes vinden: TV Weetjes.

 

Beeldscherm voor uw event / vertoning

TV Beeldscherm huren sportwedstrijd vertoning Sound2Light

TV schermen zijn ideaal in te zetten als u met een groep op een bepaalde locatie een film of sportwedstrijd wilt bekijken. Maar ook om tijdens een evenement, beurs of bruiloft een slideshow aan de gasten te laten zien. Ook ideaal voor het vertonen van een sportwedstrijd, film, video of slideshow. Desgewenst mogelijk in combinatie met een geluidsinstallatie.

De LCD tv schermen worden voor u op locatie geïnstalleerd en (op de gewenste hoogte) op een stevige voet gemonteerd . Leverbaar met een clicker voor bij uw laptop presentatie en geluidsinstallatie voor het geluid.

Bij Sound2Light kunt u tevens een beeldscherm huren in combinatie met een racesimulator.

Wilt u een TV scherm huren voor de vertoning van voetbal, Formule 1 of andere sport wedstrijden? Reserveer dan alvast om niet mis te grijpen!

Mocht een TV beeldscherm te klein zijn voor uw evenement, dan is wellicht een groot scherm met beamer of een  LED scherm een optie.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

TV beeldscherm Huren Amsterdam

Reviews:

5/5