TV Beeldscherm huren 85 inch op statief Sound2Light

TV Beeldscherm Huren

Huur een TV Beeldscherm voor uw meeting, beurs of evenement bij Sound2Light inclusief levering en installatie van de apparatuur op locatie. U kunt een TV beeld scherm ideaal gebruiken voor het weergeven van PowerPoint presentaties en het vertonen van foto’s of video’s. De Sound2Light TV Beeldschermen worden op een luxe TV Statief geplaatst. Ook kunt u de beeldschermen desgewenst huren in combinatie met een laptop of uit breiden met meerdere schermen en/of een Monitor Scherm.

Gebruik een TV beeldscherm bij uw presentatie voor een duidelijk beeld en een professionele uitstraling! 

De beeldschermen zijn zeer geschikt om in te zetten voor een zakelijk meeting, maar ook voor een beursstand of voor een trouwerij of uitvaart.

Diverse maten mogelijk

Met onze flatscreen SAMSUNG TV beeldschermen, brengt u zowel films als presentaties goed in beeld. Of het nu een DVD, Blu-ray, televisie of een online videodienst wilt bekijken, dankzij de 4K UHD ondersteuning komt alles scherp in beeld.

Opties: Sound2Light verhuurt diverse maten flatscreen TV beeldschermen. Zie hieronder.

 

TV Rental Amsterdam 65 inch

65 Inch TV Beeldscherm

Onze 65 inch beeldschermen zijn doorgaans het populairst. Een 65 inch scherm is 143 x  80 cm en wordt geleverd met een luxe staand statief. Super voor presentaties. Ook mogelijk met dubbele set-up. Bekijk de foto’s hieronder om een goede indruk te krijgen.

 

TV Beeldschermen en Geluid huren Sound2Light
TV Beeldschermen huren Amsterdam Sound2Light 65 inch op statief
Beeld en Geluid TV Beeldscherm Huren 65 inch
65 inch TV Beelscherm huren met Geluid Huren Amsterdam Sound2Light
TV Beeldschermen Huren 65 inch met geluidsinstallatie RIJKS
TV Huren Amsterdam Sound2Light 65 inch Amsterdam Zaanstreek
TV Verticaal 49 inch Huren Sound2Light

49 Inch TV Beeldscherm

Voor kleinere setups hebben we ook een 49 inch beeldscherm (108,5 cm x  61 cm). Prima te gebruiken voor een presentaties of slideshow voor een klein gezelschap. Tevens mogelijk in te zetten als verticaal informatie scherm (zoals hiernaast).

Zeer geschikt in een kleine ruimte / bij niet al te veel publiek of als passage scherm of als display beeldscherm. Zie de foto’s hieronder.

 

TV Beeldscherm huren 49 inch
TV Beeldscherm huren 49 inch business event
TV Beeldscherm huren Amsterdam 49 inch op statief Sound2Light
TV Beeldscherm AV Services huren Sound2Light

85 Inch TV Beeldscherm

Voor grotere evenementen zou u kunnen gaan voor een 85 inch. Dit scherm is 216 cm diagonaal (188 x 105 cm). Ideaal voor presentaties en video vertoningen bij grotere gezelschappen. Een ideale oplossing als u een groot scherm wilt inzetten, maar niet voor een Beamer met projectiescherm of LED Scherm wilt gaan. Ook dit TV scherm kunt u mogelijk dubbel te bestellen voor een extra brede set-up.

 

IJkantine TV Beeldscherm huren besloten event Amsterdam
TV Beeldscherm Huren Amsterdam Sound2Light
DJ Booth Podium TV huren 85 inch Sound2Light Amsterdam
85 inch TV Beeldscherm huren Sound2Light met pipe and drape business event
Dubbel TV Beeldscherm 85 inch
Tips microfoongebruik Dubbel TV Scherm huren 85 inch Sound2Light

Monitor Beeldscherm

Mocht u een Monitor Beeldscherm(en) wensen voor de spreker, dan kunnen we dat uiteraard ook voor u verzorgen. We hebben 25 inch Philips schermen op een statiefje. Wel zo handig als u tijdens de presentatie niet steeds achterom wilt kijken om de Slides te zien…

Monitor Beeldscherm Huren
Monitor Beeldscherm Presentatie Sound2Light

Huur een TV Beeldscherm voor uw evenement / presentatie

TV Beeldscherm huren sportwedstrijd vertoning Sound2Light

TV beeldschermen zijn ook prima in te zetten als u met een groep een film of sportwedstrijd wilt bekijken. Of om tijdens een evenement, beurs of bruiloft beeldmateriaal (als een film, video of slideshow) aan de gasten te laten zien. Desgewenst mogelijk in combinatie met een geluidsinstallatie.

De LCD TV Beeldschermen worden voor u op locatie geïnstalleerd. Tevens is het mogelijk om een clicker bij te bestellen voor het doorklikken van een Powerpoint presentatie. Uiteraard is het ook mogelijk om een geluidsinstallatie erbij te bestellen voor goed geluid, bijvoorbeeld bij het vertonen van een film of sportwedstrijd.

Mocht een TV beeldscherm te klein zijn voor uw evenement, dan is wellicht een groot scherm met beamer of een  LED scherm een optie.

Ter conclusie: Reserveer tijdig om niet mis te grijpen en neem contact op voor advies, mogelijkheden en beschikbaarheid.

Monitor Beeldscherm

Mocht u een Monitor Beeldscherm(en) wensen voor de spreker, dan kunnen we dat uiteraard ook voor u verzorgen. We hebben 25 inch Philips schermen op een statiefje. Wel zo handig als u tijdens de presentatie niet steeds achterom wilt kijken om de Slides te zien…

Monitor Beeldscherm Huren
Monitor Beeldscherm Presentatie Sound2Light
TV beeldscherm Huren Amsterdam

Ideale kijkafstand

De ideale kijkafstand tot een televisie is afhankelijk  van het formaat van de tv. Als leidraad kunt u het diagonaal van de tv in cm vermenigvuldigen met 2. 

Met die vuistregel kun je dit aanhouden:

Bij 49 inch (124,5 cm diagonaal) is de ideale kijkafstand: 2.48 mtr

Bij 65 inch (165 cm diagonaal) is de ideale kijkafstand: 3,25 mtr

Bij 85 inch (216 cm diagonaal) is de ideale kijkafstand: 4,25 mtr

Daarbij is uiteraard ook nog van belang wat u gaat doen. Met gamen, is het doorgaans prettiger om dichter op het scherm te zitten. Als je een sportwedstrijd o.i.d. gaat kijken, dan is een grotere afstand vaak wenselijk. Hier kunt u allerlei interessante berekeningen en TV weetjes vinden: TV Weetjes.

 

Reviews:

5/5