Truss Huren

U kunt bij Sound2Light terecht voor allerlei soorten aluminium truss systemen en constructies, truss totems en truss bruggen.

Alumium truss heeft een hele stoere industriële look, die de laatste tijd helemaal hip is. Licht van gewicht, maar enorm handig om constructies mee te bouwen die veel kunnen dragen.

Ook uitermate geschikt om verlichting in te plaatsen.

Wat is Truss?

 Truss systeem is een driehoekige of vierhoekige constructie, die vaak wordt gebruikt als soort brug connectie. Deze constructies kunnen relatief zwaar belast worden. Daarom worden truss systemen veel gebruikt in theaters en op podia, waar vaak zware theaterspots aan worden bevestigd.

De Truss frames zijn doorgaans van aluminium buizen met diverse koppeling mogelijkheden en ideaal om verlichting op te monteren.

Truss totem

Truss Totems zijn multi inzetbaar

Truss Totems zijn praktisch en multi functioneel om tijdelijk een constructie met verlichting te bouwen.Nuttig in te zetten op allerlei soorten feesten. Denk aan professionele dansfeesten, schoolfeesten, trouwfeesten etc. Truss is ook ideaal om een beursstand mee te bouwen en niet meer weg te denken van de beursvloer. Ook bij sport evenementen wordt steeds vaker truss toegepast. Vooral bij box wedstrijden worden truss constructies veel toegepast.Even op een rijtje, mogelijke toepassingen voor truss systemen:

– Dansfeest verlichting
– DJ stage
– Beursstand
– Catwalk / Fashionshow
– Boxgala
– Banners

Truss Met Scrim Cover

Truss Totems als Glow Totems

Truss Totems vormen een mooi decor stuk en zijn nuttig om apparatuur op te plaatsen of aan te monteren. Denk bijvoorbeeld aan movingheads, speakers of een beamer met laptop. Ze zijn leverbaar als 1 meter, 1,5 meter en 2 meter lang.

Wanneer zo’n truss totem een witte cover krijgt en een LED lamp erin, wordt de truss totem een lichteffect. Zeer mooi voor een exclusief bruiloftsfeest! Uiteraard in de door u uitgekozen kleur voor een persoonlijke tint aan uw feest.

Truss DJ Meubel

Om de look compleet te maken, kunt u ook een truss meubel bij ons huren. Meer info DJ Meubels.

Maatwerk Truss Totem Installaties

Sound2Light denkt graag met u mee over de mogelijkheden en toepassingen. Ook voor Truss Lift systemen bent u bij Sound2Light aan het juiste adres.

Wilt u meer info of een vrijblijvende offerte voor uw event? Contacteer ons: