Bij SOUND2LIGHT kunt u niet afhalen. Wij doen niet aan ‘dry-hire’. Wij verlenen graag full service.

Wanneer u bij SOUND2LIGHT apparatuur inhuurt voor uw evenement, verzorgen wij tevens het transport en op- en afbouw. Wij gaan niet weg, voordat alles naar behoren functioneert.

Wij verzorgen het transport van de door uw gehuurde apparatuur. Zowel het bezorgen als ophalen van de goederen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. De vergoeding die daar tegenover staat is afhankelijk van de locatie en gevraagde lever dag/tijden.

Op- en Afbouw Service

Wij verzorgen naast de levering ook graag ook de op- & afbouw voor u. Zodat de door u gehuurde materialen het best tot z’n recht zullen komen en u er geen omkijken naar heeft. Afhankelijk van de hoeveelheid materialen die u besteld, maken wij een schatting van de te verwachten opbouwduur. Daarbij gaan we ervan uit dat de plek van het event op begane grond is en zonder traptreden te bereiken is. Mocht dit anders zijn, laat dit ons dan weten!

Wat afbouw betreft zijn we redelijk flexibel. Doorgaans wordt direct na afloop van u event alles afgebouwd en opgehaald.

geluid huren Mandelahuisje amsterdam
Geluidstechnicus huren amsterdam Sound2light

Licht & Geluid Technicus

Het is uiteraard ook mogelijk om een SOUND2LIGHT Licht en Geluids Technicus in te huren om tijdens uw event de techniek te verzorgen.

De kosten hiervoor worden per project bepaald op uurbasis. Om voor de kwaliteit in te kunnen staan, bediend onze technicus uitsluitend apparatuur die bij SOUND2LIGHT is gehuurd.

Vraag vandaag nog een totaal offerte aan voor uw event!

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Go to Top