Team

Het Sound2Light Team

Sound2Light is een jong en dynamisch AV bedrijf, opgericht door Mario & Chantal. Beide hebben reeds jarenlange ervaring met evenementen en feesten. Sound2Light is ontstaan uit hun passie voor muziek, mooie verlichting en goed geluid.

Chantal verzorgt doorgaans achter de schermen dat alles goed loopt, denk aan de planning en administratie. Mario steekt het liefst op locatie de handen uit de mouwen en verzorgt alles graag tot in de puntjes. Regelmatig zijn ze echter ook samen te spotten op locatie bij op en afbouw van klussen…

Chantal

Maatwerk voor uw Audiovisuele Wensen

Ons werk is altijd maatwerk. We gaan het liefst ook even op de locatie kijken als deze bij ons nog niet bekend is om een goed aanbod te kunnen doen en niet op de dag zelf voor verrassingen te komen. Wij denken graag met u mee voor de juiste invulling van licht en geluid. En als het even kan, blijven we tijdens het evenement erbij om alles in goede banen te laten verlopen.

Het Sound2Light Team verzorgt met veel plezier en betrokkenheid audiovisuele event support.

Mario

Spreekt persoonlijke service u aan?

Sound2Light is een klein bedrijf met persoonlijke service op maat. Middels Geluidsinstallaties, Verlichting, Podiums en Beeldschermen verzorgen wij uiteenlopende evenementen en feesten. Van klein tot groot (2000 personen).

Ook als u op zoek bent naar een DJ, DJ gear / apparatuur of ondersteuning van artiesten en live bands kunt u bij Sound2Light terecht.

Wij hebben een luisterend oor. Neem contact op om wensen en mogelijkheden te bespreken!