Stage Support

Sound2Light verleent Stage Support en werkt met artiesten ‘achter de schermen’. Denk aan (live) optredens van DJ’s, bands, zangers en public speakers. Doorgaans gaat het daarbij om: Geluid, Verlichting, Backline en Crew (technici). Stage Support omvat o.a. de geluidsinstallatie, verlichting en techniek. Zowel op- en afbouw met Soundcheck als technische ondersteuning tijdens het event! U kunt ook instrumenten bij ons inhuren, zoals elektrische piano’s.

Previous
Next

Komt er een artiest of band optreden op uw feest of evenement? Vraag de artiest en/of band daarom om de ‘Technische Rider‘. Hierin staan alle eisen op technisch gebied voor een optreden. In de technische rider staat duidelijk uitgelegd welke apparatuur de artiest of band nodig heeft, welke technici vereist zijn e.d.

Neem contact op met Sound2Light voor een Stage Support aanbod op Maat!

Wanneer u een of meerdere DJ’s op uw evenement of feest laat draaien, hebben die apparatuur nodig voor het optreden. Denk aan DJ Gear, DJ booth, Monitor speakers.

Wij hebben apparatuur en techniek voor band ondersteuning tijdens een optreden. Er gaat niks boven live muziek!

Huur Techniek en technicus in om uw artiest te laten schijnen!

Diverse opties

Het huren van DJ Gear, Instrumenten, Geluidsapparatuur en Verlichting bij Sound2Light omvat doorgaans altijd ‘Stage Support’. In combinatie met levering en op- en afbouw.

> Klik hier als u op zoek bent naar: een Geluidsinstallatie.

> Klik hier als u op zoek bent naar: Verlichting!

> Klik hier als u op zoek bent naar: een DJ Drive In Show. Ideaal voor DJ’s zonder eigen apparatuur en/of geluidsinstallatie.

Qua licht en geluid zijn er uiteraard diverse combinaties samen te stellen naar wens.

Samenwerking

Bent u een artiest of locatie en op zoek naar een partij voor techniek? Interesse om samen te werken? Dat kan eenmalig of op frequente basis. Sound2Light is uw AV partner. Met redelijke prijzen en persoonlijke service. Set ups kunnen van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Neem contact op voor een samenwerking op maat!

5/5
"Ik heb met Sound2Light gewerkt voor een huwelijk in Amsterdam waar ze het geluid en licht hebben verzorgd. De samenwerking was mij erg goed bevallen, heb zelden zo'n professionele, attente service gehad met oog voor detail. Hoop dat we elkaar snel weer treffen."
Coen
DJ
5/5
"Onze ervaring is zeer positief en wij zijn ontzettend tevreden van Jullie diensten en gaan we zeker met Jullie samenwerken in de toekomst. Absoluut top! Kortom, willen wij Jullie team hartelijk bedanken voor alle inzet en profesionaliteit."
Christopher Kasperski
Kasperski Music