Spotlight

Spotlight Huren | LED Fresnel Theaterspot Verlichting

LED FRESNEL SPOTS zijn een ideale lichtbron voor filmopnamens, theater en TV, maar ook als lichtbron bij podium optredens. Naast dat de lampen vrijwel geruisloos zijn, hebben ze een hoge lichtopbrengst. De lampen hebben een robuste stalen behuizing en zijn voorzien van een fresnel lens. De verlichtingshoek is eenvoudig in te stellen.

Spotlight Podium Verlichting

“Spotlight!” Vaak onderschat en dus erg onderscheidend. De spotlight verlichting van Sound2Light kan tijdens uw evenement of feest specifieke personen of producten belichten. In het theater een bekend fenomeen. Maar ook bij congressen is het van belang dat men de spreker(s) kan zien.

spotlight sound2light linda de mol

Spotlight meeting UWV sound2light.nl

Theater Spot voor Fotoshoot

spotlight huren

Spotlight Fashion Event Verlichting

Spotlight huren

Spotlight voor Product Presentatie

Spotlight is ook interessant bij stage support en belichting van artiesten. Ook bij bedrijfsopeningen en productpresentaties. Om uw nieuwe product ‘in het zonnetje’ te zetten!

Spotlight Huren Modepop verlichting sound2light.nl

Spotlight Huren Sound2Light River Island

Spotlight tijdens trouwfeest

Spotlight is ook een geweldig licht effect om in te zetten bij bruiloften! Bijvoorbeeld bij de entree van het bruidspaar, ook wel ‘Grand Entrance’ genoemd. Ook spotlight belichting van de taart of het boeket is vaak de moeite waard, zodat deze niet in het donker verdwijnen. Uiteraard kan dit mooie licht effect ook tijdens allerlei andere feesten nuttig worden ingezet. Wij denken graag met u mee!

sound2Light.nl-spotlightspotlight-sound2light

* Encore FR150Z

Mooie theaterspot voor het belichten van sprekers, artiesten, modellen, mannequins etc.

Deze Encore-podiumverlichtingsserie produceert een wit brede spot verlichting voor podium- en theatergebruik. De lichtbundel kan worden aangepast voor een straalhoek tussen de 8 tot 50 graden. Ook uitstekend in te zetten om een nieuw product te belichten. De lamp kan zowel worden opgehangen als op statief worden ingezet.

Prijs: op aanvraag

* Profile Encore 1000 WW Profielspot

Deze professionele profielspot (100 Watt COB LED-bron) levert een warm-witte lichtbundel waarmee u op nauwkeurige wijze een persoon of voorwerp belicht. De Encore Profile is daartoe uitgerust met niet alleen een instelbare iris (voor de grootte van de bundel), maar ook met framing shutters, zodat u de lichtstraal heel precies aan de vorm van het object kunt aanpassen. Deze altijd koel blijvende ‘ellipsoidal’ is daarmee erg geschikt voor theatertoepassingen.

Deze LED Lamp is tevens in te zetten voor logo projecties! Kijk voor de voorradige opties: Spot projecties.

Prijs: op aanvraag

 

Interesse? Dan heeft u mogelijk heeft u ook interesse in onze Maatwerk Projecties!

____________________________________________

logo_s2l Licht | Geluid | DJ Service | Stage Support

www.sound2light.nl
Bel: 06 15 016 015 | 06 42 11 99 00
Email: contact (at) sound2light.nl

sound2light.nl   sound2light.nl

* Algemene Voorwaarden