Speakers Huren

Heeft u Speakers nodig?

Sound2Light werkt doorgaans met het gerenommeerde merk RCF om een goede kwaliteit te kunnen waarborgen. Dit gerenommeerde speaker merk staat bekend om hoogwaardige luidsprekers die helder en punchy klinken. Krachtige speakers die het geluid niet vervormen.

U kunt bij ons terecht voor speakers in een compacte set up tot grote set-ups voor events tot zo’n 2000 personen. Wij verhuren alleen actieve speakers, indien gewenst tevens met technische ondersteuning.

Hieronder treft u ons aanbod. Wij adviseren u graag.

* RCF TTL6-A

RCF TTL6 huren Amsterdam geluid 1000 personen Sound2Light.nl

Deze speakers zijn aan te raden voor grote(re) evenementen waarbij u serieuze speakers nodig heeft. De TTL6-A is de reus onder de RCF speakers. Een uiterst krachtige installatie die zowel als Topkast als Line Array opgesteld kan worden. Zowel binnen als buiten in te zetten voor middelgrote en grote evenementen en ruimtes.

# The Butcher Social Club: HotelVrijMiBo | RCF TTL6 met 9006 AS SUB

# Adam Musicschool Amsterdam | Sir Adam Hotel | TTL6 tops en 8004AS Subs.

* RCF 9006-AS (SUB)

RCF 9006 AS SUB huren Amsterdam Sound2LightBij de TTL6-A heeft u uiteraard  bijpassende SUBS nodig als u genoeg bas wilt hebben!

Een van de krachtigste 2×18 (actieve) Sub woofers die u kunt vinden voor live sound.

* RCF TTL 4-A

De luidsprekermodule TTL 4-A levert geluid van topkwaliteit voor veeleisende evenementen (zowel binnen als buiten) heeft zowel kracht als precisie. Het ontwerp biedt een sublieme toonbalans en verstaanbaarheid in combinatie met een onopvallende voetafdruk. Deze speaker is ontworpen voor professionele toepassingen en heeft alle voordelen van TT + technologie.

* RCF TTS 18-A II (SUB)

Deze compacte subwoofermodule heeft een hoog vermogen. Ideaal in te zetten in combinatie met TT + tweewegsystemen. De woofer van de RCF TTS 18-A II is voorzien van lichtgewicht neodymiummagneet, binnen-buiten koperen spreekspoel; dubbele siliconen spinnen; een waterbestendig behandelde kegel; magneetassemblage met minimale vermogenscompressie. Het versterker gedeelte bevat 1400 watt RMS SMPS klasse-D versterker met volledige DSP- en RDNet-netwerkmogelijkheden.

* RCF NXL 24a

Deze mooi ogende luidsprekers vormen een krachtig doch elegant geluidssysteem. De multiplex berken kasten (4x 6” woofers en een 2,5” spreekspoel) zijn zeer flexibel en gunstig voor tal van doeleinden.

– actieve tweeweg line array luidsprekers
– geïntegreerde versterker 1400 Watt

Deze luidsprekers zijn bijzonder geschikt voor  locaties met hoge plafonds, waar het geluid recht naar het publiek moet omdat het anders weerkaatst. Tevens is de NXL 24-A zeer goed in te zetten voor toespraken en live muziek optredens voor een groter publiek.

– zeer geschikt voor grote ruimtes en hoge plafonds
– zowel geschikt voor toespraken als live muziek optredens

Prijs: op aanvraag

* RCF SUB 8004-AS

Deze krachtige RCF 18” subwoofer is uitermate geschikt voor professionele toepassingen. De berkenhouten kasten leveren uitzonderlijk lage frequenties en staan garant voor ultieme prestaties!

Ideaal in combinatie met de RCF NXL24-A of RCF ART 745-AS (zie hieronder). De subwoofer is zowel horizontaal als verticaal te positioneren, afhankelijk van de ruimte.

– krachtige 18” subwoofer met een 4-inch spreekspoel
– geschikt voor professionele toepassingen
– uitzonderlijk lage frequenties
– 1250W digitale versterker module

Prijs: op aanvraag

De ideale geluidsinstallatie voor grotere feesten!

De RCF Sub 8004-AS is uitermate geschikt in combinatie met de NXL24-A. Voor subliem geluid voor feesten tot zo’n 300 personen!

Prijs:   op aanvraag


* RCF ART 745-A

– actieve luidsprekers
– aanbevolen voor middel tot grote evenementen (binnen of buiten), sprekers, live muziek en DJ’s.
– 15 inch woofer en een krachtige 4 inch compressie driver
– krachtig en helder met een optimale spreiding van het geluid

– DJ / Live Muziek [250 personen met optionele subwoofers]*
– Presentatie / Sprekers / Achtergrond geluid [300+ personen]*
– Inclusief statieven en benodigde kabels

Prijs: op aanvraag


* RCF HD 32-A

– actieve tweeweg speaker
– 12” woofer met titanium 3.0” spreekspoel
– zeer geschikt voor PA toepassingen
– ongelofelijk zuivere vocalen
– kraakheldere vocalen en indrukwekkende audio-prestaties.
– ideaal te gebruiken als Monitor of Satelliet Speakers

Prijs: op aanvraag

* RCF SUB905-AS II

Deze compacte 15-inch actieve Sub woofers zijn voorzien van een krachtige interne versterker en cross-over. De 905-AS Subs beschikken over de meest geavanceerde RCF woofer technologie. Daarnaast zijn ze uitgerust met de nieuwe generatie 2200 Watt digitale versterker met een zeer hoge output, extreem lage vervorming en ongelooflijk natuurlijk geluid.

Ze produceren dan ook het typerende punchy RCF-bassound. Een perfecte mix van bass, hoge SPL. Zeer geschikt voor bands of DJ’s.

Ze laten zich goed combineren met de tops hierboven. In combinatie een een stevige geluidsset!

RCF SUB 905-AS II huren Sound2Light Amsterdam   Prijs: op aanvraag


* RCF Evox 12

Actieve 2-weg array luidsprekers

De RCF Evox is een luidsprekersysteem dat gebruikt maakt van het line-array principe. Hierdoor is het mogelijk een groter bereik te creëren met minder vermogen. Deze elegante, slanke ‘zuil-luidsprekers’ zullen u verbazen.

Wilt u top kwaliteit speakers huren voor een presentatie of juist een knalfeest? Het Evox 12 luidsprekersysteem is een compact PA systeem met een subliem geluid. Deze installatie bestaat uit een topkast ( 8x 4-inch speakers) en een subwoofer ( 15-inch woofer met 3-inch spoel) met compacte afmetingen. Een RCF topper voor wonderbaarlijk goed geluid en een bijna onopvallende compacte geluidsinstallatie. U zult versteld staan van het krachtige geluid dat uit deze kasten komt. Huur deze installatie in voor uw evenement en laat u verbazen!

Ideaal voor:
– DJ / live muziek [200 personen]*
– Presentatie / Sprekers / Achtergrond geluid [350 personen]*

  speakers huren amsterdam sound2light

Prijs: op aanvraag

* RCF Evox 8

V2 actieve 2-weg array luidsprekers

Het RCF EVOX 8 systeem bestaat uit een subwoofer en een topkast. Een prachtig onopvallend ontwerp. Hoewel het geheel klein lijkt, hebben we hier met een serieuze PA te maken. Met dit 1400 W geluidssysteem heeft u voor een klein tot middel groot congres of feest genoeg capaciteit. Ook dit luidsprekersysteem maakt gebruikt van het line-array principe. Net als zijn grote broer hierboven, bestaat ook de Evox 8 uit  2  topkasten (8 x 2-inch speakers) en een subwoofer (12-inch woofer met een 2.5-inch spoel).

Ideaal voor:
– DJ / live muziek [150 personen]*
– Presentatie / Sprekers / Achtergrond geluid [250 personen]*
– Inclusief statieven en benodigde kabels

 speakers huren Evox 8 Sound2Light.nl

Prijs: op aanvraag

RCF NX 12-SMA Stage Monitor:

RCF NX 12-SMA Stage Monitor

______________________________________________________________________________

* HK Audio Nano 608i

Wilt u speakers huren voor een presentatie of een intiem feest? Met de dit geluidssysteem heeft u voor een klein tot gemiddeld feestje of bespreking genoeg capaciteit. Dankzij moderne technologie, zijn deze compacte speakers een bijzonder krachtig alles-in-één PA-systeem.

Deze set-up levert veel vermogen voor het formaat. Met slechts 460 Watt aan vermogen is er toch een maximaal geluid van 130 dB te produceren! De geluidsset wordt geleverd met alle benodigdheden om externe geluidsdragers te kunnen verbinden.
Inclusief 2 satelliet speakers en 1 subwoofer.

– DJ / live muziek [50 personen bij een dubbele set]*
– Presentaties / Sprekers / Achtergrond geluid [100 personen bij een dubbele set]*
– Inclusief statieven en benodigde kabels
– Inclusief meng paneel
– Inclusief installatie

Deze set bestaat uit de HK Audio Nano 608i luidspreker(s)

Prijs:   op aanvraag


* BOSE L1® Model II

De elegante Bose Speaker (L1® Model II systeem met B2-basmodule met tonematch).

Deze speaker bevelen we aan voor conferenties, toespraken en live muzikanten, voor een mooi en helder geluid voor een publiek tot 250 personen.
De Articulated line array met 24 drivers verspreidt het geluid 180 graden (horizontaal). Daarmee is dit geluidssysteem ideaal voor lastige ruimten met bijvoorbeeld hoge plafonds. De luidspreker produceert een mooie toon balans, zowel op het podium als in de zaal.

Ideaal voor:
– Live Muziek [150 personen]*
– Presentatie / Sprekers / Achtergrond geluid [200 personen]*

Prijs: op aanvraag

* Bij de huur van electronica bieden wij ook graag onze geluidstechnicus aan om te zorgen dat alles tijdens het event goed verloopt.

Vergeet niet na te gaan of er ook een Audio Mixer nodig is!*