Sky Spots Huren

Een VIP entree met Sky Spots

Op zoek naar een origineel idee om uw evenement meer uitstraling te geven? Denk dan eens aan het inhuren van ‘Sky Spots’. Sky Spots zijn enorme spectaculaire licht stralen. Het is een indrukwekkend ‘Zoeklicht Effect’ de hemel in (ook wel Sky trackers of zoeklichten genoemd). Hiermee creëert we een VIP entree voor uw gasten! Zoeklichten zullen zeker extra aandacht op uw bedrijfspand of evenement vestigen. De hemel wordt uw podium!

Sky Spots Sound2Light.nl Movingheads

Ideaal voor een ‘Speciale Gelegenheid’!

Heeft u binnenkort een ‘speciale happening’, opening, product introductie of feest? Maak het extra exclusief met de Sound2Light Sky Spots. De opvallende lichtstralen trekken de aandacht tot in de verre omtrek! Het zal in de wijde omgeving duidelijk zijn dat er op uw locatie wat aan de hand is. Ideaal dus om aandacht te trekken voor uw evenement, locatie, bedrijf of feest. Denk aan een bedrijfsopening, productpresentatie, fashion show of een award uitreiking.

Door de sterke beams van de Sky Spots lijkt het of of u een Star Wars film terecht bent gekomen. Als grote Star Wars ‘Light Sabels’ (lichtzwaarden). Dit effect zal uw gasten een zeer speciaal gevoel geven wanneer deze lichtstralen naast de entree van uw evenement worden ingezet.

# Vizi Beam 5RX – de stralen van de 2 lampen raken elkaar halverwege boven de Maas voor de opening van de Maastunnel!

Een eerste indruk kun je maar één keer maken

Door Sky Spots in te zetten kunt u de entree van het evenement ‘pimpen’, voor een spectaculaire VIP entree met een WOW effect! Zo’n spectaculaire ontvangst zullen mensen niet snel vergeten.

Vanuit de wijde omgeving weten uw gasten u nu makkelijk te vinden, want de stralen brengen hen waar ze zijn moeten… bij u voor de deur. Het is een soort ‘rode loper’ gevoel, maar dan XXL. Overigens zou een rode loper bij zo’n spectaculaire entree ook zeker niet misstaan! Voor het ultieme VIP gevoel. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Sky Spots Sound2Light.nl Movingheads

Sky Spots zijn een origineel outdoor licht effect

Aangezien de Sky Spots Movingheads altijd buiten worden ingezet, worden deze lichteffecten samen verhuurd met raincovers, die ingezet zullen worden bij slecht weer. Hierdoor loopt u niet het risico dat het effect van het weer afhankelijk is…

Maak uw evenement opvallend

Benieuwd naar het effect van de Sky spots bij uw evenement? Huur deze bijzondere krachtige verlichting bij Sound2Light. Een zeer indrukwekkend licht effect voor het ultieme feestgevoel. Zelfs mogelijk in een aantal diverse kleuren.

# Skyspots tijdens de open dag van de Maastunnel als lichtverbinding

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op contact (at) sound2light.nl of bel 06 42 11 99 00 voor de mogelijkheden!

# VEBAN Netwerkborrel 2016 | Sky spots, Licht projecties, Spotlight | Buiksloterkerk Amsterdam

skyspots huren

Regelmatig worden zoeklichten ingezet om aandacht te vragen:

Symbolisch licht voor patiënten en hun naasten | Nieuws | Spaarne Gasthuis

Sky Spots Sound2Light.nl Movinghead