School Event

Knallend Schoolfeest!

Een Schoolfeest is super leuk als start of afsluiting van het schooljaar. Als studentenverenigingen organiseren wellicht elke maand een studentenfeest. Wat de reden ook is, de sfeer moet qua licht en geluid kloppen. Bij Sound2Light kunt u met zowel een klein als groot budget terecht. Wij passen ons aanbod aan op de locatie, het budget en de wensen van de school.

U kunt bij Sound2Light de benodigde DJ Gear, DJ Booth, Speakers en Verlichting huren.

Schoolfeest DJ

Nog op zoek naar een leuke DJ? Dat kan ook bij Sound2Light! Met een complete School DJ Drive In Show bent u in een keer klaar voor een coole Schoolparty.

schoolfeest Sound2Light

Open Dag School

Tijdens een Open Dag wil een school zich promoten bij potentiële nieuwe leerlingen en hun ouders. Sound2Light voorziet uw schoollocatie tijdens open dagen graag van licht en geluid. Bijvoorbeeld door middel van Uplighting kunt u nieuwe leerlingen sfeervol onthalen.

Uplighting Open Dag School ROC TOP

Ook met een DJ en wellicht feestverlichting kunt u een gezellige sfeer genereren.

Bel vandaag nog voor de mogelijkheden en een maatwerk aanbod.

____________________________________________

Scholen die u voorgingen:

Opdrachtgever Sound2Light 2e openluchtschool

opdrachtgever sound2light

“Onze open dagen geven ze een warm accent, de diner & dance show van de studenten een glam tint en tijdens onze TOP talk zetten ze onze sprekers in mooi licht en geluid. Hun meedenken geeft een enorm vertrouwen waardoor je tijdens het event geen zorgen hebt. Heerlijk. Was het maar alle dagen feest! En de prijs-kwaliteitverhouding is in goede balans.”

– Christien van Dinten | ROC TOP Amsterdam