Knallend Schoolfeest!

Een Schoolfeest is super leuk als start of afsluiting van het schooljaar. Studentenverenigingen organiseren wellicht regelmatig een studentenfeest. Wat de reden ook is, de sfeer moet qua licht en geluid kloppen. 

U kunt bij Sound2Light een Schoolfeest DJ inhuren en de benodigde DJ GearDJ BoothSpeakers en VerlichtingMet een complete Sound2Light ‘School DJ Drive In Show’ bent u in een keer klaar voor een coole Schoolparty. 

 

Bij Sound2Light kunt u met zowel een klein als groot budget terecht. Wij passen ons aanbod aan op de locatie, het budget en de wensen van de school. Het kan van simpele tot een uitgebreide luxe setup. Is er een thema? We denken graag mee over de aankleding en opties. Zijn er acts of optredens tijdens het feest? Overleg met ons voor het beste resultaat.

Bel vandaag nog ter kennismaking en een maatwerk voorstel. Indien gewenst, kunnen we ook uw locatie bezoeken om een goed advies te kunnen geven.

Schoolfeest DJ Drive In show

Open Dag School

Tijdens een Open Dag wil een school zich promoten bij potentiële nieuwe leerlingen en hun ouders. Sound2Light voorziet uw schoollocatie tijdens open dagen graag van licht en geluid. Bijvoorbeeld door middel van extra verlichting kunt u nieuwe leerlingen sfeervol onthalen.

Ook met een DJ en wellicht feestverlichting kunt u een gezellige sfeer genereren. In sommige gevallen is een DJ workshop een leuke aanvulling op een open dag.

Uplighting Open Dag School ROC TOP
Sound2Light DJ Workshop ROC

Schoolvoorstelling

Wanneer er voor een schoolvoorstelling techniek nodig is, kan Sound2Light daarbij faciliteren. Denk aan geluidsinstallatie, verlichting, projecties etc.

# Open Dag ROC TOP NDSM Amsterdam Noord

ROC TOP Dance & Dinnershow

# Dance & Dinnershow ROC TOP Amsterdam Noord

Schoolfeest DJ Drive In Show
5/5