Knallend Schoolfeest!

Een Schoolfeest is super leuk als start of afsluiting van het schooljaar. Als studentenverenigingen organiseren wellicht elke maand een studentenfeest. Wat de reden ook is, de sfeer moet qua licht en geluid kloppen. Bij Sound2Light kunt u met zowel een klein als groot budget terecht. Wij passen ons aanbod aan op de locatie, het budget en de wensen van de school.

U kunt bij Sound2Light de benodigde DJ Gear, DJ Booth, Speakers en Verlichting huren.

Open Dag School

Tijdens een Open Dag wil een school zich promoten bij potentiële nieuwe leerlingen en hun ouders. Sound2Light voorziet uw schoollocatie tijdens open dagen graag van licht en geluid. Bijvoorbeeld door middel van extra verlichting kunt u nieuwe leerlingen sfeervol onthalen.

Ook met een DJ en wellicht feestverlichting kunt u een gezellige sfeer genereren. In sommige gevallen is een DJ en techniek workshop een leuke aanvulling op een open dag.

Schoolvoorstelling

Wanneer er voor een schoolvoorstelling techniek nodig is, kan Sound2Light u daarbij ook helpen.

# Dance & Dinnershow ROC TOP Amsterdam Noord

Schoolfeest DJ

Nog op zoek naar een leuke DJ? Dat kan ook bij Sound2Light! Met een complete School DJ Drive In Show bent u in een keer klaar voor een coole Schoolparty. Zoals op de foto hierboven bij de open dag van ROC TOP Events & Hospitality in Amsterdam Noord.

schoolfeest Sound2Light

Bel vandaag nog voor de mogelijkheden en een maatwerk aanbod.

Uplighting Open Dag School ROC TOP

5/5