Rookmachine huren

Het nut van een Rookmachine

Door gebruik van een rookmachine zullen alle licht effecten mooier en effectiever zijn. Een beetje rook in de lucht maakt namelijk lichtstralen zichtbaar. Zichtbare lichtstralen creëren een heel bijzondere atmosfeer. Een veel intenser resultaat van de door u geboekte disco verlichting. Extra feestelijk dus!

Ga bij de feestlocatie na of het gebruik van rookmachines is toegestaan. Het is mogelijk dat er met gevoelige rookmelders rekening gehouden moet worden en rookmachines niet zijn toegestaan. Informeer hier dus altijd tijdig naar als u een rookmachine zou willen inzetten!

rookmachine huren amsterdam sound2light.nl

Rookmachine huren? Er zijn diverse mogelijkheden!

Zoals hierboven uitgelegd, zorgt rook voor een veel grotere waarneembaarheid van lichteffecten en is zeker de moeite waard indien het op de locatie is toegestaan. Bespaar in dat geval niet op rookmachines, want het is echt een meerwaarde voor uw feest! Bij Sound2Light zijn er diverse mogelijkheden. Wij adviseren u graag bij uw keuze!

rookmachine huren amsterdam sound2light.nl

* Fog Furry Jet Pro | Rook & Licht Effect

Deze bijzondere rookmachine verzorgt een soort vulkaanuitbarsting van rook en licht. Een erg spectaculair special effect. Prima in te zetten voor een feest, auto of productpresentaties, fashionshows maar ook voor en een ‘Grand Entrance’ van een bruidspaar op het trouwfeest.

Prijs: op aanvraag

Een Spectaculaire Entree

Geef de gastspreker op uw event een ‘spectacular entrance’ (spectaculaire entree) als enthousiast onthaal om meer energie in de start van het event te brengen. Of mogelijk wilt u graag als bruidspaar een bijzondere entree maken. De Fog Fury Jett Pro is hiervoor uitermate geschikt in combinatie met een volgspot. Neem contact op voor de mogelijkheden!

* Rookmachine of Fazer (Hazer)

Fazer Hazer Fog MachineHuur een rookmachine of hazer bij uw event om meer effect te hebben van de verlichting.

Rookmachine Huren Sound2Light

Videoclip met Hazer

rookmachine huren amsterdamEen rookmachine blaast pluimen met rook die zich in de ruimte verspreiden. Een Fazer maakt een geleidelijke ‘Haze’ in de ruimte.

Laaghangende Rook / Mist

De Entour Ice Machine is een laaghangende mistmachine. Door gebruik te maken van ´droog ijs´ wordt er een dikke rookwolk gecreëerd. De rook blijft dicht bij de vloer hangen. Dit zal een dikke ´rook laag´ op de grond veroorzaken.

De Entour Ice is een ideaal special effect dat kan worden ingezet bij uiteenlopende producties. Maar ook zeer spectaculaire bij de eerste dans op een trouwfeest, voor een extra romantische sfeer.

Rook als Special Effect!

Videoclip, theatervoorstelling… er zijn talloze voorbeelden te bedenken om een rookmachine in te zetten als Special Effect.

Rookmachine huren Sound2Light.nl

Wilt u meer info of een vrijblijvende offerte voor uw evenement? Contacteer ons! CONTACT.