Rookmachine Huren Amsterdam

U kunt divers soorten Rookmachines huren bij Sound2Light Amsterdam. Zie hieronder wat de opties zijn en neem gerust contact op voor advies.

Rookmachine

Huur een rookmachine voor meer effect van uw feestverlichting! Een rookmachine blaast pluimen met rook die zich in de ruimte verspreiden. Hoe groot uw rookmachine moet zijn hangt af van de grootte van uw locatie / ruimte. Ook voor het opnemen van Videoclips of uitvoering van theatervoorstelling… er zijn talloze voorbeelden te bedenken om een rookmachine in te zetten als Special Effect

Het nut van een Rookmachine

Door gebruik van een rookmachine zullen alle licht effecten mooier en effectiever zijn. Een beetje rook in de lucht maakt namelijk lichtstralen zichtbaar. Zichtbare lichtstralen creëren een heel bijzondere atmosfeer. Een veel intenser resultaat van de door u geboekte disco verlichting. Extra feestelijk dus!

Ga bij de feestlocatie na of het gebruik van rookmachines is toegestaan. Het is mogelijk dat er met gevoelige rookmelders rekening gehouden moet worden en rookmachines niet zijn toegestaan. Informeer hier dus altijd tijdig naar als u een rookmachine zou willen inzetten!

Tip: huur aan een Windmachine / Stage Fan Ventilator om de rook in de ruimte te verspreiden, zodat deze niet op een plek zal blijven hangen.

Previous slide
Next slide

Hazer

Een Fazer maakt een geleidelijke ‘Haze’ in de ruimte. Ideaal om een ruimte ‘mistig’ te maken.

Previous slide
Next slide

Fog Furry Jet Pro

De Fog Furry Jet Pro is een rookmachine met een CO2 effect. Deze geizer is een spectaculaire toevoeging aan een evenement met LED lampen zijn er diverse kleuren in te zeten. Een heus verrassings-effect! Deze bijzondere rookmachine verzorgt een soort vulkaanuitbarsting van rook en licht. Een erg spectaculair special effect. Prima in te zetten voor een feest, auto of productpresentaties, fashionshows maar ook voor en een ‘Grand Entrance’ van een bruidspaar op het trouwfeest.

Previous slide
Next slide

Spectaculaire Entree!

Geef de gastspreker op uw event een ‘spectacular entrance’ (spectaculaire entree) als enthousiast onthaal om meer energie in de start van het event te brengen. Of mogelijk wilt u graag als bruidspaar een bijzondere entree maken. De Fog Fury Jett Pro is hiervoor uitermate geschikt in combinatie met een volgspot. Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Laaghangende Rook / Mist

Lage Rook is ideaal om een bijzondere sfeer / moment te creëren. Hou er rekening mee dat dit doorgaans een kortstondig effect is. Bijvoorbeeld prachtig bij een eerste dans tijdens een trouwfeest. Ook heel goed te combineren met een ‘Grand Entrance’ / Spotlight Entree!

Lage Rookmachine Huren Amsterdam Sound2Light

https://youtu.be/yQB4SWlqqyY

Voor een optimale rookafgifte wordt de Kool Fog (fog juice) aanbevolen; deze vloeistof vormt een dichte rookwolk.

Rook als Special Effect!

Videoclip, theatervoorstelling… er zijn talloze voorbeelden te bedenken om een rookmachine in te zetten als Special Effect.

Automotive Event Rookmachine huren Sound2Light.nl

Wilt u meer info of een vrijblijvende offerte voor uw evenement? Contacteer ons!