Lichteffecten

Speciale Verlichting voor een Alternatief Sfeer

Bent u op zoek naar iets bijzonders om een alternatieve sfeer te creëren? Wellicht zijn deze psychedelic lichteffecten iets voor u.

Water Effect Licht Projectie

Feestje aan het water? Of gewoon op zoek naar een originele manier van verlichting? Wij kunnen een verfrissend watereffect voor u verzorgen!

Hypnotic Laser – Muur Projectie

Krachtige Lasers zijn niet geschikt voor alle feestjes. Dit leuke laser effect is heel intrigerend en subtiel.

Ruby Royal Laser Effect

De Ruby Royal produceert uiteenlopende rode, blauwe en magenta laserpatronen! De laser is uitgevoerd met een 150mW rode laser en een 150mW violet blauwe laser. De lamp is FDA goedgekeurd.

De compacte lamp is niet erg krachtig en dan ook niet geschikt voor grotere ruimtes. Wel ideaal voor kleine ruimtes. De ingebouwde programma’s afspelen zelfstandig af door te reageren op de muziek (sound active modus). Het effect is alleen zichtbaar als er rook in de ruimte wordt gebruikt. De laser kan boven de dansvloer, op een wand of het plafond geprojecteerd worden. Als u een rookmachine wilt bij huren kan dat ook!

LED Tube Verlichting

Kijk hier voor meer info: LED TUBES.

Licht projecties

Er zijn ook nog andere projectie mogelijkheden. Klik hier voor meer info: Licht Projecties. Neem contact op voor een advies op maat.