Pizza Car – evenementen catering

Italiaanse catering?! Nu nieuw in regio Amsterdam / Zaanstreek: Pizza Mobile; Pizza car!

Een originele, lekkere en snelle manier om gezelschappen in korte tijd van versgebakken pizza’s te voorzien.

De Pizza car van ‘Pizza Mobile’

De Pizza car is een mooie authentieke Italiaanse Piaggio Vespa car, waarmee we verse Italiaanse pizza’s maken op locatie.

Reserveer De Pizza car voor groepscatering en verras uw werknemers of vrienden en familie met een heerlijke traktatie: een overheerlijke versbereide Italiaanse Pizza?

De Pizza car kan op locatie naar binnen rijden of op de oprit staan. Indien gewenst kunnen we ook een Partytent neerzetten om buiten overdekt te kunnen werken.

Indien gewenst kan er gezellige Italiaanse muziek worden gedraaid! Sound2Light verzorgt uiteraard ook graag licht en geluid. 🙂 Dat wordt gezellig!

Verse Pizza op locatie

Uw gasten kunnen uit een aantal pizza’s kiezen. De pizza’s worden ter plekke vers in de steenoven bereid.

Om de pizza te bereiden, gebruiken we eigen gemaakt deeg en verse en pure ingrediënten, van tonijn tot verse groenten. De basis is een heerlijke tomatensaus (volgens geheime recept), Mozzarella en Grana Padano kaas. Afgemaakt met olijven, kappertjes, paprika, uien en rucola. De menu kaart wordt vooraf samen bepaald.

Foodtruck Catering

regio Amsterdam – Zaanstreek

Iedereen lust een authentieke Italiaanse pizza! Loopt het water al in de mond? Met onze Pizza car Foodtruck komen wij graag op elk (bedrijfs)feest, teambuildingsuitje, familieactiviteit, vrijgezellendag of kinderfeestje.

Gezellig samen verse pizza eten! Neem vandaag nog contact op en wij vertellen alles over de verschillende mogelijkheden: contact@sound2light.nl of bel 06– 42119900.

Reserveer vandaag nog, want vol = vol!