Pizza Mobile – evenementen catering

Italiaanse catering?! Nu nieuw in regio Amsterdam / Zaanstreek: Pizza Mobile!

Een originele, lekkere en snelle manier om gezelschappen in korte tijd van versgebakken pizza’s te voorzien.

Verse Pizza op locatie

Uw gasten kunnen uit een aantal pizza’s kiezen. De pizza’s worden ter plekke vers in de steenoven bereid.

Om de pizza te bereiden, gebruiken we eigen gemaakt deeg en verse en pure ingrediënten, van tonijn tot verse groenten. De basis is een heerlijke tomatensaus (volgens geheime recept), Mozzarella en Grana Padano kaas. Afgemaakt met olijven, kappertjes, paprika, uien en rucola.

# Lanceringsfeest van Experience Localbij BIND Zaandam

Foodtruck Catering

regio Amsterdam – Zaanstreek

Iedereen lust een authentieke Italiaanse pizza! Loopt het water al in de mond? Met onze Pizza car Foodtruck komen wij graag op elk (bedrijfs)feest, teambuildingsuitje, familieactiviteit, vrijgezellendag of kinderfeestje.

Sfeervolle ‘Pizza Mobile’ Piaggio

De Italiaanse Piaggio Vespa car van Sound2Light, is een waardevolle voor een Italiaans sfeertje tijdens uw event.

Reserveer de ‘Pizza Mobile’ voor groepscatering en verras uw werknemers of vrienden en familie met een heerlijke traktatie: een overheerlijke vers bereide Italiaanse Pizza?

De Pizza Mobile Piaggio kan op locatie naar binnen rijden of op de oprit staan. Indien gewenst kunnen we ook een Partytent neerzetten om buiten overdekt te kunnen werken.

Indien gewenst kan er gezellige Italiaanse muziek worden gedraaid! Sound2Light verzorgt uiteraard ook graag licht en geluid. 🙂 Dat wordt gezellig!

Gezellig samen verse pizza eten! Neem vandaag nog contact op en wij vertellen alles over de verschillende mogelijkheden: contact@sound2light.nl of bel 06–15016015.

Kijk voor meer foto’s op INSTAGRAM.

Reserveer vandaag nog, want vol = vol!