Pipe and Drape Huren

Wat is Pipe and Drape?!

Pipe & Drape is een ‘backdrop’  of achtergrond. Dit systeem is ideaal om binnen een ruimte een afzetting of kleinere ruimten te creëren.

Pipe = een constructie met een frame van doorgaans aluminium pijpen die op diverse hoogten ingesteld kunnen worden.
Drape = een paneel van stof / gordijn (doorgaans zwart) dat aan het frame wordt bevestigd.

Huur ‘Pipe & Drape’ voor diverse toepassingen!

‘Pipe & Drape’ is ideaal in te zetten als ‘backdrop’. Bijvoorbeeld om een lelijke muur, een bergruimte of een keukeningang te verbergen. Ook om ruimten te verdelen en tijdelijk meerdere ruimten in een grote ruimte te creëren. Daarom wordt Pipe & drape ook vaak ingezet voor tentoonstellingen, exhibities, trouwfeesten, fashion shows, concerten, theaterstukken, televisie programma’s en films.

Pipe and Drape is multi-funcioneel:

  • Tijdelijke afscheiding / wand
  • Oppervlakte verkleining
  • Podium achtergrond
  • Decoratie
  • Fotobooth / Fotoshoot achtergrond

En er vallen vast nog veel meer mogelijkheden te bedenken… Zoals een frame voor een ballonenboog.

Pipe and Drape Huren Sound2Light Afscherming Doek GordijnInkijk blokkeren met Pipe & Drape

Pipe and Drape is heel veelzijdig. Ook zeer behulpzaam op plekken waar u graag een afscherming tegen inkijk wilt genereren.

Zoals hier op het plaatje een Pipe & Drape is toegepast om een tijdelijke keuken in het Machinegebouw op het Wester gasfabriek terrein. Op deze manier is er geen inkijk in de keuken en blijft het mooie aangezicht van het oude authentieke gebouw behouden.

Zo is Pipe & Drape heel creatief in te zetten…

Pipe and drape Huren Sound2Light

Fotobooth Achtergrond

Wilt u een fotobooth op uw event? Sound2Light regelt dit ook voor u. Wilt u een andere achtergrond dan zwart? Laat ons weten wat u in gedachten heeft of vraag naar de mogelijkheden. Met veel plezier leveren we ook een fotograaf en props voor uw event foto’s.

Milieubewust werken

De keuze voor een tijdelijke afscherming middels Pipe & Drape is een milieuvriendelijke keuze. De afscherming wordt hergebruikt, terwijl tijdelijke afschermingen als hout of andere tijdelijke materialen vervolgens doorgaans worden weg gegooit. De Pipe & Drape zal na afloop van uw event nog lang meegaan.

Pipe and Drape Huren Amsterdam Sound2Light

Wilt u meer info of een vrijblijvende offerte voor uw event? Contacteer ons: CONTACT!