Pioneer DJ Gear | DJ Apparatuur Huren

Bij Sound2light kunt u naast licht en geluid ook DJ gear huren. Pioneer DJ sets zijn voor ons een service artikel dat gehuurd kan worden in combinatie met een DJ tafelAudio en VerlichtingHieronder wat opties voor een DJ setup.

Pioneer Set XDJ-RX

De Pioneer XDJ-RX set is zowel een Rekordbox speler als een MIDI controller voor DJ software. Deze set is het kleine broertje van de bovenstaande optie. Veel functies komen overeen met de Nexus-spelers.

Amsterdam Flavours DJ setup Compact DJ Tafel

Deze Pioneer is een compacte mixer waar de meeste DJ’s mee kunnen werken. Hij speelt probleemloos MP3, AAC, WAV en AIFF muziekbestanden af vanaf USB-stick, externe harde schijf, SD-kaart of laptop.

DJ setup Pioneer set, DJ Booth, compacte Geluidsinstallatie huren
Pioneer DJ Set huren Erycah Badu

Pioneer Set DJM-900NXS & 2x CDJ-2000NXS

Pioneer Set DJM-900NXS & 2x CDJ-2000NXS

Deze Pioneer is dé standaard mixer en media speler voor professionele DJ’s. Hij speelt probleemloos MP3, AAC, WAV en AIFF muziekbestanden af vanaf USB-stick, externe harde schijf, SD-kaart of laptop. Dankzij de geïntegreerde WiFi router van de CDJ-2000 Nexus streamt u tevens muziek vanaf uw smartphone of tablet via de Rekordbox app voor iOS en Android. Met USB-functionaliteit

Deze Pioneer DJ setup bestaat uit 3 delen. Deze onderdelen zijn in overleg ook los te huren:

# 2x Pioneer CDJ-2000 Nexus DJ CD-Speler
# 1x Pioneer DJM-900 Nexus DJ-Mixer

* Desgewenst kunt u ook Technics Draaitafels (platenspelers) bij ons bijhuren.

DJ Gear huren Sound2Light
DJ tafel booth Gear huren Sound2Light
DJ Gear huren Sound2Light
RCF Geluidsinstallatie huren Amsterdam Sound2Light Geluidsinstallatie
DJ Gear huren Sound2Light
DJ Gear huren Sound2Light
DJ Gear huren Sound2Light
DJ Gear huren Sound2Light

Voorkom schade!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Vooral daar deze apparatuur niet tegen vocht kan. Het feest kan dan ook in een keer over zijn als er per ongeluk drank overheen gaat.

Daar wij zuinig zijn op onze apparatuur, denken wij vaak na over preventieve maatregelen. Het is een bescherming voor de DJ apparatuur is door ze in een flight case te laten zitten tijdens gebruik. Daarnaast heeft Sound2Light een speciale doorzichtige cover ontworpen. 

Deze setup wordt geleverd in een beschermende flightcase met beschermkap.

DJ Pioneer Gear Huren met Bescherming huren

Eigen Risico

Wees erop bedacht dat bij huren ook het risico van een defect tijdens het huren bij de huurder light! Deze gevoelige apparatuur kan niet tegen vocht en het is dan ook zeer aan te raden de DJ’s en het publiek niet met drankjes bij/ boven de DJ set te laten komen. Niet alleen is reparatie een dure zaak, maar ook het feest kan in een keer over zijn als er drank over de DJ gear gaat!

Aangezien dit het gevoeligste onderdeel in ons verhuur assortiment is, vragen wij voor het huren van deze apparatuur een borg die u na afloop terug ontvangt als de apparatuur in orde retour is gekomen. Wij wijzen u graag op de mogelijkheid om een evenement verzekering af te sluiten voor uw evenement.

Wilt u ook schade aan apparatuur zoveel mogelijk beperken? Wij helpen u hier graag bij. Vraag ons om advies in de door u gewenste set up!

DJ Booth

Professionele DJ apparatuur hoort eigenlijk ook een mooi DJ meubel. Kijk hier voor onze DJ BOOTH opties!  Bij sommige DJ Booths kunt u extra bescherming / spatscherm bij huren. Vraag naar de mogelijkheden.

Feest Verlichting

Wilt u ook verlichting ter ondersteuning van de DJ? U kunt voor elk budget bij Sound2Light terecht voor verlichting op maat. Dat kan al eenvoudig met wat LED PAR verlichting bij de DJ tot een gecoördineerde lichtshow met bewegende effecten. Kijk voor meer informatie op: Verlichting Sound2Light.

5/5