Partytent Huren Amsterdam

Ook als u een Partytent wilt huren bent u bij Sound2Light Amsterdam aan het juiste adres. Partytenten zijn sfeer verhogend en praktisch: blijf uit de regen of uit de zon. Zo zorgt u dat de gehuurde apparatuur of uw gasten droog of in de schaduw staat. Tevens draagt een partytent een bijdrage aan een gezellige sfeer; ‘er is iets aan de hand’. 

De toepassingen zijn zeer uiteenlopend. Een Partytent is bijvoorbeeld ideaal als rooktent, regie tent of als tent voor de catering… Maar u kunt er natuurlijk ook een garderobe ruimte van maken. 

Previous
Next

Pagode Partytent 3×3

– Stevige Pagode Partytent 

– Kleur Zwart

– Met hexagon buizen (40 mm aluminium buizen)

– Waterdicht dik zeil (dak en zijwanden): 800D Oxford met PVC coating;

– Doorloop hoogte tot 215 cm;

– Zowel Open als Gesloten mogelijk

– Inclusief op/afbouw

Previous
Next

Pagode Partytent 3×6

– Stevige Pagode Partytent 

– Kleur Zwart

– Met hexagon buizen (40 mm aluminium buizen)

– Waterdicht dik zeil (dak en zijwanden): 800D Oxford met PVC coating;

– Doorloop hoogte tot 215 cm;

– Zowel Open als Gesloten mogelijk

– Inclusief op/afbouw

Previous
Next

Partytent met DJ Setup

Uplighting Hoge Bomen HEX32 IP Sfeerverlichting

Heeft u een outdoor DJ setup? Dan kunnen we die onder een Partytent plaatsen, zodat de apparatuur veilig staat. Uit de zon / regen etc.

Compacte geluidsinstallatie huren Partytent huren DJ setup

Partytenten & Veiligheid

Een tijdelijke Partytent is een hele goede windvanger. Wanneer niet goed vastgezet, kunnen ze gemakkelijk door de wind opgetild worden en/of stuk worden getrokken. 

Sound2Light verzorgt graag Pagode Partytenten voor u inclusief transport en op/afbouw. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Daarbij verankeren wij de tent zo goed mogelijk, aangezien we willen voorkomen dat de tent door de wind meegenomen wordt. Gaat u de tenten in de avond inzetten? Huur dan ook sfeervolle verlichting bij de partytenten. Denk aan Uplighting en/of Bistro Verlichting.

Compacte Geluidsinstallatie huren Partytenten huren Terras Mandelahuisje Amsterdam

Neem geen risico en laat je feestje niet in het water vallen.

Hoeveel personen passen er in een Partytent?

Hoeveel personen er in een Partytent passen is afhankelijk van diverse factoren, zoals het te gebruiken meubilair. Staand kunt u uitgaan van 1 persoon per m2. Aldus zo’n 9 personen bij een 3×3 Partytent en zo’n 21 personen bij een 3×6 Partytent. Zittend kunt u ongeveer 6-8 personen kwijt in een 3×3 tent en 16 personen in een 3×6 tent. Dit is een indicatie en altijd afhankelijk van de situatie en indeling.

Hou bij het bestellen van de tenten ook rekening met bijvoorbeeld toevoegingen van buffet en DJ of band. Die wilt u uiteraard ook graag droog of uit de zon hebben staan.

Wilt u tenten huren voor uw evenement of feest? Neem contact op voor advies, beschikbaarheid en mogelijkheden.