Geluid nodig op uw Netwerk Event?

Bij het organiseren van een netwerk event komt heel wat kijken. Geluid wordt hierbij vaak vergeten of onderschat. Wanneer veel mensen samen zijn, is er versterking nodig om de spreker hoorbaar te maken. Toch erg jammer als velen de speech niet kunnen verstaan… Wij helpen u graag dit op te lossen!

Het kan basic, het kan sjiek!

Netwerkborrels hebben doorgaans een geluidsinstallatie en een microfoon nodig voor een te houden toespraak. Dat kan al met een heel eenvoudig oplossing. Sommige netwerk events hebben veel meer ‘voeten in de aarde’. Daarbij zijn er vaak meerdere sprekers die langer spreken.  Dan is naast geluid wellicht ook verlichting iets om over na te denken. Denk aan  Spotlight Verlichting op de spreker(s). Ook het gebruik van een TV Beeldscherm voor een presentatie of slideshow komt steeds vaker voor. En misschien een podium, zodat de sprekers goed zichtbaar zijn.

Uitpakken met een feestelijke receptie?

Een eindejaars of nieuwjaarsreceptie mag wat feestelijker dan de rest van het jaar. Een DJ voor achtergrondmuziek. Sfeervolle verlichting. Wilt u extra opvallen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. Laat u inspireren door de video hieronder van de VEBAN borrel in december 2018.

# VEBAN Netwerkborrel | Buiksloterkerk Amsterdam Noord

Een professionele netwerkborrel

Sound2Light zorgt er graag voor dat u professioneel overkomt. We denken mee en voeren uit met als doel uw tevredenheid! Benieuwd naar onze samenwerking mogelijkheden? Neem contact op voor een kennismaking!

____________________________________________

“Mario en Chantal van Sound2Light zijn leuke spontane mensen die weten hoe je een mooie setting voor een feestje of evenement kunt neerzetten. Voor een Kerstborrel in de Buiksloterkerk in Amsterdam-Noord was de belichting bijna de hele aankleding van het evenement. Zij werken professioneel en testen heel uitgebreid zodat alles tijdens de bijeenkomst soepel verloopt!” Iris Brandsteder, VEBAN