Evenementen in Musea

Evenementen in musea zijn populair. Vaak valt er in een museum nog veel meer te doen dan alleen een museum bezoek. Sound2Light helpt u met het licht en geluid om deze locaties het best tot hun recht te doen komen. Museum Event Van Loon Locatie

Extra speciaal tijdens de Museum Nacht

Als museum wil je tijdens de Museum Nacht toch even opvallen. Er anders uitzien dan normaal is een uitdaging. Sound2Light helpt daar graag bij.

Monumentendagen

Veel Monumentale gebouwen die normaal voor het publiek gesloten zijn, mogen tijdens de Monumentendagen worden  bezocht. Leuk als u extra bijzonder voor de dag kunt komen!

Open Tuinen Dagen

Doet uw locatie mee met de ‘Open Tuinen Dagen’? De outdoor sfeerverlichting van Sound2Light is daar ideaal voor! Museum Event Museum Van Loon

Gevelverlichting

Ook als u de buitengevel van uw pand of museumgebouw wilt verlichten kunt u bij ons terecht. Dit kan eenmalig voor bijvoorbeeld museumnacht, of permanent. Wij stellen de verlichting graag voor u in op de kleur die u wenst. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Evenement in een Museum

Musea zijn vaak prachtige en bijzondere gebouwen. Sommige musea verhuren de locatie of bepaalde ruimten voor speciale gelegenheden. Dat kan zijn een zakelijk event of een netwerkborrel. Maar ook een trouwerij of een cursus. In al deze gevallen kan Sound2Light iets voor uw locatie betekenen. Zowel op gebied van licht als geluid. Voor een feestje regelen we ook een leuke DJ met de bijbehorende apparatuur. Sound2Light heeft ook ervaring met evenementen in oude kerken, kijk hiervoor voorbeelden: kerk locaties.

Neem vandaag nog contact op voor beschikbaarheid.

________________________________________________

Jullie hebben het top gedaan! Zeker tot een volgende keer!” – Amanda Vollenweider | Museum Arnhem