Movingheads Lichtshow

Movingheads zijn luxe bewegende lichteffecten met diverse spectaculaire lichtshows. Ze zijn prima in te zetten als verlichting bij tv-programma’s, evenementen en feesten.

Lichtshows met 4 Movingheads op Tbar

U kunt kiezen voor een luxe setup met 4 Movingheads die diverse lichtshows maken. Hierbij is het mogelijk een lichttechnicus voor de aansturing bij te huren.

2 Movingheads op Tbar

Met deze setup van 2 Movingheads, wordt op de muziek gereageerd door de lampen. Hierdoor heb je op een eenvoudige wijze toch luxe verlichting achter de DJ! 

Verschillende soorten Movingheads huren

Er zijn verschillende soorten Movingheads te gebruiken voor een Lichtshow. 

Spot Movingheads

Spot Movingheads hebben een smalle lens en kan gebruikmaken van gobo’s om figuren aan de lichtstraal te geven. 

Washlight Movingheads

Washlight Movingheads hebben een grote lens en kunnen grote oppervlakten verlichten. Deze hebben geen gobo’s maar wel een kleurenschijf of CMY-kleurmenging. Ook zijn er skybeamers, grote moving heads die tot soms wel dertig kilometer ver kunnen schijnen. Deze kunnen soms gobo’s of kleuren hebben.

Movingheads Lichtshow Huren Sound2Light Amsterdam Zaanstreek

Idealiter heb je voor een Lichtshow een combinatie van Spots en Washlights. Liefst nog in combinatie met UPLIGHTS door de ruimte, zodat de hele ruimte onderdeel van de show gaat uitmaken.

AV Technicus Sound2Light MovingheadsLichtshow

Een Sound2Light lightdesigner kan gedurende het feest de Movingheads aansturen en zo met diverse effecten en kleuren allerlei shows creëren. Of we kunnen een aantal shows voorprogrammeren voor eigen bediening. 

Wilt u een lichtshow laten ontwerpen? Sound2Light’s Lighting Designer is u daar graag bij van dienst. Klik hier voor meer info.

Voorbeelden van lichtshows met Movingheads

Sound2Light Movingheads

Movingheads Lichtshow Sound2Light Verlichting huren

* Inno Color Beam Z7 movingheads

De Inno Color Beam Z7 zijn leuke movingheads met beam effect, die kunnen leuk zijn in lichtshows. Hier kan zowel een scherpe straal alsook een brede ‘washy’ lichtbundel gemaakt worden (zooming 5 tot 55 graden). Een brede wash kan grotere oppervlakten kleuren met een geleidelijk kleurverloop. Door de hoge snelheid en zijn ingebouwde lichtshows zijn de Inno Color Beam Z7 ook ideaal in te zetten zonder lichtbesturing, als de verlichting gewoon op de muziek mee mag bewegen. Ofwel; Sound2Light.

Deze veelzijdige 70W  LED Moving Head Beam heeft een gemotoriseerde zoom functie en een variabele straalhoek van 10 – 60 graden.

Aansturing: DMX (draadloos te besturen met een ingebouwde Wifly EXR ontvanger)

Movingheads Lichtshow Sound2Light Vizi Hex wash 7

* Vizi Hex Wash Z7 movingheads

De Vizi Hex Wash Z7 Movingheadw hebben zowel een scherpe straal als ook een brede ‘washy’ lichtbundel (zooming 5 tot 55 graden). Een brede wash kan grotere oppervlakten kleuren met een geleidelijk kleurverloop. 

Aansturing: DMX (draadloos te besturen met een ingebouwde Wifly EXR ontvanger)

Movingheads Lichtshow Sound2Light

* Vizi Wash Z19 (en Inno Color Beam Z19) Movingheads

De Vizi Wash Z19 movingheads zijn een wash effect met zoomfunctie. Erg leuk om op een mooie manier bewegend licht in de lichtshow te krijgen. De Z19 zijn als grotere uitvoering van de Z7 voor een professioneel LED Beam effect. 

De Z19 levert een lichtbundel met een flinke lichtsterkte (19 x 10 Watt Osram Ostar RGBW LED’s). De afstralingshoek is in te stellen (10 – 60 graden) met behulp van de motorzoom voor het bepalen van de breedte van de lichtbundel. 

Deze lamp is erg sterk op kleurgebied. Deze lampen hebben wel 64 kleurmacro’s en zijn ideaal om kleurrijke lichtshows te creëeren.

Ook mooi in te zetten op Truss Totems!

Perfect in te zetten op podia in clubs, theaters, kerken, nachtclubs, concerten en allerlei andere events.

Hydro Wash X7 Movinghead huren lichtshow

* HYDRO Wash X7 Movingheads

De Hydro Wash X7 movingheads zijn professionele lampen met 7x 40W RGBW (4-in-1) LED’s.

Sjieke bewegende lampen om vrijstaand, hangend of op Truss Totems de show te stelen. Zeer geschikt als luxe verlichting tijdens uw feest. Leuk om naar te kijken en zeer veelzijdig.

De naam ‘Hydro’ zegt het al. Door de 65IP rating kan deze robuste 280W movinghead ook buiten worden ingezet bij outdoor events. De metalen kast beschermt tegen allerlei invloeden als stof, zand en vocht. 

De fixture beschikt over gemotoriseerde focus, WiFlly draadloze DMX aansturing, nauwkeurige aansturing (pan/tilt/dim functie).

 In 2019 heeft de Hydro Series de PLSN Gold Star Award gewonnen voor Waterproof Lampen.

 

 

Movingheads Lichtshow Sound2Light Inno Spot Elite

* Inno Spot Elite LED movinghead Movingheads

De Inno Spot Elite is dankzij een breed scala aan opties zeer breed inzetbaar. De movinghead heeft 7 gobo’s die dankzij een 3 facet prisma in de meest uiteenlopende bundels kunnen worden geprojecteerd. De fixture is voorzien van 14 DMX kanalen en heeft de mogelijkheid om 360 graden te draaien ten gunste van fraaie show effecten. De American DJ Inno Spot tilt lichtshows naar een hoger niveau. 

Deze movingheads zijn ook in te zetten voor logo lichtprojecties.

Movingheads Lichtshow Sound2Light Vizi Beam 5RX

* Vizi Beam 5RX Movingheads

De Vizi Beam 5RX Movingheads hebben een optimale kleurverzadiging en zijn voorzien van een kleurenwiel met wit + 14 verschillende kleuren. Deze movingheads hebben een gobowiel met wel 17 gobo’s voor interessante mooie lichtshows. Door het frost-filter kunnen de Vizi Beam 5RX movingheads ook als wash light verlichting dienen. 

Deze stevige MSD-lamp is uiterst krachtig met een vermogen van 160 Watt (qua lichtopbrengst vergelijkbaar met een halogeenlamp van 575 Watt) en daardoor ook in te zetten als Sky Spots.

Movingheads Lichtshow Verlichting Sound2Light

* Focus Spot Three Z LED Movingheads

De Focus Spot Three Z LED Movingheads hebben een krachtige 100 Watt lichtbron met gemotoriseerde focus. die zorgt voor een variabele afstralingshoek (12 – 17 graden). Deze movingheads zijn voorzien van een separaat kleurenwiel, een statisch gobowiel en een roterend gobowiel. Hierdoor zijn er unieke patronen en effecten mogelijk. Erg leuk tijdens een lichtshow! Tevens kunnen dankzij de 6-facet prisma’s deze lampen met multibeam effecten mogelijk de gehele ruimte vullen.

De toepassing van deze movingheads is zeer divers. Ze zijn te gebruiken op podia, in theaters, kerken en clubs. Naast het creëren van diverse lichteffecten en lichtstralen, kan deze movinghead door het ingebouwde frost filter ook in worden gezet als wash-effect.

Movingheads Lichtshow Sound2LIght verlichting huren

* Elation Proteus Smarty Hybrid Movingheads

De Elation Proteus Smarty Hybrid Movingheads zijn zowel hybride spots, beams en wash verlichting. Gebruik makend van de nieuwe Philips MSD Platinum 200 Flex-lamp met “FLEX” technologie, kunnen deze lampen op een duurzame manier heel efficient een hoge licht output produceren (tot 6000 uur). Met een 11.000 lumenoutput en een gemotoriseerd zoombereik van 1 – 18 graden in bundelmodus, 3-27 graden in spotmodus en 5-33 graden in washmodus. De movingheads hebben een volledig CMY-kleurenmengsysteem, een volledig vorstfilter voor wash-effecten, 13 dichroïsche kleuren (o.a. quad-kleurenfilter, CTB, CTO en UV), 8 roterende verwisselbare glas en 12 statisch gestempelde metalen gobo’s.

Met de IP65 certificering, zijn deze Movingheads zowel indoor als outdoor in te zetten voor een scala aan mogelijkheden. Ook in te zetten als Sky Spots. Meer info: Proteus Smarty Hybrid.

Movingheads Lichtshow huren Sound2Light

Movingheads op uw event

Movingheads zijn heel flexibel en veelzijdig in te zetten. Afhankelijk van uw wensen en budget, kunnen movingheads ook op úw event worden ingezet.

Een leuke en simpele oplossing voor bewegend licht op uw feest, is een setup met 2 Movingheads die op zichzelf leuke shows kunnen draaien op de muziek. Sound2Light dus. 🙂 Zie hiernaast. Deze kunnen eventueel ook op totems worden geplaats waarbij ze overeind staan.

Een luxere opties is 4 movingheads (2x wash en 2x spot) op een Tbar. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Duo Movingheads lichtshow inhuren Sound2Light
Movingheads Lichtshow Skyspots Zoeklichten huren Elation Proteus Smarty Hybrid

Outdoor Movingheads

De meeste Movingheads zijn voor indoor gebruik en niet bij outdoor evenementen in te zetten, tenzij er een speciale Regen Domes gebruikt kan worden.

Movingheads Lichtshow Sound2Light verlichting huren

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op contact@sound2light.nl, of bel met 06 15016015 voor de mogelijkheden!