Movingheads Verlichting

Movingheads zijn luxe bewegende lichteffecten met diverse spectaculaire lichtshows. Ze zijn prima in te zetten als verlichting bij tv-programma’s, evenementen en feesten.

Een lightdesigner kan gedurende het feest de Movingheads aansturen en zo met diverse effecten en kleuren allerlei shows creëren.

Er is verschil tussen spot moving heads en wash moving heads. De eerste heeft een smalle lens en kan gebruikmaken van gobo’s om figuren aan de lichtstraal te geven. De laatste heeft een grote lens en kan grote oppervlakten verlichten. Deze hebben geen gobo’s maar wel een kleurenschijf of CMY-kleurmenging. Ook zijn er skybeamers, grote moving heads die tot soms wel dertig kilometer ver kunnen schijnen. Deze kunnen soms gobo’s of kleuren hebben.

* ADJ Inno Spot Elite LED movinghead

adj inno spot elite movingheads huren bij sound2light

De Inno Spot Elite is dankzij een breed scala aan opties zeer breed inzetbaar. De movinghead heeft 7 gobo’s die dankzij een 3 facet prisma in de meest uiteenlopende bundels kunnen worden geprojecteerd. De fixture is voorzien van 14 DMX kanalen en heeft de mogelijkheid om 360 graden te draaien ten gunste van fraaie show effecten. De American DJ Inno Spot tilt lichtshows naar een hoger niveau. Ook in te zetten voor logo lichtprojecties.

* ADJ Vizi Beam 5RX movingheads

De movinghead heeft een optimale kleurverzadiging en is voorzien van een kleurenwiel met 14 verschillende kleuren plus wit. Daarnaast heeft de fixture ook een gobowiel met maar liefst 17 gobo’s voor verschillende lichtshows. Door het frost-filter kan deze Vizi Beam 5RX movinghead ook als wash verlichting dienen. Deze stevige MSD-lamp is uiterst krachtig met een vermogen van 160 Watt (qua lichtopbrengst vergelijkbaar met een halogeenlamp van 575 Watt) en daardoor ook in te zetten als Sky Spots.

ADJ vizi beam 5RX movingheads huren bij sound2light.nl

verlichting huren movingheads feestverlichting van sound2light.nl

* Vizi Wash Z19 movinghead (ADJ)

Deze professionele movinghead (wash verlichting) heeft een motoriseerde zoomfunctie (10 – 60 graden). De lamp beschikt over 19 RGBW 4-in-1 LED-lampen van 20 Watt (totaal 380 Watt). Via powerCON verbindingen kunnen meerdere fixtures worden verbonden, zodat de stroom wordt doorgelust via een enkele kabel. Dat scheelt nogal wat kabels!

Perfect in te zetten op de podia, in theaters, kerken, nachtclubs, concerten en allerlei andere evenementen. Al met al een multi-inzetbare krachtige LED moving head. Ook mooi in te zetten op Truss Totems!

* Inno Color Beam Z19 movinghead (ADJ)

movingheads hurenDeze movinghead is een beam effect. Een mooie manier om bewegend licht in de lichtshow te krijgen. De Z19 levert een lichtbundel met een flinke lichtsterkte (19 x 10 Watt Osram Ostar RGBW LED’s). De afstralingshoek is in te stellen (10 – 60 graden) met behulp van de motorzoom voor het bepalen van de breedte van de lichtbundel. Deze lamp is erg sterk op kleurgebied. Met de 64 kleurmacro’s wordt in een handomdraai een kleurrijke lichtshow gecreëerd.

* ADJ Inno Color Beam Z7 movinghead

Een professioneel LED Beam effect. Deze movinghead is het kleinere zusje van de Inno Color Beam Z19 hierboven. Door zijn hoge snelheid en zijn ingebouwde lichtshows is de Inno Color Beam Z7 ook ideaal in te zetten zonder lichtbesturing, als de verlichting gewoon op de muziek mee mag bewegen.

Deze veelzijdige 70W  LED Moving Head Beam heeft een gemotoriseerde zoom functie en een variabele straalhoek van 10 – 60 graden.

* ADJ Vizi Hex Wash7 movinghead

adj vizi hex wash 7 movingheads huren

Een luxe movinghead kan worden ingezet voor professionele shows. Hier kan zowel een scherpe straal alsook een brede ‘washy’ lichtbundel gemaakt worden (zooming 5 tot 55 graden). Een brede wash kan grotere oppervlakten kleuren met een geleidelijk kleurverloop. Naast DMX ook draadloos te besturen met een ingebouwde Wifly EXR ontvanger.

* ADJ Focus Spot Three Z LED movinghead

Een krachtige 100 Watt lichtbron met gemotoriseerde focus, die zorgt voor een variabele afstralingshoek (12 – 17 graden). Deze movinghead is voorzien van een afzonderlijk kleurenwiel, een statisch gobowiel en een roterend gobowiel. Daardoor zijn unieke patronen en effecten mogelijk. Dankzij de 6-facet prisma’s zijn bovendien multibeam effecten mogelijk die de gehele ruimte kunnen vullen.

De toepassing van een movinghead als deze is zeer divers. Ze zijn te gebruiken op podia, in theaters, kerken en clubs. Naast het creëren van diverse lichteffecten en lichtstralen, kan deze movinghead door het ingebouwde frost filter ook in worden gezet als wash-effect.

adj focus spot three z movingheads huren bij sound2light.nl

Afhankelijk van uw wensen en budget, kunnen movingheads ook op úw event worden ingezet.

diverse movingheads huren bij sound2light Hier voorbeelden van 4 movingheads op totems met diverse extra lichteffecten:

Hieronder bijvoorbeeld 2 movingheads met een extra Water effect lamp  op een T-bar achter de DJ:

Of 2 movingheads op een totem aan weerszijde van de DJ:

Lichtontwerper

Wilt u een lichtshow laten ontwerpen? Sound2Light’s Lighting Designer is u daar graag bij van dienst. Klik hier voor meer info.

Outdoor Verlichting

Wilt u dit effect inzetten voor een outdoor evenement? Huur bij kans op regen de speciale Regen Domes erbij.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op contact@sound2light.nl, of bel met 06 15016015 voor de mogelijkheden!

diverse movingheads huren bij sound2light