Monitor Speakers

Anders dan een PA systeem, zijn Monitor Speakers zijn gericht op de artiest of spreker. Een PA Geluidsinstallatie is gericht op het publiek. Daardoor kan het zijn dat de artiest of spreker het geluid niet hoort.

Daarom raden wij aan Monitor Speaker(s) bij te huren voor artiesten, zangers, muzikanten DJ’s en sprekers, zodat deze zichzelf goed kunnen verstaan. Afhankelijk van de toepassing kunnen monitor speakers op een statief (op oor hoogte) of liggend worden geplaatst. Dat is afhankelijk van de speaker en de toepassing.

De krachtige 700 W digitale versterker (met 12“ coaxiale neodymium transducer) garandeert uitstekende geluidskwaliteit en -definitie. De NX 12-SMA kan eventueel ook op statief worden gebruikt. Om de respons van de luidspreker de verschillende toepassingen te regelen zijn 2 equalisatiemodules ingebouwd: – Floor, voor fasecontrole; – Free Field, voor het gebruik van de luidsprekers als PA-systeem. De houten kast is voorzien van een ergonomische zijhandgreep voor  eenvoudig transport van de luidspreker.

Geluidsinstallatie speakers huren RCF Speakers Huren Amsterdam Sound2Light

Een krachtige 700 W digitale versterker (met 15“ coaxiale neodymium-transducer) voor uitstekende geluidskwaliteit en -definitie. De grote broer van de NX12.

Previous
Next

Adam Music School Optreden

Monitor speakers geluidsinstallatie live muziek

RCF NX15-SMA Monitorspeakers met EVOX 12 PA system

Medium Geluidsinstallatie huren DJ Setup Medium Grote Geluidsinstallatie TTL4 en TTS18 Podium DJ Booth

Zowel liggend als op een statief. Monitors zijn zowel enkel als dubbel in te zetten.

Deze RCF tops zijn ook prima als PA systeem in te zetten. 

Vraag ons om advies en beschikbaarheid!