Microfoons huren

Heeft u Microfoons nodig voor uw event?

Bij Sound2light kunt u Shure microfoons huren voor zowel spraak als zang. Voor elke situatie verzorgen wij uw microfoon naar wens. U kunt bij ons terecht voor draadloze microfoons, draadloze headsets en microfoons met kabel.

De Shure microfoonsystemen staan bekend om hun hoge kwaliteit en vele mogelijkheden. In de loop der jaren heeft Shure veel ervaring opgebouwd bij het ontwikkelen van draadloze systemen.

* Shure QLXD microfoons voor professioneel gebruik

– Draadloze (handheld) Microfoons
– Draadloze Headsets (Beltpack met Earset Microfoon)

Dit draadloze microfoon systeem is geschikt voor professioneel gebruik. Het voorziet u van voortreffelijk digitaal geluid en is perfect voor middelgrote evenementen en installaties.

De digitale signaal-overdracht in plaats van een analoge komt ten goede aan de geluidskwaliteit. Dit draadloze systeem geeft muzikanten en vocalisten optimale bewegingsvrijheid op het podium, zonder dat er wordt ingeleverd op geluidskwaliteit. Een ideaal systeem voor conferenties en voorstellingen.

Komt er Pers voor live uitzenden op uw event?

De Shure QLXD microfoons zijn aan te raden voor grotere conferenties en evenementen waar pers bij aanwezig zal zijn. Ze zijn minder storingsgevoelig en de frequentie kan bepaald worden, zodat met aanwezige (pers)zenders kan worden afgestemd.

De QLXD microfoons hebben een bereik van zo’n 100 meter.

Het belang van microfoons wordt vaak onderschat

Wij adviseren al een microfoon te gebruiken als u een groep gaat toespreken vanaf 25/30 personen. Microfoons gebruiken bij het toespreken van een groep mensen tot 50 personen wordt vaak onderschat. Vaak denken mensen dat dat zonder microfoon prima kan, maar dat is erg vermoeiend voor zowel spreker als toehoorders gebleken. De focus van het publiek is veel makkelijker vast te houden wanneer het stemgeluid iets wordt versterkt. Niet te hard en niet te zacht. Maar prettig genoeg om de aandacht er makkelijker en langer bij te kunnen houden.

Vergeet dus niet om tijdig microfoons te huren als u van plan bent een groep toe te spreken, want deze zijn dan onontbeerlijk. Er zijn diverse opties, vraag Sound2Light gerust om advies in uw situatie!

microfoons huren

Draadloze Microfoon systemen

Draadloze microfoons huren is een aanrader voor seminars, meetings en andere business events. Zonder kabels bent u als spreker of artiest veel vrijer en kan er niemand over de kabels struikelen. U bent niet gebonden aan het podium, maar kunt desgewenst de hele zaal doorlopen!

Zangers, zangeressen en sprekers geven dan ook vaak de voorkeur aan draadloze microfoon boven een microfoon met kabel. Hierdoor zijn ze veel flexibeler en niet gebonden aan de lengte van de kabel.

* Draadloze Headset Microfoons

Een comfortabel en eenvoudig te gebruiken draadloos headset-systeem. Sound2Light werkt met het merk SHURE omdat wij graag goede kwaliteit te leveren. De Shure MX 153 headset microfoon draagt zeer comfortabel rond het oor en is makkelijk aan de vorm van het hoofd en het gezicht aan te passen. U kunt deze ranke microfoon heel onopvallend dragen. Een charmante keuze bij toespraken, presentatiewerk of tv doeleinden.

Deze microfoon pikt uw geluid goed op, zonder dat u recht in de microfoon moet spreken. Hierbij negeert hij achtergrondgeluiden waardoor uw stem ongestoord wordt weergegeven. Deze draadloze headset geeft een heel helder geluid, waardoor u goed verstaanbaar bent en uw stem natuurlijk klinkt. Een goede keus voor sprekers die graag handsfree, onbezorgd en goed verstaanbaar voor hun publiek staan.

Prijs: op aanvraag

draadloze headsets en microfoons huren amsterdam bij https://sound2light.nl/microfoons-huren | business event

* Draadloze handheld Shure microfoons

Professioneel klinkende draadloze oplossing voor zang, spraak en muziek. De Shure SM58 microfoon is licht doch zeer stevig. Ideaal voor muzikanten en technici die vaak van locatie wisselen.

draadloze microfoons huren amsterdam bij https://sound2light.nl/microfoons-huren | Freek de Jonge

* Vaste Shure Microfoon | Shure SM 58

Shure SM 58 microfoons huren amsterdam bij https://sound2light.nl/microfoons-huren Shure SM 58 microfoons huren amsterdam bij https://sound2light.nl/microfoons-huren

Weinig budget, of speelt u liever op safe? De Shure SM 58 dynamische vocal microfoon is ontworpen voor professioneel gebruik. Hij is uitermate geschikt voor op het podium en in de studio. Door de hoge kwaliteit componenten, het ruime frequentiebereik en een stevige behuizing is deze microfoon allround inzetbaar. Deze microfoon is een standaard in de professionele audiowereld voor zang en spraak.

Prijs: op aanvraag

* Microfoon statief

Indien gewenst kan Sound2Light een Microfoonstatief voor u verzorgen. Wel zo prettig als u tijdens het spreken of zingen pauzes neemt of de handen vrij wilt hebben. Gelieve dit tijdig aan te geven bij uw bestelling. Deze kunnen voor zowel gewone als draadloze microfoons worden gebruikt. Er zijn diverse soorten statieven. Overleg dus altijd wat voor soort statief u zou willen gebruiken.

microfoons huren amsterdam | met microfoonstandaard | https://sound2light.nl/microfoons-huren

Als het even kan zullen wij bij levering ook een soundcheck doen en zorgen dat het geluid voor de microfoon(s) goed staat afgesteld.

Bij het gebruik van microfoons is door gaans ook een mengpaneel / audio mixer nodig. Is deze niet aanwezig op locatie? Vergeet deze dan niet bij te bestellen!

microfoons huren amsterdam | Ellen ten Damme | https://sound2light.nl/microfoons-huren

NB Sound2Light verhuurt apparatuur in combinatie met levering, op/afbouw en technische ondersteuning op locatie. Microfoons worden met geluidsinstallatie geleverd. Neem contact op voor beschikbaarheid!

____________________________________________

“Heel vriendelijk en super goede service.
Konden nog heel kort dag een volledige geluidsinstallatie met microfoons leveren voor onze meet-up.
Alles werkte top!” – Iris van Iperen, Saxum