Microfoons huren

Heeft u Microfoons nodig voor uw event?

Bij Sound2light kunt u microfoons huren voor zowel spraak als zang. Voor elke situatie verzorgen wij uw microfoon naar wens. U kunt bij ons terecht voor draadloze microfoons, draadloze headsets en microfoons met kabel.

Het belang van microfoons wordt vaak onderschat

Wij adviseren al een microfoon te gebruiken als u een groep gaat toespreken vanaf 25 personen. Microfoons gebruiken bij het toespreken van een groep mensen tot 50 personen wordt vaak onderschat. Vaak denken mensen dat dat zonder microfoon prima kan, maar dat is erg vermoeiend voor zowel spreker als toehoorders gebleken. De focus van het publiek is veel makkelijker vast te houden wanneer het stemgeluid iets wordt versterkt. Niet te hard en niet te zacht. Maar prettig genoeg om de aandacht er makkelijker en langer bij te kunnen houden.

Vergeet dus niet om tijdig microfoons te huren als u van plan bent een groep toe te spreken, want deze zijn dan onontbeerlijk. Er zijn diverse opties, vraag Sound2Light gerust om advies in uw situatie!

microfoons huren

Draadloze Microfoon systemen

Draadloze microfoons huren is een aanrader voor seminars, meetings en andere business events. Zonder kabels bent u als spreker of artiest veel vrijer en kan er niemand over de kabels struikelen. U bent niet gebonden aan het podium, maar kunt desgewenst de hele zaal doorlopen!

* Draadloze Headset Microfoons

Een comfortabel en eenvoudig te gebruiken draadloos headset-systeem. Sound2Light werkt met het merk SHURE omdat wij graag goede kwaliteit te leveren. De Shure MX 153 headset microfoon draagt zeer comfortabel rond het oor en is makkelijk aan de vorm van het hoofd en het gezicht aan te passen. U kunt deze ranke microfoon heel onopvallend dragen. Een charmante keuze bij toespraken, presentatiewerk of tv doeleinden.

Deze microfoon pikt uw geluid goed op, zonder dat u recht in de microfoon moet spreken. Hierbij negeert hij achtergrondgeluiden waardoor uw stem ongestoord wordt weergegeven. Deze draadloze headset geeft een heel helder geluid, waardoor u goed verstaanbaar bent en uw stem natuurlijk klinkt. Een goede keus voor sprekers die graag handsfree, onbezorgd en goed verstaanbaar voor hun publiek staan.

Prijs: op aanvraag

draadloze headsets en microfoons huren amsterdam bij https://sound2light.nl/microfoons-huren | business event

* Draadloze handheld Shure microfoons

Professioneel klinkende draadloze oplossing voor zang, spraak en muziek. De Shure SM58 microfoon is licht doch zeer stevig. Ideaal voor muzikanten en technici die vaak van locatie wisselen.

draadloze microfoons huren amsterdam bij https://sound2light.nl/microfoons-hurendraadloze microfoons huren amsterdam bij https://sound2light.nl/microfoons-huren | Freek de Jonge

* Draadloze Line 6 microfoons

Ideaal voor diegene die tot 6 microfoons tegelijk wil kunnen inzetten, maar geen behoefte heeft aan grote, logge racks vol ontvangers. Bestand tegen de impact van on the road gebruik en levert prima prestaties. Deze draadloze microfoons zijn voordeliger om te huren dan de bovengenoemde Shure microfoons.

Het systeem werkt op de licentievrije, digitale 2.4 GHz band, waarbij signalen eerst getransformeerd worden naar pure data en bij de ontvanger pas weer terug omgevormd worden. Hierdoor zijn storingen vrijwel niet mogelijk en wordt uw geluid verder niet beïnvloed door eventuele stoorzenders.

Prijs: op aanvraag

* Vaste Shure Microfoon | Shure SM 58

Shure SM 58 microfoons huren amsterdam bij https://sound2light.nl/microfoons-hurenShure SM 58 microfoons huren amsterdam bij https://sound2light.nl/microfoons-huren

De Shure SM 58 dynamische vocal microfoon is ontworpen voor professioneel gebruik. Hij is dan ook uitermate geschikt voor op het podium en in de studio. Door de hoge kwaliteit componenten, het ruime frequentiebereik en een stevige behuizing is deze microfoon allround inzetbaar. Deze microfoon is een standaard in de professionele audiowereld voor zang en spraak.

Prijs: op aanvraag

* Microfoon standaard

Indien gewenst kan Sound2Light een staande Microfoonstandaard of Tafel Microfoonstandaard voor u verzorgen. Wel zo prettig als u tijdens het spreken pauzes neemt of de handen vrij wilt hebben. Gelieve dit tijdig aan te geven bij uw bestelling. Deze kunnen voor zowel gewone als draadloze microfoons worden gebruikt. Er zijn diverse soorten statieven. Overleg dus altijd wat voor soort statief u zou willen gebruiken.

microfoons huren amsterdam | Ellen ten Damme | https://sound2light.nl/microfoons-huren microfoons huren amsterdam | met microfoonstandaard | https://sound2light.nl/microfoons-huren

 

Als het even kan zullen wij bij levering ook een soundcheck doen en zorgen dat het geluid voor de microfoon(s) goed staat afgesteld.

Bij het gebruik van microfoons is door gaans ook een mengpaneel / audio mixer nodig. Is deze niet aanwezig op locatie? Vergeet deze dan niet bij te bestellen!

NB Sound2Light verhuurt apparatuur in combinatie met levering, op/afbouw en technische ondersteuning op locatie. Microfoons worden met geluidsinstallatie geleverd. De minimale afname is € 150,-. Neem contact op voor beschikbaarheid!

____________________________________________

“Heel vriendelijk en super goede service.
Konden nog heel kort dag een volledige geluidsinstallatie met microfoons leveren voor onze meet-up.
Alles werkte top!” – Iris van Iperen, Saxum

____________________________________________logo_s2lLicht en Geluid voor al uw Evenementen!

Licht | Geluid | DJ Service | Stage Support

www.sound2light.nl
Bel: 06 15 016 015 | 06 42 11 99 00
Email: contact (at) sound2light.nl

sound2light.nl   sound2light.nl

* Algemene Voorwaarden