Mengpaneel / Audio Mixer huren

Of het gaat om een live optreden van een band of artiesten. Muziek afspelen van een telefoon of iPad. Of om een toespraak met microfoon. Er is een mengpaneel nodig om het geluid via de speakers te laten horen. Afhankelijk van de wensen, kunnen er verschillende soorten mengpanelen nodig zijn.

Geluidstechnicus huren amsterdam Sound2light

Huur een Geluidstechnicus in

Wanneer u audio inhuurt bij Sound2Light, kunt u ook een geluidstechnicus inhuren. die tijdens uw evenement de audio verzorgd. Zo weet u zeker dat het goed gaat en in geval van nood is er iemand met verstand van zaken ter plekke om het op te lossen. Vooral als de techniek wat gecompliceerder is, bijvoorbeeld bij een presentatie in combinatie met microfoons en beeld of TV’s. Ook bij live optredens van band(s) of artiesten is een professionele geluidstechnicus voor de begeleiding vaak geen overbodige luxe.

Zit u liever zelf achter de knoppen?

Als u een geluidtechnicus bent of tot uw beschikking hebt, kunt u uiteraard ook een mengpaneel bij ons huren. Dit is tegenwoordig ook zeer populair bij het opnemen van Podcasts en Livestreams. Hiervoor kunt u bij Sound2Light terecht voor alle benodigde audio apparatuur.

Keuze uit Diverse Mengtafels

Bij Sound2Light heeft u keuze uit diverse mogelijkheden. Van uitgebreide Yamaha Mengpanelen tot compacte RCF Mixers. En uiteraard club standaard Pioneer DJ Apparatuur. 

Wij adviseren u graag welke in uw geval de beste keuze is. Dat is onder andere afhankelijk van hoeveel kanalen er nodig zijn.  Neem gerust contact op voor overleg.

Geluidstechnicus Audio Mixer inhuren amsterdam Sound2Light

Yamaha Mengpaneel huren

# YAMAHA MG16XU of MG20XU

YAMAHA MG16XU Mengpaneel hurenpaneel

Deze veelzijdige 16-kanaals en 20-kanaals analoge mixers zijn voorzien van een hoogwaardig SPX-multi-effect en een 2×2 USB interface. Elk kanaal is voorzien van een 3-bands equalizer, waarvan het middengebied van de eerste 8 kanalen parametrisch is. Dankzij de klasse-A D-PRE voorversterkers met fantoom, heeft deze mengtafel een fantastische klank. Voor een gedetailleerde klank met een volle en natuurlijk klinkende bas plus strakke en heldere hoge tonen.

USB optie

Met een ingebouwde 2in / 2uit USB-interface heeft dit mengpaneel een maximale opnameresolutie van 24-bit / 192 kHz. Middels een (optioneel) verloop kan de mixer zowel met een PC/Mac of iPad of iPhone samenwerken. Ideaal om een optreden vast te leggen.

SPX multi-effect (XU-modellen)

De mengtafel is als XU model tevens uitgerust met SPX-effecten. Met de multi-effecten heeft u o.a. de beschikking over chorus, flanger, distortion, reverb en delay effecten. Deze kunt u simpelweg via de preset draaiknop selecteren. 

RCF Mixers

Sound2Light werkt voor kleinere set-ups regelmatig met diverse RCF Mixers. Deze werken prima samen met ons RCF Speakers assortiment. Vraag naar de mogelijkheden voor uw event!

De Sound2Light technicus doet als het even kan graag een soundcheck met de betrokkenen, om te streven naar het beste resultaat.

# RCF M 18 Mixer

Een handig 18-kanaals digitaal mengpaneel met uitstekende geluidskwaliteit en gebruiksgemak. Deze complete mixer beschikt over 18 ingangen; met 8 microfooningangen (twee ingangen zijn een XLR/TRS combi) en 10 lijningangen. Doorgaans voldoende om bandjes van professioneel geluid te voorzien.

Te gebruiken in samenwerking met een tablet via de ingebouwde dualband WIFI router.

Dankzij de vierbands equalizer kan met grote precisie het geluid worden vormgegeven. 4 kanalen beschikken over een een-knops compressor.

# RCF E 12 Mixer

Audio Mixer Mengpaneel huren

Deze compacte 12-kanaals analoge mixer heeft ingebouwde DSP-effecten en een indrukwekkende equalize mogelijkheden. Met deze console beschikt u over 40 verschillende reverbs, 20 delays en 20 modulatie-effecten. Met 6 mono-en 4 stereo-ingangen. 6 studio-kwaliteit microfoon voorversterkers, 2 line-ingangen zijn voorzien van een Hi-Z-input.

Dankzij de vierbands equalizer kan met grote precisie het geluid worden vormgegeven. 4 kanalen beschikken over een een-knops compressor.

Pioneer Mixers

Pioneer DJ Mixers

Als u op zoek bent naar DJ apparatuur, heeft u waarschijnlijk een Pioneer set nodig. Kijk hier voor de opties: DJ Gear.

Neem contact met ons op voor advies!

Previous
Next