Mengpaneel Huren

Waar muziek klinkt is een Mengpaneel

Of het gaat om een live optreden van een band of artiesten. Muziek afspelen van een telefoon of iPad. Of om een toespraak met microfoon. Er is een mengpaneel nodig om het geluid via de speakers te laten horen. Afhankelijk van de wensen, kunnen er verschillende soorten mengpanelen nodig zijn.

# YAMAHA MG16XU

YAMAHA MG16XU Mengpaneel

Deze veelzijdige 16-kanaals analoge mixer is voorzien van een hoogwaardig SPX-multi-effect en een 2×2 USB interface. Elk kanaal is voorzien van een 3-bands equalizer, waarvan het middengebied van de eerste 8 kanalen parametrisch is. Dankzij de klasse-A D-PRE voorversterkers met fantoom, heeft deze mengtafel een fantastische klank. Voor een gedetailleerde klank met een volle en natuurlijk klinkende bas plus strakke en heldere hoge tonen.

USB optie

Met een ingebouwde 2in / 2uit USB-interface heeft dit mengpaneel een maximale opnameresolutie van 24-bit / 192 kHz. Middels een (optioneel) verloop kan de mixer zowel met een PC/Mac of iPad of iPhone samenwerken. Ideaal om een optreden vast te leggen.

XU-modellen met SPX-multieffect

De mengtafel is als XU model tevens uitgerust met SPX-effecten. Met de multi-effecten heeft u o.a. de beschikking over chorus, flanger, distortion, reverb en delay effecten. Deze kunt u simpelweg via de preset draaiknop selecteren.

# RCF M 18

Een handig 18-kanaals digitaal mengpaneel met uitstekende geluidskwaliteit en gebruiksgemak. Deze complete mixer beschikt over 18 ingangen; met 8 microfooningangen (twee ingangen zijn een XLR/TRS combi) en 10 lijningangen. Doorgaans voldoende om bandjes van professioneel geluid te voorzien.

Te gebruiken in samenwerking met een tablet via de ingebouwde dualband WIFI router.

RCF Mengtafels

Sound2Light werkt voor kleinere set-ups regelmatig met diverse RCF Mixers. Vraag naar de mogelijkheden voor uw event!

Huur een Geluidstechnicus tijdens uw evenement

Wanneer u audio inhuurt bij Sound2Light, kunt u ook een geluidstechnicus inhuren. die tijdens uw evenement de audio verzorgd. Zo weet u zeker dat het goed gaat en in geval van nood is er iemand met verstand van zaken ter plekke om het op te lossen. Vooral als de techniek wat gecompliceerder is, bijvoorbeeld bij een presentatie in combinatie met microfoons en TV’s. Of bij live optredens van bands of artiesten is dit vaak geen overbodige luxe.

Ook doet onze technicus als het even kan graag een soundcheck met de betrokkenen, om te streven naar het beste resultaat.

Mengpaneel Audio Huren

Neem contact met ons op voor advies!

____________________________________________

logo_s2l Licht | Geluid | DJ Service | Stage Support

www.sound2light.nl
Bel: 06 15 016 015 | 06 42 11 99 00
Email: contact (at) sound2light.nl

sound2light.nl   sound2light.nl

* Algemene Voorwaarden