Waar muziek klinkt is een Mengpaneel

Of het gaat om een live optreden van een band of artiesten. Muziek afspelen van een telefoon of iPad. Of om een toespraak met microfoon. Er is een mengpaneel nodig om het geluid via de speakers te laten horen. Afhankelijk van de wensen, kunnen er verschillende soorten mengpanelen nodig zijn.

# YAMAHA MG16XU

YAMAHA MG16XU Mengpaneel Deze veelzijdige 16-kanaals analoge mixer is voorzien van een hoogwaardig SPX-multi-effect en een 2×2 USB interface. Elk kanaal is voorzien van een 3-bands equalizer, waarvan het middengebied van de eerste 8 kanalen parametrisch is. Dankzij de klasse-A D-PRE voorversterkers met fantoom, heeft deze mengtafel een fantastische klank. Voor een gedetailleerde klank met een volle en natuurlijk klinkende bas plus strakke en heldere hoge tonen.

USB optie

Met een ingebouwde 2in / 2uit USB-interface heeft dit mengpaneel een maximale opnameresolutie van 24-bit / 192 kHz. Middels een (optioneel) verloop kan de mixer zowel met een PC/Mac of iPad of iPhone samenwerken. Ideaal om een optreden vast te leggen.

XU-modellen met SPX-multieffect

De mengtafel is als XU model tevens uitgerust met SPX-effecten. Met de multi-effecten heeft u o.a. de beschikking over chorus, flanger, distortion, reverb en delay effecten. Deze kunt u simpelweg via de preset draaiknop selecteren.

# RCF M 18

Een handig 18-kanaals digitaal mengpaneel met uitstekende geluidskwaliteit en gebruiksgemak. Deze complete mixer beschikt over 18 ingangen; met 8 microfooningangen (twee ingangen zijn een XLR/TRS combi) en 10 lijningangen. Doorgaans voldoende om bandjes van professioneel geluid te voorzien.

Te gebruiken in samenwerking met een tablet via de ingebouwde dualband WIFI router.

# RCF E 12 Mixer

Deze compacte 12-kanaals analoge mixer heeft ingebouwde DSP-effecten en een indrukwekkende equalize mogelijkheden. Met deze console beschikt u over 40 verschillende reverbs, 20 delays en 20 modulatie-effecten. Met 6 mono-en 4 stereo-ingangen. 6 studio-kwaliteit microfoon voorversterkers, 2 line-ingangen zijn voorzien van een Hi-Z-input. Dankzij de vierbands equalizer kan met grote precisie het geluid worden vormgegeven. 4 kanalen beschikken over een een-knops compressor.

Diverse RCF Mengtafels

Sound2Light werkt voor kleinere set-ups regelmatig met diverse RCF Mixers. Deze werken prima samen met ons RCF Speakers assortiment. Vraag naar de mogelijkheden voor uw event!

De Sound2Light technicus doet als het even kan graag een soundcheck met de betrokkenen, om te streven naar het beste resultaat.

Huur een Geluidstechnicus tijdens uw evenement

Zit u liever niet zelf aan de knoppen?

Wanneer u audio inhuurt bij Sound2Light, kunt u ook een geluidstechnicus inhuren. die tijdens uw evenement de audio verzorgd. Zo weet u zeker dat het goed gaat en in geval van nood is er iemand met verstand van zaken ter plekke om het op te lossen. Vooral als de techniek wat gecompliceerder is, bijvoorbeeld bij een presentatie in combinatie met microfoons en TV’s. Of bij live optredens van bands of artiesten is dit vaak geen overbodige luxe. Mengpaneel Audio Huren Neem contact met ons op voor advies!