Medium Geluidsinstallatie

De Sound2Light Medium Geluidinstallaties zijn doorgaans modulair te combineren Top speakers in combinatie met subwoofers.  Sound2Light Medium Geluidsinstallaties kunnen middelgrote feesten en evenementen van geluid voorzien. Er zijn nogal wat opties. We denken graag mee over de beste oplossing voor uw situatie.

Vraag ons om advies en een aanbod op maat. Wij baseren ons advies mede op: hoeveel gasten, soort muziek, DJ of playlist, ruimte (foto van de ruimte helpt).

RCF ART 945 & 8004 SUB

De RCF ART 945 is een professionele actieve fullrange 15 inch speaker. Zowel voor spraak als muziek.  De speaker heeft een grote woofer met Bass Motion Control technologie. Daardoor heeft deze speaker ook lage noten. Hierdoor is deze luidspreker ook als stand-alone prima geschikt voor elektronische dansmuziek. Dankzij de klasse D versterker, is deze speaker 50% krachtiger dan de voorgaande ART serie modellen.

De combinatie van de ART 945 en RCF 8004 SUBS is ideaal om een middelgroot feest van geluid te voorzien. De tops zijn ook goed in te zetten bij outdoor events

– elegante 24 inch speaker
– zeer geschikt voor kleine events
– Bass Motion Control & FiPHASE technologie
– robuste kast behuizing van Baltisch berkenhout
– stabiele geluidsweergave / geen geluidsvervorming

RCF ART 745 & 8004 SUB

De RCF ART 745 is een geschikte 15 inch top speaker om een middelgroot event van geluid te voorzien. Denk aan aula´s, sportclubs, kantoren etc. Of het nu gaat om muziek of spraak. Bij een feest is deze ideaal te combineren met de RCF 8004 SUBS. De tops zijn ook goed in te zetten bij outdoor events. Dankzij slimme DPS filters heeft u amper last van ongewenste effecten zoals ruis of feedback. 

RCF HD32 & 905 of 8004 SUB

De RCF HD32 zijn uiterst veelzijdige speakers en kunnen van intieme tot middelgrote events worden ingezet. De speakers zijn op statief inzetbaar.

Afhankelijk van de setting aan te raden met de RCF 905 voor een feestje of 8004 Subs als er extra bas gewenst is.

RCF EVOX 12

De RCF EVOX geluidsinstallaties zijn elegant en ondanks het onopvallende karakter toch een prachtig geluid. De EVOX 12 is de grootste setup uit de EVOX serie van RCF.

De RCF Evox is een compleet luidsprekersysteem dat gebruikt maakt van het line-array principe. Hierdoor is het mogelijk een groter bereik te creëren met minder vermogen. Deze elegante, slanke ‘zuil-luidsprekers’ zullen u verbazen.

Wilt u top kwaliteit speakers huren voor een presentatie of juist een knalfeest? Het Evox 12 luidsprekersysteem is een compact PA systeem met een subliem geluid. Deze installatie bestaat uit een topkast ( 8x 4-inch speakers) en een subwoofer ( 15-inch woofer met 3-inch spoel) met compacte afmetingen. Een RCF topper voor wonderbaarlijk goed geluid en een bijna onopvallende compacte geluidsinstallatie. U zult versteld staan van het krachtige geluid dat uit deze kasten komt. Huur deze installatie in voor uw evenement en laat u verbazen!

Ideaal voor:
– DJ / live muziek
– Presentatie / Sprekers / Achtergrond geluid

– Actieve tweeweg speaker
– 15” woofer met titanium 3.0” spreekspoel
– Zeer geschikt voor PA toepassingen
– Ongelofelijk zuivere vocalen
– Kraakheldere vocalen en indrukwekkende audio-prestaties

 

RCF NXL24

RCF NXL 24 is een zeer elegante line array top speaker voor een professionele geluidsweergave. Deze tweewegs fullrange houten speaker beschikt over vier 6 inch woofers en een 1.4 inch compressiedriver voor een heldere weergave. Ideaal voor meetings of side fill.

Deze elegante speakers zijn handig op lastige plekken. Dit model kan ideaal zijn in specifieke situaties.

– elegante 24 inch speaker
– zeer geschikt voor kleine events
– Bass Motion Control & FiPHASE technologie
– robuste kast behuizing van Baltisch berkenhout
– stabiele geluidsweergave / geen geluidsvervorming

Maatwerk Advies

Welke geluidsinstallatie in uw geval geschikt is hangt mede af van de locatie, het aantal gasten, wat voor muziek (live / DJ / playlist) u gaat laten horen. Mail ons zoveel mogelijk info, liefst met foto’s van de locatie en wij geven een passend advies!

Testimonials

5/5