Livestream Event Ondersteuning

Door de Coronamaatregelen vinden steeds meer evenementen en bijeenkomsten online plaats. Sound2Light ondersteund u daarbij graag met de benodigde techniek.

Plan B

Het is nog onzeker hoe het Corona Virus en de gevolgen ervan zich in Nederland gaan ontwikkelen. Het is goed om na te denken over gevolgen voor de bedrijfsvoering op het moment dat bepaalde activiteiten tijdelijk geen doorgang kunnen vinden. Gezondheid staat uiteraard voorop; mogelijk bent u op zoek naar een plan B.

Denk eens na over de optie om uw evenement om te gaan zetten naar een ‘Live Stream Meeting’. Voor een Live Stream komen de sprekers op locatie voor de opname. De gasten of werknemers kunnen middels het internet thuis achter de computer ‘live’ het programma (alsnog) volgen, zonder fysiek op locatie aanwezig te zijn. Op die manier kan de meeting gewoon doorgaan!

Live Stream Techniek

In dat geval heeft u een camera, microfoons en/of headsets en een technicus met mengpaneel nodig. En wellicht ook beeldschermbeamer met scherm en/of spot verlichting om de sprekers goed zichtbaar te maken tijdens de opnames. Sound2Light is u daarbij graag van dienst.

Hygiëne in acht - prettig om te weten

Uiteraard zorgen we ervoor dat de microfoons en alle benodigde apparatuur goed ontsmet wordt voor en na gebruik. Neem contact op voor beschikbaarheid en mogelijkheden. Desgewenst kunnen microfoons ook met nieuwe plofkap worden geleverd.