Livestream Meeting

Livestream Meeting

Steeds meer (zakelijke) evenementen en beurzen worden afgelast of uitgesteld, i.v.m. de uitbreiding van het Covid-19 virus. Vooralsnog is het volgens Rutte en het RIVM niet nodig om evenementen en vergaderingen in het bedrijfsleven hoeven niet geannuleerd te worden.

Wel is het wijs om: ‘ Geen handen te schudden, handen goed te wassen, in de elleboog te niesen / hoesten en zoveel mogelijk papieren zakdoekjes gebruiken.’

Maatregelen tijdens uw event

Zorg dat uw personeel en gasten deze adviezen (kunnen) opvolgen. Zorg voor genoeg zeep / wc papier op de toiletten, handsanitizers en tissue boxes op diverse plekken. Zorg dat uw gasten merken dat u er alles aan doet om de veiligheid te bevorderen en mogelijke besmettingen te voorkomen!

Plan B

Het is nog onzeker hoe het Corona Virus en de gevolgen ervan zich in Nederland gaan ontwikkelen. Het is goed om na te denken over gevolgen voor de bedrijfsvoering op het moment dat bepaalde activiteiten tijdelijk geen doorgang kunnen vinden. Gezondheid staat uiteraard voorop mogelijk bent u op zoek naar een plan B.

Denk eens na over de optie om uw evenement om te gaan zetten naar een ‘Live Stream Meeting’. Voor een Live Stream komen de sprekers op locatie voor de opname. De gasten of werknemers kunnen middels het internet thuis achter de computer ‘live’ het programma (alsnog) volgen, zonder fysiek op locatie aanwezig te zijn. Op die manier kan de meeting gewoon doorgaan!

Live Stream Techniek

In dat geval heeft u een camera, microfoons en/of headsets en een technicus met mengpaneel nodig. En wellicht ook beeldscherm, beamer met scherm en/of verlichting om de sprekers goed zichtbaar te maken tijdens de opnames. Sound2Light is u daarbij graag van dienst.

Hygiëne in acht – fijn om te weten

Uiteraard zorgen we ervoor dat de microfoons en alle benodigde apparatuur goed ontsmet wordt voor en na gebruik.

Neem contact op voor beschikbaarheid en mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *