Lichtshow ontwerpen, programmeren en besturen

Wilt u een luxe lichtshow tijdens uw feest? Laat het licht dan niet aan het toeval over. De light designer van Sound2Light ontwerpt en programmeert graag een lichtshow voor u op locatie met de door u gekozen lampen. Denk aan een lichtshow met Movingheads, Strobe en UV Blacklight. Ook de Uplighting kan een belangrijk onderdeel vormen in een lichtshow. Zeer sfeervol. Mogelijk gaat daardoor de hele ruimte mee doen met de Lichtshow! Uplighting als onderdeel van een Lichtshow Sound2Light Ook kunnen we tijdens het event erbij blijven voor aansturing / besturing. Op die manier kunt u het maximale uit de door u gehuurde verlichting halen.

We Pimp Your Event!

Wij zijn u graag van dienst voor een mooie lichtshow. Of het nu gaat om een feest of een borrel, wij creëren graag de gewenste sfeer voor u. Hieronder wat voorbeelden. Neem contact op voor de mogelijkheden! # Lichtshow met 4 Movingheads en 2 LED Discoballen op Truss Totems # Sound2Light Lichtshow met diverse projecties en uplighting voor netwerkborrel Lichtshow Sound2Light Lichtshow # Lightdesigner Sound2Light

POI LED LICHTSHOW ARTIESTEN

Bent u op zoek naar artiesten die een heuse LED Lichtshow opvoeren? Dat is weer een hele andere tak van sport. Klik dan hieronder voor meer info!
POI LED LICHTSHOW