Licht Projectie

Maatwerk Licht Project

Uw evenement krijgt een extra dimensie met een bijzondere licht projectie! Bij Sound2Light kunt u allerlei soorten licht projecties huren!

Voor een licht projectie is een speciale logo projector nodig. Dit is een krachtige LED lamp waar diverse projectie afbeeldingen in kunnen. Sound2light beschikt over diverse krachtige LED licht armaturen die bijzondere geschikt zijn voor lichtprojecties. Doorgaans worden lichtprojecties op maat besteld en gemaakt. Voor de projectie is een soort ‘dia’ nodig, ook wel gobo genoemd. Deze heeft ongeveer een week levertijd. De kosten hiervoor zijn eenmalig. Bij volgende evenementen betaald u alleen de huur van de logo projector LED lamp.

Zo’n lichtprojectie kan een bepaalde tekst, een afbeelding of een bedrijfslogo zijn. Dit kan zowel buiten als binnen worden ingezet, zolang er maar een vlak is waar op geprojecteerd kan worden. Bijvoorbeeld op een gebouw, op een muur of op de vloer. Ook de projectie van namen en trouwdatum van een bruidspaar tijdens de bruiloft is erg populair.

Sound2Light heeft diverse licht projectoren. Wilt u een bewegende projectie of liever een stilstaande? Wilt u de projector laten installeren of wilt u deze zelf meenemen naar een beurs in het buitenland? Dit soort overwegingen zijn belangrijk bij het bepalen welke projector in uw geval aan te raden is. Neem contact met ons op en we adviseren u graag.

Stock licht projectie

Licht Projectie Sterrenprojectie Sound2Light Licht en Geluid

Naast een maatwerk lichtprojectie, kunt u ook een lichtprojectie uit ons assortiment kiezen. Sound2light heeft een aantal bijzondere projecties voorradig die u kunt inhuren voor uw event. Denk aan lichtprojecties van bijvoorbeeld de maan, sterren, trouwringen, hartjes en bloemen. Een bijzondere projectie tijdens uw feest is super feestelijk, gezellig en erg opvallend.

Wij hebben diverse mooie projecties op voorraad die u voor uw evenement kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan sneeuw, sterren, de maan, trouwringen, hartjes etc. Vraag naar de mogelijkheden!

Stock licht projecties zijn voordeliger, aangezien die niet speciaal gemaakt hoeft te worden. Hiervoor geldt dan ook niet de levertijd die we voor persoonlijke projecties hanteren.

lichtprojecties huren Maan projectie Sound2Light

# ADJ Encore 1000 WW Projector | Maan projectie | HotMamaHot Catering

# VEBAN netwerkborrel december 2018 | Diverse Projecties

sound2light.nl-lichtprojecties-bruiloft

 # Trouwringen projectie | Trouwfeest in Mandelahuisje te Amsterdam

Personaliseer uw evenement met een Licht Projectie!

Een licht projectie is persoonlijk, hip en trekt aandacht. Het is een zeer originele manier om een evenement of feest een extra ‘personal touch’ te geven. Laat uw boodschap of bedrijfslogo of naam duidelijk zien op een bijzondere manier!

Maatwerk Lichtprojectie Logo Sound2Light

# Stibbe N.V. | Lichtprojectie in kantoorpand

Voorbeelden van een outdoor logo projectie:

Licht projectie Le Champion Fjoertour sound2light

# Le Champion | Logo projectie | Fjoertour Egmond aan Zee

# DJ MDetroit | Logo projectie |Damloop by Night te Zaandam

# James Bond Licht projectie Pont Amsterdam

# Lichtprojectie ‘#Verspillingsvrij’ Hortus Amsterdam

# Lichtprojectie als alternatief voor een 50 jaar ‘Abraham Pop’

Indoor projecties:

# VEBAN | Licht projecties Sound2Light | Buiksloterkerk Amsterdam Noord

# Irvinx Fashion Show | Logo projectie IRVINX | ART Hotel Amsterdam

sound2light.nl-lichtprojectie-bruiloft

# Maatwerk projectie voor bruiloft | Namen Bruidspaar + Trouwdatum

Elation Profile HP

Sound2Light beschikt over diverse projectoren. Van eenvoudig tot deze krachtige Elation projector. Met 11.000 ANSIlumen een krachtpatser onder de projectoren. Dankzij de ‘flikkervrije’ lamp ook ideaal in te zetten bij filmproducties. Ook als IP lamp mogelijk voor outdoor projecties.

Wilt u ook een lichtprojectie? Vraag ons naar de mogelijkheden Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte: contact (at) sound2light.nl, of bel met 06 42 11 99 00 voor de mogelijkheden!

____________________________________________

“Jullie veel dank voor de goede, professionele service, het resultaat was verrassend (en) mooi!
We houden jullie in gedachten voor een volgende keer!”

– Astrid van der Poel | Stibbe N.V.

Wij hebben meerdere beurzen inmiddels gedraaid met behulp van hun logo lasers en uplights. Zeer succesvol en leuke reacties gekregen van klanten. Wij zijn heel vriendelijk, professioneel en behulpzaam geholpen.”

– Monique de Koning, Imperial Riding