Maatwerk Licht Logo Projectie

Uw evenement krijgt een extra dimensie met een bijzondere licht projectie! Sound2Light verzorgt graag uw logo projectie op maat. Voor tijdelijke of permanente installatie.

Zo’n lichtprojectie kan een bepaalde tekst, een afbeelding of een bedrijfslogo zijn. Dit kan zowel buiten als binnen worden ingezet, zolang er maar een vlak is waar op geprojecteerd kan worden. Bijvoorbeeld op een gebouw, op een muur of op de vloer. Ook de projectie van namen en trouwdatum van een bruidspaar tijdens de bruiloft is erg populair.

Logo lichtprojectie breitling
Previous
Next

Sound2Light heeft diverse licht projectoren. Wilt u een bewegende projectie of liever een stilstaande? Wilt u de projector laten installeren of wilt u deze zelf meenemen naar een beurs in het buitenland? Dit soort overwegingen zijn belangrijk bij het bepalen welke projector in uw geval aan te raden is. Neem contact met ons op en we adviseren u graag.

Voor een licht projectie is een speciale logo projector nodig. Dit is een krachtige LED lamp waar diverse projectie afbeeldingen in kunnen. Sound2light beschikt over diverse krachtige LED licht armaturen die bijzondere geschikt zijn voor lichtprojecties. Doorgaans worden lichtprojecties op maat besteld en gemaakt. Voor de projectie is een soort ‘dia’ nodig, ook wel gobo genoemd. Deze heeft ongeveer een week levertijd. De kosten hiervoor zijn eenmalig. Bij volgende evenementen betaald u alleen de huur van de logo projector LED lamp.

Licht Logo Projectie en Uplighting Red Bull Organics W Hotel
Sfeerverlichting Uplighting Licht Logo Projectie en Uplighting Red Bull Organics W Hotel Orange is KING

Het is ook mogelijk om een logo te laten ronddraaien, zodat het meer aandacht trekt dan een stilstaande licht projectie.

Stock Lichtprojectie

Naast een maatwerk lichtprojectie, kunt u ook een lichtprojectie uit ons assortiment kiezen. Sound2light heeft een aantal bijzondere projecties voorradig die u kunt inhuren voor uw event. Denk aan lichtprojecties van bijvoorbeeld de maan, sterren, trouwringen, hartjes en bloemen. Een bijzondere projectie tijdens uw feest is super feestelijk, gezellig en erg opvallend.

Wij hebben diverse mooie projecties op voorraad die u voor uw evenement kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan sneeuw, sterren, de maan, trouwringen, hartjes etc. Vraag naar de mogelijkheden!

Stock licht projecties zijn voordeliger, aangezien die niet speciaal gemaakt hoeft te worden. Hiervoor geldt dan ook niet de levertijd die we voor persoonlijke projecties hanteren.

Personaliseer uw Evenement

Een licht projectie is persoonlijk, hip en trekt aandacht. Het is een zeer originele manier om een evenement of feest een extra ‘personal touch’ te geven. Laat uw boodschap of bedrijfslogo of naam duidelijk zien op een bijzondere manier!

Outdoor Licht Logo Projecties

Beamvertising; Wanneer, waar en vergunning?

Licht Logo projecties zijn het best zichtbaar in het donker. Aldus voeren wij projecties in de avonduren uit.

Het is niet mogelijk om in de lucht te projecteren. Er moet voor een lichtprojectie altijd een ondergrond beschikbaar zijn.

Tijdelijke Licht Logo projecties zijn een zeer opvallende vorm van guerrilla advertising. Wij vragen hier dan ook geen vergunning voor aan.

Bereik uw doelgroep met een visueel spektakel, door uw merk, logo of slogan te laten projecteren! 

Indien u de projectie buiten wilt hebben, dan kunnen we indien nodig ook stroom voor u regelen met een aggregaat.

Wilt u naast een projectie ook sfeerverlichting laten plaatsen? Vraag dan ook naar onze Sfeerverlichting!

Indien u een tijdelijke Licht Logo Projectie wilt inzetten om aandacht te krijgen of reclame te maken, kunnen wij tijdens de projectie ook een Promotie Team voor u neerzetten om flyers uit te delen of informatie te verstrekken.

Elation Profile HP IP Projector

Elation CW Profile HP IP 

 Sound2Light beschikt over diverse projectoren. Van eenvoudig tot deze krachtige Elation projector. Met 11.000 ANSIlumen een krachtpatser onder de projectoren. 

Dankzij de ‘flikkervrije’ lamp ook ideaal in te zetten bij filmproducties. Ook als IP lamp mogelijk voor outdoor projecties!

Wilt u ook een lichtprojectie? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Om een goed advies te kunnen geven, ontvangen we graag een foto van + duidelijke omschrijving / adres van de locatie. Tevens het logo waar het om gaat. Is er stroom op locatie?

U kunt dit mailen naar contact@sound2light.nl of appen naar 06 42119900

Contacteer ons vandaag nog per mail voor een vrijblijvende offerte. 

Of bel 06 15 016 015 voor de technische vragen of informatie!

Gobo Licht Projectie Huren

Testimonials

5/5