LED Scherm Huren?

Met professionele LED Schermen krijgt uw evenement een modernere uitstraling. Een LED Scherm is een Video achtergrond, ook wel een LED wall, LED gordijn / curtain of LED matrix genoemd. Deze zijn bijvoorbeeld te zien in programma’s zoals Idols en de X-factor.

Previous slide
Next slide

VIDEO Scherm

De compacte schermen zijn ook prima in te huren voor kleinere ruimten. Bij Sound2Light kunt u kiezen uit P3.9, P4 en P6 schermen. Video schermen zijn mooi in te zetten op beurzen, zakelijke bijeenkomsten en presentaties. De inzet van onze LED Schermen hebben echt een impact. U kunt een LED Scherm zowel in dag- als kunstlicht omgevingen gebruiken. 

Mocht een LED scherm boven uw budget blijken te vallen, dan kunt u altijd nog kiezen voor een groot TV beeldschermAls uw event na zonsondergang of binnen zal plaatsvinden, zou u ook voor een scherm met beamer kunnen kiezen.

LED Scherm en AV Service

Uiteraard verzorgen wij naast een LED Scherm ook graag uw verlichting en geluid voor uw event. Sound2Light ontzorgt u graag van alle audiovisuele benodigdheden. Wij denken met u mee over de beste opties. Verzorgen transport, op/afbouw en desgewenst ook de bediening met een AV Technicus.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden!