LED Pixeltubes

Draadloze LED Pixeltubes

Deze Astera AX1 Wireless PixelTubes zijn ideaal in te zetten als er bijzondere verlichting gewenst is. Door de interne accu’s zijn de Pixeltubes makkelijk in te zetten voor uiteenlopende mogelijkheden. De krachtige 28 watt RGBW LED tubes zijn ideaal in te zetten bij evenementen en film sets. Een groot bijkomend voordeel is dat ze volledig draadloos kunnen functioneren. Dus als u op zoek bent naar draadloze verlichting, is dit een serieuze kandidaat.

Niet alleen qua stroom, maar ook qua communicatie kunnen de tubes draadloos communiceren middels een afstandsbediening of DMX via de AsteraApp op een tablet.

Indoor Verlichting Events

De Pixeltube zijn goed in te zetten als sfeerverlichting ter aankleding van een locatie.De tubes zijn ook interessante verlichting op een podium of bij een auto / productpresentatie. Met behulp van uw creativiteit zijn de mogelijkheden bijna oneindig.

Outdoor Verlichting

De LED tubes zijn tevens uitermate geschikt voor gebruik in de buitenlucht (IP65). Dus ook bij outdoor evenementen zijn deze veelzijdige buizen te gebruiken. Of het nu regent of niet…

Benieuwd naar de opties voor uw evenement? Neem contact met ons op voor advies op maat. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!