LED Pixeltubes

LED Pixeltubes

Is er tijdens uw event bijzondere verlichting gewenst? De Astera AX1 Wireless PixelTubes zijn ideaal om een alternatieve look te creëren. Door de interne accu’s zijn de Pixeltubes multi-inzetbaar en zijn er uiteenlopende mogelijkheden.

Draadloze Verlichting

De krachtige 28 watt RGBW LED tubes zijn ideaal in te zetten bij evenementen en film sets. Een groot bijkomend voordeel is dat ze volledig draadloos kunnen functioneren. Dus als u op zoek bent naar draadloze verlichting, is dit een serieuze kandidaat. Ook erg leuk om in een lichtshow te verwerken!

Niet alleen qua stroom, maar ook qua communicatie kunnen de tubes draadloos communiceren middels een afstandsbediening of DMX via de Astera App op een tablet.

Special look met behulp van Verlichting

De Pixeltube zijn goed in te zetten als sfeerverlichting ter aankleding van een locatie.De tubes zijn ook interessante verlichting op een podium of bij een auto / productpresentatie. Met behulp van uw creativiteit zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Onze Lichtontwerper denkt graag met u mee!

Fashion Show Verlichting

De LED Pixeltubes kunnen een enorme toegevoegde waarde hebben tijdens modeshows. Vooral op evenementen waarbij er geen goede verlichting voor de fashion show aanwezig is. Ideaal om de outfits en eventuele podium blokken te verlichten.

Outdoor Verlichting

De LED tubes zijn tevens uitermate geschikt voor gebruik in de buitenlucht (IP65). Dus ook bij outdoor evenementen zijn deze veelzijdige buizen te gebruiken. Of het nu regent of niet…

Benieuwd naar de opties voor uw evenement? Neem contact met ons op voor advies op maat. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!