LED Dansvloer huren

Met het huren van een LED Dansvloer krijgt u gegarandeerd de voetjes van de vloer!

Ga voor een luxe verlichte dansvloer op uw feest. Het kost wat, maar dan heeft u ook een super uitnodigende dansvloer.  Dit Dit werkt zeer sfeer verhogend en maakt de dansvloer een afgebakende plek om lekker te kunnen swingen. 

De vloer wordt geleverd inclusief een media server met voorgeprogrammeerde visuals, waardoor u er geen omkijken naar heeft. De spectaculaire Verlichte Dansvloer (Pixel LED 100) heeft  100 ‘full color’ LED units per m2. U kunt deze Dansvloer flexibel inhuren, afhankelijk van uw wensen en de ruimte. 

Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om een logo of tekst op de vloer te zetten. Erg origineel om op deze manier uw event te personificeren!

Verkrijgbare maten

Klein: 9 m2 (3×3 mtr) / 12 m2 (3×4 mtr) / 15 m2 (3×5 mtr) 

Middel: 16 m2 (4×4 mtr) / 20 m2 (4×5 mtr) / 25 m2 (5×5 mtr)

Groot: 36 m2 (6×6 mtr) / 48 m2 (6×8 mtr)

 

Goed om te weten: de dansvloer is 4 cm hoog en aldus makkelijk te betreden. Daarnaast heeft de vloer een schuine rand, waardoor uw gasten niet snel zullen struikelen en deze toegankelijk is voor iedereen.

Lichtset Wash parren huren Sound2Light
LED Dansvloer huren Sound2Light

# LED Dansvloer van 48 m2 (6×6 mtr) | Marriott Hotel Amsterdam

Naast het huren van een LED Dansvloer, heeft u wellicht ook interesse in enkele van onze andere diensten, zoals:

Vertel ons wat u wilt organiseren, waar, wanneer, hoeveel gasten u verwacht en indien bekend uw budget. Wij maken graag een offerte op maat voor u.